Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do dentysty to już w ogóle jakaś czarna magia, kolejki takie, że zapisać się nie da a i tak płacisz jak za zborze, no i z bólem jak idziesz to zazwyczaj kończy się dyżur na bolące żeby i zapraszają jutro lub za tydzień
Skoro o zebologach mowa to ciekawe co u Śnieżki?Cytrynka_ lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Emma a detektor daje punkty?
Nie daje, bo mam pogrzebową wersję. Zresztą i tak nie miałby za co. Z pustego wykresu nawet Salomon Alexis by nie wyznaczył.
Poza tym to musiałoby być niepokalane zafasolowanie. Mamy teraz pooperacyjny przymusowy celibat pytongowo-jamowy.
Katt i Marta - masaże na szczęście nie zabronione.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
Impra no wiesz Ty co... Nic tylko sie szkolić na dentyste i robić za 3/4 tej ceny. Ludzie by w kolejkach na pol roku do przodu czekali. Hehehe
W uk dentysci tez nie wygladaja kolorowo. Jak nie masz kartki ktora upowaznia Cie do darmowego leczenia to trza placic. Moze nie tak duzo jak w USA. Ale jednak. -
W Warszawie kanałowe to też koło tysiąca, więc prawie jak w USA... Pamiętajmy dziewczyny, że nie zawsze należy przeliczać. Mieszkasz za granicą, zarabiasz w walucie to nie przeliczaj na złotówki. Przy takich porównaniach ważne są jednostki, np. 2000 tysiące pieniążków, nieważne czy to euro, funty, dolary czy jeny. Wtedy tak naprawdę wychodzi czy coś jest "drogie" czy "tanie". Jak się zarabia w "pieniążkach" to się w "pieniążkach" wydaje, a nie nagle w złotówkach. W Polsce przecież nie przeliczamy na hrywny czy kuny
ktosiowa, Blondik, ciri22, Maczek, myshka84, Impresja lubią tę wiadomość
-
Dzisiejszej nocy ze stelażem doszliśmy do wniosku że jesteśmy wyrodnymi prawie-rodzicami. We wtorek mam usg, i zamiast sie przejmowac tym czy wszystko z naszym dziedzicem będzie dobrze itp itd a my jednoglosnie niemal" ciekawe czy krwiak sie wchlonol i mozemy juz pytongowac
ide w ramach zadość uczynienia piec mięchokattalinna, ciri22, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmy, od 5 dni chyba nie jem nic po 18, ale za to pipijam wnko, bez przesady
I Wam powiem, ze na wadze mam 1,5kg mniej. Wiem, ze to woda i złogi i tak dalej, że nie schudłam przecież, ale rozwala mnie, ile to człowiek nawet tej wody w nadmiarze magazynuje. Poza tym wstaję lekka, a nie ocieżała rano. Nie powiem - mam ochotę cos zjeśc wieczorem, ale jak zjem lekką kolację o 18 to do 24 spokojnie daję rade, potem padam spac i jem dopiero śniadanie. Dziś płatki jaglane - całkiem spoko, nie czuć zeby były zdroweMaczek, kattalinna lubią tę wiadomość
-
kattalinna wrote:W Warszawie kanałowe to też koło tysiąca, więc prawie jak w USA... Pamiętajmy dziewczyny, że nie zawsze należy przeliczać. Mieszkasz za granicą, zarabiasz w walucie to nie przeliczaj na złotówki. Przy takich porównaniach ważne są jednostki, np. 2000 tysiące pieniążków, nieważne czy to euro, funty, dolary czy jeny. Wtedy tak naprawdę wychodzi czy coś jest "drogie" czy "tanie". Jak się zarabia w "pieniążkach" to się w "pieniążkach" wydaje, a nie nagle w złotówkach. W Polsce przecież nie przeliczamy na hrywny czy kuny
-
aleala wrote:Dzisiejszej nocy ze stelażem doszliśmy do wniosku że jesteśmy wyrodnymi prawie-rodzicami. We wtorek mam usg, i zamiast sie przejmowac tym czy wszystko z naszym dziedzicem będzie dobrze itp itd a my jednoglosnie niemal" ciekawe czy krwiak sie wchlonol i mozemy juz pytongowac
ide w ramach zadość uczynienia piec mięcho
Ja tam Cie rozumiem
I znowu mamy w tym samym dniu wizytę
Zośka mnie nastraszyła. Nie ruszała się wcale przez prawie dobę. Już miałam szukać IP na tym zadupiu. Ale się ruszyła, na szczęście. Książka położona na brzuchu podskakuje po chwili. Chyba za dużo to ludzi, zwierząt, hałasu i zamieszania, i dlatego przycichła.aleala lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:W Warszawie kanałowe to też koło tysiąca, więc prawie jak w USA... Pamiętajmy dziewczyny, że nie zawsze należy przeliczać. Mieszkasz za granicą, zarabiasz w walucie to nie przeliczaj na złotówki. Przy takich porównaniach ważne są jednostki, np. 2000 tysiące pieniążków, nieważne czy to euro, funty, dolary czy jeny. Wtedy tak naprawdę wychodzi czy coś jest "drogie" czy "tanie". Jak się zarabia w "pieniążkach" to się w "pieniążkach" wydaje, a nie nagle w złotówkach. W Polsce przecież nie przeliczamy na hrywny czy kuny
-
Kochane Wiedźmy korzystając z chwili wolnego, wpadam żeby życzyć wam zdrowych i spokojnych świąt, smacznego jajeczka i bardzo mokrego dyngusa
Pragnę się pochwalić że Duduś osiągnął kolejny etap swego rozwoju i zaczął pełzaćTeraz się zacznie szukanie Dudusia i polerka podług
ciri22, pepsunieczka, kattalinna, Blondik, Impresja, odrobinacheci, zwei_kresken, Vesper lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:Wiedźmy, od 5 dni chyba nie jem nic po 18, ale za to pipijam wnko, bez przesady
I Wam powiem, ze na wadze mam 1,5kg mniej. Wiem, ze to woda i złogi i tak dalej, że nie schudłam przecież, ale rozwala mnie, ile to człowiek nawet tej wody w nadmiarze magazynuje. Poza tym wstaję lekka, a nie ocieżała rano. Nie powiem - mam ochotę cos zjeśc wieczorem, ale jak zjem lekką kolację o 18 to do 24 spokojnie daję rade, potem padam spac i jem dopiero śniadanie. Dziś płatki jaglane - całkiem spoko, nie czuć zeby były zdrowe
No, ja kiedyś w okolicach Ridża z dnia na dzień "schudłam" 4 kg.
Zwykle bardzo odczuwam różnicę na ciuchach.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa...