Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma80 wrote:Mój już się zdążył przez te kilka lat przyzwyczaić, że ja jestem obok i nauczył się już nie kłaść na mnie nóg, bo też lubił spać w poprzek. Dalej lubi.
A jak przyjdę do łóżka po nim i zdąży zasnąć, to nieraz moja kołdra leży ma podłodze i muszę go przesuwać, bo dla mnie już nie ma miejsca.
P.S.
A kołdry koniecznie muszą być dwie, chociaż kiedyś nawet mając swoją zagarnął też moją.W nocy okręca swoją tak, że ma ją poziomo (krótszym bokiem wzdłuż) i nogi mu jeszcze bardziej wystają, a czasami potrafi mieć guziki czy zamek u góry.
Robimy drugiego Dziedzica
-
ktosiowa wrote:Temperatura mnie robi...m
Już ten cykl na straty dałam, miała dzisiaj dalej spadać, a tu postanowiła jednak urosnąć. Wg obietnicy muszę kupić dzisiaj patyk...wiesz jak ja bardzo, bardzo, bardzo chciałabym Cię odznaczyć kartoflakiem moim, nie? :)kupuj i sikaj, trzymam kciuki
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Zaczynam się cieszyć, że my z tych malutkich
. Ja mam 160, stelaż 170.
Aaa i zapomniałam o najważniejszej wadzie naszej wersalki - skrzypi jak się bzykamy. No to że jest niewygodna zniosę, ale strasznie mnie krępuje świadomość, że ktoś słyszy rytmiczne skrzypienie naszego łóżka, zwłaszcza źe u nas w domu ściany mają uszy...
Ktosiowa trzymam kciuki !!!! O której dasz znać?olencja, ktosiowa, Vesper lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
WiedźmaMaKota wrote:My mamy teraz łóżko 140-200 ale i tak za mało... Kupujemy po świętach narożnik z funkcją spania powierzchnia spania, uwaga 150-250 może w końcu przestanie spać w poprzek? A co do kołdry to ja się zawsze zastanawiam jak on to robi, że jest odwrotnie?
u nas tez koldra lata w te i na zad- rozwiazaniem jest koldra kwadratowa:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:47
-
kattalinna wrote:ktosiowa
wiesz jak ja bardzo, bardzo, bardzo chciałabym Cię odznaczyć kartoflakiem moim, nie? :)kupuj i sikaj, trzymam kciuki
marzusiax wrote:Ktosiowa trzymam kciuki !!!! O której dasz znać?
Dziękuję dziewczyny za miłe słowa.
No ten tego.... jutro z rana? o 5 mierzę temperaturę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:50
marzusiax lubi tę wiadomość
-
Marzusiax ja wczoraj poszlam się kpac o 1 w nocy anademna w lazience... Facet bardzo jęczał i wzdychal no kurde chyba miał dżin loda :p no a w łazience to się strasznie nosi bo przez wentylację.
Olencja chyba taka 300x300
Kurde nalozylam sobie dziś henne na brwi, zawsze miałam czarne włosy więc czas brwi były super teraz mam ciemnobrązowe i już jakoś tak chyba dziwnie z tymi czarnymi...
Edek: Ktosiowa czymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:55
Robimy drugiego Dziedzica
-
olencja wrote:nie styknie 2x2?
Rozmiar wbrew pozorom niekoniecznie musi mieć znaczenie. Mój mąż potrafi mieć kołdrę do pasa. Ale od szyi do pasa, nie od stóp.olencja lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
WiedźmaMaKota wrote:Marzusiax ja wczoraj poszlam się kpac o 1 w nocy anademna w lazience... Facet bardzo jęczał i wzdychal no kurde chyba miał dżin loda :p no a w łazience to się strasznie nosi bo przez wentylację.
Kurde nalozylam sobie dziś henne na brwi, zawsze miałam czarne włosy więc czas brwi były super teraz mam ciemnobrązowe i już jakoś tak chyba dziwnie z tymi czarnymi...
Trzeba było postukać miotłą w sufit.
Ja mam bardzo ciemne brwi, a jestem blondynką.
Wydaje Ci się dziwnie, bo się pewnie jeszcze nie przyzwyczaiłaś.
Ktosiowa, powodzenia.
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Emma80 wrote:Rozmiar wbrew pozorom niekoniecznie musi mieć znaczenie. Mój mąż potrafi mieć kołdrę do pasa. Ale od szyi do pasa, nie od stóp.
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Jakie wredoty! Nie doliczyli mi nawet 0,1 za zagłosowanie na Żabę, a podziękować podziękowali. Co jest grane?Starania od 09.2011r.
14 c.s.
nick nieaktualnyEmma moze zaraz dolicza
Ja musze przejsc sie do zusu bo dodzwonic sie tam to jakas masakra.
WiedźmaMaKota wrote:Kurde nalozylam sobie dziś henne na brwi, zawsze miałam czarne włosy więc czas brwi były super teraz mam ciemnobrązowe i już jakoś tak chyba dziwnie z tymi czarnymi...
Wiedzma ja jestem ruda (farbowana) i jak pierwszy raz brwi sobie zrobilam to byla masakra ale po 3 dniach kolor ladnie sie "wyplukal" i super wygladal mimo ze czarne brwi robilam wiec mysle ze bedzie to dobrze wygladacWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 12:34
-
taaa, ja kiedyś byłam na takim ala zlocie - sami znajomi, mieszkanie w hostelu. łazienki wspólne, dwie kabiny z zasłonkami tylko. ja w jednej a w drugiej za ścianką słyszę koleżankę z kolegą... miałam wrażenie, że tylko ja się dziwnie czuję w tym układzie
-
Werble..
tada da da da da daaaa:
89802,41 mlU/mlciri22, Vesper, Blondik, Emma80, Morwa, zwei_kresken, pepsunieczka, odrobinacheci lubią tę wiadomość