Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no w sumie aż takiej tragedii nie ma
teraz chyba są nawet modne takie wyraziste brwi? Bo wszędzie widzę dziewczyny co sie pasta do butów umazały. A j aż tak mocno nie mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 13:32
Robimy drugiego Dziedzica
-
ciri22 wrote:Wiedzma jakby nie bylo za dwa dni bedzie lepiej a jak jest za bardzo wez paste do zebow i lec po brwiach! Dziala, na zajeciach z kosmetyki tak robilysmy jak ktorejs za ciemne wyszly bo za dlugo trzymala
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Lauda Lubię za placka z banana
Ala gratki!kto wygrał, kto zaciąża???
Ktosiowa Kciuki!
A w temacie łóżek. Jakieś 10 lat temu spaliśmy i wysypialiśmy się we dwójkę na materacu jednoosobowym (2 x 1 m? 2 x 0,8 m?). Teraz mamy wersalkę, a marzymy o łóżkuStaaarooość. Może dostaniemy bliźniaki w nagrodę
Korzystając z okazji życzę Wam najlepszego z okazji Świąt Wielkiej Nocy, jeśli je obchodzicie i najlepszego tak w ogóle! Pięknego, rodzinnego i smakowitego czasu, sikania dwukreskowego i odpoczynku!!!!
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
WiedźmaMaKota wrote:Ciri farbowane rude z blada cera i czarne brwi, jak mi się takie łaski podobaja!!!
Ok zobaczymy co Diabeł piwie jak mnie zobaczy
Spałam aż dwie godziny w nocy. Teraz bym narobiła ale nie bo młodość postanowiła nie spaćteraz juz rudy troche sciemnilam ale to tylko dlatego ze tu nie ma mojej ukochanej farby. A tutejszej idealnej nie znalazlam.
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Wiedźmy,
nie sikałam 7 godzin. Kupiłam test. Jedna kreska.
Edycja: miało być: nie sikałam i nie piłam.
Edycja 2: jutro powinnam zacząć ostatni cykl z szansą na poród w wieku 35 lat (już tak na styk).Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:05
-
Morwa wrote:Jakiś popsuty test Ci wcisnęli
kiedy termin Ridża okrutnego ?
kattalinna wrote:Ktosiowa, jeszcze jest szansaniech tylko tempka nie spada
Katt, już by coś wyszło... 7 h nie picia to długo, no i dzisiaj jest 13 dpo.
-
nick nieaktualny
-
Ja dzisiaj przechodzę jakiś kryzys sama ze sobą
doszłam do wniosku ,że mam zrytą banie i już tego nie naprawię. Coraz bardziej zaczyna mnie wszystko męczyć, te całe starania. Ninja zaorał mi tak mózg i teraz nie ciesze się drugą fazą cyklu. .. a każdy objaw przypisuję ninji , a nie normalnej ciąży. Mimo tego, że prawy jajowód mam drożny, bo dwa razy się jajo przez niego przepchało do macicy to i tak sr*m po gaciach i wkręcać sobie ,że mam leniwe komórki ,które w połączeniu z leniwymi plemnikami męża tworzą lenia na 100% . I taka zygota idąc jajowodem stwierdzi sobie a ujj z tym dalej nie idę, nie chce mi się i tragedia murowana
-
http://iv.pl/images/31528911067329777280.jpg
Morwa, specjalnie dla Ciebie
najnudniejszej ciąży na świecie Ci życzę! i dobrego nastroju przez cały czas jej trwania!ktosiowa, Morwa, Emma80 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
kattalinna wrote:Niby tak, ale patrząc na wykresy cionszowe to nie wszystkie są z plusami w 8 czy 9dpo. Bywają i takie z 15-16. A jak objawy ridzowe?
U mnie głógnym objawem Ridża jest krew... Ja jakiś extra objawów nie mam... No i spadek temperaury, ale o tym to ja wiem od kilku miesięcy dopeiro - wstyd.
Edycja: A i mój wykres na cionszowy nie wygląda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 17:41
-
Morwa, możesz mnie skopać po dupie za to co napisze,ale..
Już kilka miesięcy jestem na tym wątku i calym sercem przezywam każdy cykl każdej z Wiedźm, w tym Twoje.
Ostatnio jak sie tak nad sobą użalałaś to okazało sie że w ciaży jesteś..
zatem stwierdzam że:
1.) jestes w cionszy i marudzisz bo Ci hormony warjujom:P
2.) stelaz Twój będzie mial PRZEROMBANE z taką marudą przez 9 miesięcy
ktosiowa, ojejku, Morwa, Impresja, WiedźmaMaKota, ciri22, Blondik, kattalinna, myshka84, Maczek, pepsunieczka, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwo, wszystkie wiemy o czym mówisz. Takie życie, raz naspeedowana dobrymi wynikami, raz zrezygnowana tym wszytskim. Mi tez odchodzi powoli ochota na te całe starania, juz nie wiem o czym innym bym mogła myśleć niz o tym dziecku. Boję się pójśc pobiegać (ale kupiłam dzis karnet na siłkę, mają zarypiste bieżnie i orbitreki). Ciężko jest wyluzować, z czasem coraz cieżej. Trzymam kciuki za szybki Twój powrót do formy, bo o trzymaniu kciuków za dziedzica nie wspomnę nawet
Ja za to dzis byłam u lekarza, w wielkim szpitalu, zrobił mi i badanie, i usg i w ogóle przeanalizował wszystkie wyniki, będziemy robić monitoringi, hsc, hsg i inne cuda, kazał mi dziś zrobić jeszcze amh, lh, fsh i estradiol, poszłam dziś z torbami prawie, bo ten karnet ku[iłam przed wizytą - całe szczęście
I dostałam od niego namiar na urologa-androloga i teraz mam nadzieję, ze jakos pójdzie. Nastraszył trochę możliwościami genetycznymi i chorobami, które zmniejszają płodnosc u mężczyzn, zapisał co trzeba zbadać przed wizytą u androloga.
mi na usg tylko kiwał głową, że małe mam jajniki, i moga niedomagać.
edit
mam pierwsze wyniki fsh - 14, lh- 9, co oznacza lh/fsh około 0,65? co się z tym robi?
prolaktyna wyszła 12,2 ng/ml (norma 4,8-23)
estradiol 52
(4 dzien cyklu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 18:50