Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello kitty na liście zakazanych. Bo to wysłannik szatana, czy jakoś tak, więc może Martuś to Cię ominie ja obawiam się Córy w starszym wieku. Obawiam się ,że mogłabym w porywie emocji zabić i to mnie zawsze przerażało róż sama przechodziłam i wyrosłam , więc zniese i u córki.
-
nick nieaktualny
-
Chciałabym nadmienić, że z dziećmi to jest tak:
http://iv.pl/images/61968372668029343028.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 21:51
kattalinna, Morwa, ojejku, pepsunieczka, ZakreconaŻona, myshka84, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Za duża fota była
http://iv.pl/images/90797554151129178468.jpgojejku, kattalinna, pepsunieczka, ciri22, zwei_kresken, Morwa, ZakreconaŻona, Cytrynka_, myshka84, odrobinacheci, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Witam wieczorową porą z winkiem
Jutro wolne i odpoczywam 4 dni. Roboty od wuja ale chrzanię to. Najwyżej posiedzę po świętach. Są rzeczy ważne i ważniejsze. Jutro 26 dc nie wiem czy szczać, mam tylko jednego testa. Chyba jednak poczekam na Ridża lub ponoedziałek"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Morwa, to Ty kiedyś pytalas o łóżko? Chciałam przestrzec przed materacem piankowym. Oni dodają czegoś, co powoduje zwiększoną grawitację. Położyłam się na chwilę i od godziny nie mogę się zmobilizować do wstania
pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Teściowa będzie zachwycona
-
Najgorsze pod względem grawitacji są materace kieszeniowe juz drugi dzien prawie nie wstaje ;p
-
Maczek wrote:Mi na kręgosłup baaardzo ulżył materac piankowy z warstwą visco - pianki termoplastycznej.
Z lędźwiowym mam problem. Co prawda teraz i tak mnie ciągle boli, ale materac daje ulgę, zamiast przysparzać bólu.Maczek lubi tę wiadomość
-
Ja na odwrót, po piankowym wstawalam polamana... Stelaz ma zwyrodnoenia na ledzwiowym i zainwestowalismy w materac kieszeniowy z pięcioma innymi warstwami i oboje sie wysypiamy. Ortopeda tez polecal nam materace tempur