Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Rodzinne święta, dobre sobie. Rodzina małża mnie tak potrafi wkur.ić!
Eh jeszcze jutro odpoczynek i powrót do pracy"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualnyYousee wrote:Rodzinne święta, dobre sobie. Rodzina małża mnie tak potrafi wkur.ić!
Eh jeszcze jutro odpoczynek i powrót do pracy
A powiem Wam, że dobrze, że ze mną został, bo wieczorem miałam atak i zastanawialiśmy się nad wizytą w szpitalu -
Impra fajny suwaczek
może zgapię po świętach, bo trzeba bardziej ruszyć dupsko do schudnięcia
ale zacznę dalej chudnąć od 1 kwietnia
tzn kontynuować chudnięcie, które zaczęłam od nowego roku , tylko coś mi słabo idzie :p
Impresja, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Morwa, w kupie raźniej
A jakieś konkretne metody chcesz zastosować?
Bo ja tak bardziej od strony zdrowotnej ruszam, a spadek wagi liczę, że jako efekt uboczny się pojawi.
Heh, Impra się gotuje. Znowu mam 100 stopni ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 00:01
-
nick nieaktualnyO widzisz, ja też dupencję mam zamiar ruszyć.
Na szczęście mam silownię w budynku, więc mnie wykopcie, jakbym lenia złapałaWstyd nie pójść jak pod nosem i za darmo.
Chciałabym się nauczyć biegać, ale na razie nie bardzo wierzę w swoje możliwości. Będzie dobrze jak znajdę teraz siłę na szybki marsz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2016, 00:05
-
Drogie Bravo!
Moje bagno dziś mnie zadziwia- przejrzyste na maksa, cudnie ciągnące, ale w kolorze słabej herbaty... Nie że smużki krwi w środku, tylko jednolicie kramelowe. Czy to Alexis? Bzyknę Małża za jakieś 8 godzin, ale starymi, nieużywanymi od kilkunastu dni plemniorami to my tu za bardzo Kleksa nie zrobimy
Chyba już raz w życiu miałam takie bagno, muszę poszukać na wykresach czy zaznaczyłam w notatkach.
Drogie Bravo! Czy miało Bravo takie bagno? -
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Hej hej. Jak tam swieta Wiedzmuszki-wydmuszki?
-
nick nieaktualny
-
zwei_kresken wrote:Drogie Bravo!
Moje bagno dziś mnie zadziwia- przejrzyste na maksa, cudnie ciągnące, ale w kolorze słabej herbaty... Nie że smużki krwi w środku, tylko jednolicie kramelowe. Czy to Alexis? Bzyknę Małża za jakieś 8 godzin, ale starymi, nieużywanymi od kilkunastu dni plemniorami to my tu za bardzo Kleksa nie zrobimy
Chyba już raz w życiu miałam takie bagno, muszę poszukać na wykresach czy zaznaczyłam w notatkach.
Drogie Bravo! Czy miało Bravo takie bagno? -
Cytrynka_ wrote:Kochana to bzyknij meza raz. A potem niech on Cie bzyknie drugi raz. Plemniory sie trochę odswieza
Nektar kwiatowy dla wszystkich!
Morwa, ojejku, myshka84, Vesper lubią tę wiadomość