Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/717b674aae3a.jpg
Cytrynka_, Morwa, pepsunieczka, Impresja, odrobinacheci, zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Cześć, ale mam dzisiaj zwariowany dzień . Rano obudziło mnie wybuchające jajko :p mój kochany mąż chciał mi zrobić jajka na miękko, wstawił 4 jajka na gotujacą się wodę odczekał 3 minuty tak jak mówiły internety, ale okazało się ,że jajka wyszły takie jakie ja nie lubię (nie było do końca ścięte białko). Mój mąż chciał sprawdzić, czy jajko ścieło by się tak jak trzeba w mikrofali. Wstawił na 20 sekund ,a wtedy ja słyszę bummm. Zerwałam się na równe nogi i zamiast śniadania do łóżka miałam mycie kuchenki mikrofalowej
Moja kotka rozerwała na strzępy kubraczek, który miała nosić od zabiegu aż do wtorku. Codziennie po 30 razy się rozwiązywała , a dzisiaj stwierdziła ,że to nie ma sensu i kubrak trzeba zniszczyć doszczętnie aby się od niego uwolnić. Chyba nie ma sensu łeb na szyję załatwiać kolejnego ?
A tak poza tym to życzę wam wesołych Świąt :* my z mężem nie obchodzimy ,więc ja dużo do roboty nie miałammamy zrobione żarełko tylko to co lubimy i co zupełnie nie ma związku z potrawami na te święta. W Niedzielę jedziemy do teściów, bo się uparli, a my nie chcemy robić i przykrości
a tak poza tym to będę się byczyć
Impresja lubi tę wiadomość
-
Wesołych świąt wiedźmy. A te co nie obchodzą - udanego wypoczynku
Z rana na moim wykresie pojawiła się wiewiórka. Szkoda tylko, że ucieka. Z góry przepraszam, ża nieudolny rysunek
kattalinna, Morwa, ZakreconaŻona, ktosiowa, Impresja, pepsunieczka, Emma80, Blondik, Maczek, odrobinacheci, myshka84, Vesper lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
ja o 11
:P znowu bede wczesniej:P
Morwa, Kotecek nie będzi enosił kubraczka nie od Gucciego czy innego Armaniego
Edit:
Marzu to KOT , a jak wiadomo Koty majo okres rozrodczy teraz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 17:55
Morwa, marzusiax, Blondik, myshka84 lubią tę wiadomość
-
Marzu do teori Ali o kocie dodalabym ze:
1 to kotka
2 nastawia sie dla kota
3 cionrza jak nic
Morwa ja nawet do tesciow nie jade. Jutro z moim podzielimy sie jajkiem na sniadanie (on uwielbia jajka na sniadanie to i swieta mi podpasowaly) i po swiatecznych zwyczajach. Pozniej bede sprzatac nowa chate na blysk. Bo we wtorek mamy wizytacje z housingu. Wiec musi byc blysk. Zeby wstydu nie bylo.marzusiax, Morwa, Blondik lubią tę wiadomość
-
Cytrynko, Fakt Ona sie wypina do kota!!
Marzu sory ale nie masz wyjścia, zaciażaszMorwa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCytryna, zaniosłaś nasz koszyk pełen wina do poświęcenia?
Bo jak nie, to jeszcze mojego stelaża zdążę posłać
My dzisiaj sobie we dwoje będziemy siedzieć.
Zupełnie zwyczajnie, bez świątecznego zadęcia.
A jutro stelaż jedzie (albo i nie, bo już mu tak ciśnienie podnieśli) do rodziców, a ja z Cytryną zapijam święta
Mój organizm kompletnie ześwirował. Chora jestem na całego, a libido w górę, hehe. I to tak wcześnie. Całą noc uwieszona na stelażu spędziłam
Edit: Marzu, jaki talent!Ale pamiętaj, że wiewióry lubią orzeszki, więc musisz stelażowe dopieszczać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 19:20
-
nick nieaktualnyImpresja wrote:Cytryna, zaniosłaś nasz koszyk pełen wina do poświęcenia?
Bo jak nie, to jeszcze mojego stelaża zdążę posłać
My dzisiaj sobie we dwoje będziemy siedzieć.
Zupełnie zwyczajnie, bez świątecznego zadęcia.
A jutro stelaż jedzie (albo i nie, bo już mu tak ciśnienie podnieśli) do rodziców, a ja z Cytryną zapijam święta
Mój organizm kompletnie ześwirował. Chora jestem na całego, a libido w górę, hehe. I to tak wcześnie. Całą noc uwieszona na stelażu spędziłam
Edit: Marzu, jaki talent!Ale pamiętaj, że wiewióry lubią orzeszki, więc musisz stelażowe dopieszczać
no Impra, to noc spędziłyśmy podobnie, bo i dzień cyklu podobny
BYłam dziś na siłce 1,5h, nie mam za grosz kondycji, alebo ta noc mnei wykończyła.
MNy dzis też we 2, ja upiekłam perliczkę i ziemniaki, ale zaraz bedę brownie bez gluta robic borankiem do rodziców jadę, niestey, jutro wieczorem do stelaża mamy jedziemy, a tak spokojnie było...
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjejku, korzystaj
Ja to zdechła na całego jestem, więc na razie owijam się jak bluszcz. Ale dzisiaj to już chyba nie dam rady. Nawet pierwszy raz od tygodnia założyłam coś innego niż piżama i pomalowałam twarz, żeby nie straszyć
Cytryna, mam na stanie 16 butelek wina, styknie? -
Dzis pytonujemy w nocy godzine krocej. Czy jak kto woli spimy.
Ja bede w kuchni siedziec. Do pozna.
Musze jaja (kurze!) ugotowac i pomalowac. Dogotowac bigos (znaczy w sumie to on gotowy juz ale nie zaszkodzi mu jeszcze dzis sie pogotowac).
Wypadaloby zrobic babeczki lub sernik. A najlepiej i jedno i drugie.
Musze zrobic majonez do salatki i do jaj.
Ugotowac zurek.
No i jeszcze sie napalilam na paprykarz weganski z kasza jaglana.Blondik lubi tę wiadomość
-
Ja tak Malo religijna, więc życzę Wam żeby było miło
Morwa, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedźmy, wiedźmiątka i wiedźminki!
Wpadam na chwilę jak zwykle ostatnio - nad czym szczerze ubolewam, żeby złożyć Wam życzenia:
Życzę, by pośród jajek, pisanek, żurków, babek, zajęcy i pisklaków, które atakują ze wszystkich stron, spłynęła na Was radość i chwila błogiego "świętego spokoju".
Całuję świątecznie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2016, 21:39
Blondik, pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Morwa, Impresja, odrobinacheci, zwei_kresken, Vesper lubią tę wiadomość
-
Wesołych Świąt Wiedźmy
radości i niegasnącej nadziei
nie przejedzcie się za bardzo
Ja upiekłam dziś kruche ciasto z budyniem i owocami i zrobiłam pastę z fasoli na zamówienie. Tyle z moich świątecznych robótjutro jedziemy na gotowe do kuzyna męża. Będzie wesoło i będzie wino
Impresja, odrobinacheci, pepsunieczka, Morwa lubią tę wiadomość