Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:od gin-endo usłyszałam, że LUF to bajka, więc ty tu bajek nie rozpowiadaj
Dzień przed ridzem mialam usg i miałam pęcherzyk do pęknięcia. Lekarz twierdził, ze na dniach owulacja a mi z wykresu wychodzilo, ze ovu byla 14 dni wcześniej. Jak dla mnie wygladalo mi na luf.
Ogólnie chyba zle trafialam z lekarzami robiącymi mi usg
W kolejnym cyklu poczytalam wszystkie trolowe rady na luf - typu gorące prysznice, uciskanie po pozytywnym teście ovu . No i podziałałoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 00:40
-
marzusiax wrote:od gin-endo usłyszałam, że LUF to bajka, więc ty tu bajek nie rozpowiadaj
Czy totalny brak libido po owu to dobry znak, czy jednak coś nie halo z hormonami? Stado striptizerów tańczyło by przedemną, a mnie by to znudziło. Przed owu, to bym szarpała jak reksio szynkę -
Emma80 wrote:O, ciekawy temat. Możesz rozwinąć?
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
aleala wrote:Bry po swiętach! ;*
Ktos ma pomysl jak wyjsc z lozka?ciri22 lubi tę wiadomość
-
Cytrynkooo, wstawaj nie leniuchuj
Dobra Wiedźmy idę podglądać dziedzica fortuny dam znac po :Dciri22, ktosiowa, ojejku, Maczek, odrobinacheci, myshka84, Cytrynka_, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:
W kolejnym cyklu poczytałam wszystkie trolowe rady na luf - typu gorące prysznice, uciskanie po pozytywnym teście ovu . No i podziałało
przejrzałam stare wykresy, raz jeden miałam zaaajebisty skok po owulacji, było to we wrześniu (potem była biochemiczna nr 1), i teraz - we wrześniu wówczas byłam na wakacjach, z rowerem szosowym, spędzałam na nim około 8-10h dziennie ze średnim tętnem 150-160, jeździłam po górach, wracałam wykończona, następnego dnia to samo... myślę, że te trollowe opowieści o sposobach mogą coś w sobie mieć...
-
nick nieaktualnyDobryyy, może uda mi się dziś załatwić posiew z szyjki, mam przyjść do poradni po 13, więc za tydzień może hsg.
Odświeżyłam mój tatuaż w zeszły piątek, ale mnie swędzi, a drapać nie można
edit
Własnie Emaj spełnienia marzeń kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 11:42
ojejku, emaj lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Dziewczyny
tego się nie spodziewałam...
mam wynika AMH, równy 0,37
mam 32 lata i chyba za progiem menopauzę?
Idę dziś na monitoring, pokażę panu wyniki, jestem załamana, naprawdę nie spodziewałam się tego -
nick nieaktualnyMorwa wrote:Przy badaniu amh miałaś sprawdzane pęcherzyki astralne? Jak nie to jest to badanie o dupę rozbić i nie ma właściwego odzwierciedla z rzeczywistością, tak mi lekarz powiedział jak pytałam, czy badać amh. Powiedział, że jak nie mam możliwości zbadać tego jak należy to lepiej żebym kasę w błoto nie wywalała, bo mało kto będzie zwracał uwagę na taki wynik.
mam złe przeczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 14:40
-
Emaj, najlepszego
miałam najdłuższe badanie świata ( 1h 45' ) ponieważ moje dziecko tak sie wierciło i kręciło, że nie lada wyczynem było cokolwiek pomierzyć! W pierwszej kolejności zobaczyłam pięć paluszków w prawej dłoni i zaczęłam płakać :D później stworzenie pokazało swoją psioche ? ( w 75% dziewczyna ) Ma 6,2 cm długości i rozwija się książkowo!!emaj, Morwa, ojejku, ciri22, myshka84, Vesper, ZakreconaŻona, marzusiax, Maczek, zwei_kresken, odrobinacheci, pepsunieczka, ktosiowa, kattalinna, Blondik, Basik122, Emma80, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
ojejku wrote:tuż przed badaniem AMH miałam robione USG,m nie wiem nic o liczbie antralnych, ale po obrazie usg wysłał mnie na już zbadać AMH...
mam złe przeczucia