Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo to trzeba iść do sklepu i poleżeć na różnych, a potem sobie gdzieś taniej kupić taki najwygodniejszy.
Edit: w sensie każdemu moze odpowiadać coś innego, np. różna twardość, dlatego dobrze jest popróbować różne. Myśmy się tak wylezeli w BRW, żeby wybrać najwygodniejszy dla siebie. A potem kupiliśmy 4 razy taniej przez neta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 23:09
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:My na wersalce śpimy...
Biustonosz z lidla i wersalka
Ale spoko, nadejdą lepsze czasy!biustonosze do karmienia i wypasione dresy
edit:
kończą mi się tabsy, a endo kazała przyjść następnym razem jak zacionrzę - może pociągnę jeszcze jakoś ten miesiącWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2016, 23:19
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyAla obstawiam 272.777 mIU/ml
Ja znowu mam rozdwojenie jaźni jeśli chodzi o płeć niby chłopca, słodkiego blondyna obciętego na grzybka, a z drugiej strony te wszystkie cudeńka dla dziewczynki. Chyba bliźniaki najlepsze (chłopiec/dziewczynka) bo moje zmartwienia rozwiążą.
Vesper, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość
-
My śpimy jeszcze na rogówce ale tak cholernie nie wygodnej nie mialam nigdy,dobrze ze z odzysku to poleci bez żalu.
a cyckonoszy sama nie kupuje,dostaje...od cioć,siedza za oceanem i kupuja firmówki za grosze,moj faworyt to CK...ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Widziałyście reklamę play'a z Wojewódzkim?
Pyta dziewczynkę: "a ty byś się zamieniła w chłopaka?", a ona: "a fuuuj".
Hłehłe.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Maczek wrote:Bo to trzeba iść do sklepu i poleżeć na różnych, a potem sobie gdzieś taniej kupić taki najwygodniejszy.
Edit: w sensie każdemu moze odpowiadać coś innego, np. różna twardość, dlatego dobrze jest popróbować różne. Myśmy się tak wylezeli w BRW, żeby wybrać najwygodniejszy dla siebie. A potem kupiliśmy 4 razy taniej przez neta.nawet to brw się zgadza
Po świętach ostatnich u mojej mamy i twardym tapczanie chyba ze dwie noce bolały nas plecy po powrocie na własny materac. A to dlatego, że tam wszystko musiało się powyginać znowu na właściwe miejsce. Spanie u mamy to był hardcore -
ojejku wrote:My na wersalce śpimy...
Biustonosz z lidla i wersalka
Ja staniki kupuje po 15zeta. Mam taki sklep gdzie znajduje rozmiary 75e w takiej cenie. Jak się rozlatują to wyrzucam bez żalu.
Emma te dzieci z play'a są super
Edit czytałyście poradę dnia? Do 40tki mam czekać jak chce bliźniaki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 08:33
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Dzień dobry - taki żarcik z rana...
Futerały nacycne noszę z naturany, ale i lidlowym nie pogardzę.
Nadgarstki bolą, że o ja pierdziu.
Robiłam sobie na śniadanie omlet bananowy - patelnia z nieściętym plackiem rozpieprzyła się na podłodze (ale jak to się stało, że spadła z kuchni to ni mam pojęcia...). Podłoga do mycia - a wczoraj ją prasowałam kolejny raz.
Witaj Wielki Piątku!
btw, placek bananowy:
banan rozgnieciony widelcem + jajko (rozbełtać razem)
na patelnię suchą lub z odrobiną masła
mniam!Vesper lubi tę wiadomość
-
próbowałam znaleźć sklep, w którym kupowałam swój materac. nie udało się, ale za to znalazłam filmik poglądowy
https://www.youtube.com/watch?v=grlu2-XjbSw
edit: znalazłam moje zamówienie i przy okazji odkryłam, że mam mniejsze łóżko niż myślałamhttp://materace-viscotherapy.pl/materace/9-materac-de-lux-20cm.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 09:51
-
marzusiax wrote:O ja pierdziu!!! Myślałam, że tylko ja tak mam. Nie wiem czyja to starość - nasza czy wersalki ale po 4 latach spania na wersalce wstaje bardziej zmęczona niż jak się kładłam. Na szczęście po świętach przyjedzie łóże
Ja staniki kupuje po 15zeta. Mam taki sklep gdzie znajduje rozmiary 75e w takiej cenie. Jak się rozlatują to wyrzucam bez żalu.
My śpimy na na stałe rozłożonej wersalko-sofie, która wbrew pozorom jest bardzo wygodna, bo rozkłada się do równo ułożonych względem siebie części, ma odpowiednią dla nas twardość, więc na razie nie zmieniamy. U rodziców została moja rozkładana wersalka z Ikei, na której mimo lepszej wersji materaca po pewnym czasie "sturliwałam" (?) się na środek do "dziury". Teraz jak rodziców odwiedzamy sturliwujemy się oboje.Jak remont u nas (to tak w temacie, jak widzę u wielu z wiedźm na czasie) będzie na odpowiednim etapie sprowadzę ją, ale u nas będzie służyła raczej jako sofa i rozkładane łóżko gościnne, mimo że jest ładniejsza i nowsza od tego na czym teraz śpimy.
W ogóle, to marzy mi się wielkie łoże, najlepiej tapicerowane, o ponadnormatywnym rozmiarze.Ale to tylko na zamówienie, a to kosztuje. Nie rozumiem dlaczego największe łóżka mają długość tylko 200 cm, a i tak powierzchnia spania jest mniejsza, bo liczy się często wymiar całego łóżka, a rama z zagłówkiem potrafi dużo zająć miejsca. Ja mam 174 cm wzrostu i takie na 2 m wystarcza mi w sam raz, ale mąż jest dużo wyższy i jemu nogi poza łóżko wystają (ja bym tak nie potrafiła spać, śmieję się, że trzeba skombinować jakąś ławeczkę - bankietówkę odpowiedniej wysokości i dostawić do łóżka). W pracy miałam kiedyś kolegę, który opowiadał, że przy swoim wzroście (ponad 2 m) musi spać na dmuchanym materacu, bo zwykłe łóżko jest za małe.
Staniki muszę kupować te drogie. Pamiętam jak kiedyś (już dosyć dawno) pani z Triumpha wyśmiała mnie, jak zapytałam o obwód pod biustem 70, bo dowiedziałam się, że takie istnieją, a zawsze miałam problem z za luźnym obwodem. Teraz na szczęście są dostępne nawet 65. Ale mały obwód to pikuś, gorzej jak do tego dołącza duża różnica między nim a miseczką.
Łatwiej jest też teraz kupić dobrze dopasowany ciuch przy dużej różnicy obwodów talia - biodra, bo nieraz bywało ciężko. Na szczęście stopę mam w najbardziej typowym rozmiarze 38.I mogłyśmy sobie z mamusią buty pożyczać, ku obopólnej radosze.
marzusiax, Vesper lubią tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
marzusiax wrote:
Edit czytałyście poradę dnia? Do 40tki mam czekać jak chce bliźniaki?
O, to ja mam coraz większe szanse, a zważywszy na to, że z tego co widać bez stymulacji się pewnie nie obejdzie, to już tym bardziej.
Zapomnieli napisać, że wzrasta też niestety szansa na inne niezbyt miłe rzeczy, a rezerwa za to maleje.
Głupia "porada".
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
olencja wrote:haha emi- moj ma to samo- musi byc wyro bez podporek bo jak spi na brzuchu to musi spuscic paznokcie za lozko- inaczej spi na ukos i mnie spycha:/
Mój już się zdążył przez te kilka lat przyzwyczaić, że ja jestem obok i nauczył się już nie kłaść na mnie nóg, bo też lubił spać w poprzek. Dalej lubi.A jak przyjdę do łóżka po nim i zdąży zasnąć, to nieraz moja kołdra leży ma podłodze i muszę go przesuwać, bo dla mnie już nie ma miejsca.
P.S.
A kołdry koniecznie muszą być dwie, chociaż kiedyś nawet mając swoją zagarnął też moją.W nocy okręca swoją tak, że ma ją poziomo (krótszym bokiem wzdłuż) i nogi mu jeszcze bardziej wystają, a czasami potrafi mieć guziki czy zamek u góry.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 10:19
marzusiax lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
14 c.s.
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...