Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojejku, na jakimś wątku laska sobie suplami poprawiła bardzo AMH wiec nie sraj żarem na zapas !! :*
nie wiemy jak ma/ będzie miała/o na imię bo jeszcze sie nie przedstawia:P a tak serio to jak będzie 100% pewności to będziemy myslec
ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj na tym watku to powstawanie nowych wiedz zwycieza:D wiedzminow tu prawie nie ma. Ala super ze wszystko ok!
Emaj wszystkiego naj!
Ja odkrylam wspanialosc chusty do noszeniaDzis godzina w chuscie byla
moje dziecko to uwielbia, dzis nie chciala spac i tylko ja wsadzilam i usnela
Czy ja dobrze kojaze ze Zuuu tez ma dzis podglondanko?Vesper, emaj lubią tę wiadomość
-
To JA!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d8b2ae316c0.jpg
Tu przybijam Wam piątkę! :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d910d593729.jpg
A tu moja kobiecość:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a99100903551.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:23
ciri22, Vesper, ZakreconaŻona, Maczek, emaj, zwei_kresken, Baronowa_83, odrobinacheci, pepsunieczka, kattalinna, Morwa, Impresja, Blondik, ktosiowa, Basik122, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Witam się w kolejnym dniu cionrzy
Aleala gratuluję Dziedziczkipiękna jest i sama prawie ryczę na myśl o tych maleńkich paluszkach
Blondik Super ta twoja Córeczkatakiej to już bym się nie bała na ręce wziąć
widać, że Mała już kontaktowa bardzo
MartaJa mam wysokie AMH, a też podejrzewałam u siebie niepękające pęcherzyki, bo kiedyś robiły mi się torbiele... I też słyszałam, że suple (chyba DHEA i Q10) działają na AMHZaciskam kciuki!
A propos supli dla małża. Mój ma taką baterię od napro, że profertil przy tym wymięka
Mam nadzieję, że Lady już była, bo rozjeżdżamy się ze stelażem na 4-5 dni
Z objawów okołoowulacyjnych wyskoczyła mi pierwsza od wieeelu lat oprycha na otworze gębowym. W poniedziałek wielkanocny wyglądałam jak dziobak, hłe, hłe
Swoją drogą pęcherzyki astralne (zamiast antralnych) na jamniku - to jest moc
Edit:
Marzu, my płaciliśmy 120Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 15:52
Blondik lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Taak, miałam podglądanie, właśnie wracam do domu. Wszystko ok, Młoda ma już 540 g i rośnie
ciri22, ojejku, myshka84, Vesper, aleala, emaj, marzusiax, zwei_kresken, Baronowa_83, odrobinacheci, pepsunieczka, kattalinna, Morwa, Impresja, Blondik, ktosiowa, Basik122, Emma80, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Vesper, co się martwisz, że się rozjeżdżacie? przecież już jesteśmy w cionrzy
my mamy umowę, że w tym tygodniu pytong regularnie pozwala się dosiąść.
jako że planowo jutro zamierzam powitać Lady, będziemy kontynuować tradycję aż do piątku. szkoda, że od dziś pracuje, więc nie będzie już tak chętny jak dotychczas
Alu, Maczku, super dziewuszkiktosiowa, Maczek lubią tę wiadomość
Flp 4,6-7 -
marzusiax wrote:Czyli jest szansa, że jakiś wynik uzyskamy?
Najważniejsze, żeby morfologia byłaMy byliśmy w miejscu poleconym przez napro
Zuu, zuch dziewczynka
Myshka, martwię się tylko ciut, bo jednak robienie dziedzica jest fajne (szczególnie po taaakim poście)A pytong mówi: kiwasz paluszkiem i jestem
Tyle dni przepadnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 16:27
Maczek lubi tę wiadomość
-
myshka84 wrote:no i znowu się zmartwiłam, że nie mamy morfologii.
ach, te moje cionrzowe wahania nastroju..
Vesper, wiem że fajne
troszkę żałuję że mój stelaż nie taki chętny, ale nie narzekam bo się stara.
Kochana, przecież razem jesteśmy w tej cionrzy! za dwa tygodnie potwierdzi to test, nie ma bata (jest beta!) Nie smutaj!myshka84 lubi tę wiadomość
-
My tez sie dzisiaj podgladalismy. Moj chłopek ma juz 2,2 kg, ale nadal nigdzie nie ma napisane jak ma na imię. No i zaczynam wizyty co 2 tygodnie.
Musze siąść na kompa i wam powrzucać wirusyVesper, aleala, odrobinacheci, pepsunieczka, myshka84, Maczek, ciri22, ktosiowa, kattalinna, Morwa, emaj, marzusiax, Impresja, Blondik, Emma80, WiedźmaMaKota, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyłam na wizycie, lekarz sugeruje parę razy spróbować inseminacji (kwalifikuję się z tymi wynikami na nfz), jak nie to niestety in-vitro. Do rządówki wymagali AMH minimum 0,5 - zatem i tak bym się nie załapała.
Jestem załamana, nic nie jadłam, jest mi niedobrze z tego stresu...
edit- inseminacja stymulowana ofkorsWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 17:28
-
MArta, a co lekarz mówi o przebytych biochemicznych? ma to jakis związek?
moze spróbuj z inseminacją faktycznie?
TULAM!!! -
nick nieaktualnyMarta nie wiem co Ci napisać, ale na pewno ktoś z duża wiedzą zaraz Ci napisze coś mądrego, ja za to wspieram z całego serducha.
Ala piękna córaZuu jaka Zosia już duża!
Zrobiłam posiew z szyjki wyniki za ok. 5 dni, więc w przyszły poniedziałek, albo wtorek udam się na hsg jak nic tam się nie wyhoduje.
Na ostatniej wizycie gin powiedziała mi, że nie chce marnować potencjału clo jakby jajowody były niedrożne, czy to prawda, że organizm się "przyzwyczaja" do jego działania i po paru cyklach słabnie jego oddziaływanie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2016, 17:39
Maczek lubi tę wiadomość