Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
MArta, z Twojego opisu wnioskuje że trafilas na fajnego doktora!
ojejku, Morwa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaleala wrote:MArta, z Twojego opisu wnioskuje że trafilas na fajnego doktora!
edit, ale zeby nie było to 2 stówy zostawiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 18:53
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Martuś , czyli wszystko idzie w dobrym kierunku
porobicie badania , wykosztujecie się a dziedzic i tak was zaskoczy przed hsg, bo się go przestraszy
ja po ninji mimo tego ,że miała też ciążę w macicy byłam nastraszona hsg(przez operacje mogło się coś spiep*zyc) . Nie bez przyczyny piszę o nastraszeniu, bo naprawdę się nastraszyłam i zaszłam mimo tego ,że do hsg było jeszcze trochę czasu
po tej ciąży w Pazdzierniku lekarz dał sobie siana z hsg , zresztą nie widziałam go od wtedy, bo nie zdążyłam z kolejną wizytą, ale tak to jest jak się ma 3 lekarzy ,z czego każdy od czego innego.
Karneciku na siłkę zazdroszczę , u mnie ciężko z wygospodarowaniem czasu. Większość dnia za kółkiem , bywa tak że wychodzę z domu o 6 a wracam o 20 na tyle padnięta, że jedyną czynność jaką robię to kolacja, a co dopiero jechać przez pół miasta na siłkę. Zmuszam się do ćwiczeń w domu , bo to dobre zagospodarowanie odrobiny czasu który mi pozostał -
A nie chwalilam sie Wam moim TSH 1,45 nidgy takiego nie mialam
ojejku, Morwa, Impresja, odrobinacheci, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lansuje sie na tarczycowej dzielni
Blondik, ojejku, Impresja, kattalinna, myshka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmy, powróżcie mi z tych dzisiejszych wyników plis
na AMH czekam, chyba z tydzień jak nie lepiej, ale mam resztę
4dc
fsh 14,
lh- 9,
co oznacza, że lh/fsh około 0,65
prolaktyna 12,2 ng/ml (norma 4,8-23)
estradiol 52
(4 dzien cyklu)
ani przy lf, fsh ani przy estradiolu nie mam norm na wyniku, moze sie pojawią
jajniki na usg malutkie co wg lekarza moze wskazywać na ich niedomogę, a ja co miesiąc mam plamienia przechodzące w krwawienia od Alexis aż do Ridża. Tak jakby mu ślady jakies zostawiała
aaa lekarz sie mnie dziś pyta ile ważę
wiecie, jak kobiecy umysł reaguje na takie pytanie?
Oszukałam o kilogram i zamiast 58 powiedziałam, ze 57zryty beret
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:31
-
Marta, gratuluję lekarza, dobrze rokuje
na wynikach się nie znam to nie pomogę.
Zachęcona Waszymi opiniami zamówiłam mężowi androvitpoinformowany nie protestuje. Ale i tak będzie codziennie mówił to samo, że nie wie co to jest
ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Marta, gratuluję lekarza, dobrze rokuje
na wynikach się nie znam to nie pomogę.
Zachęcona Waszymi opiniami zamówiłam mężowi androvitpoinformowany nie protestuje. Ale i tak będzie codziennie mówił to samo, że nie wie co to jest
mój łyka chyba dalej, razem z tym lanserskim profertilem (ktory wręcz kazał kupić lekarz urolog buc), ale 180zł za miesiac kuracji to przesada
androvit łykał, teraz chyba ten profertil, ale znalazłam na gemini fertilman za 50zł na miesiąc kuracji, też ładny skład
i mace mu daję, bo sam nie pamięta
edit cytWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2016, 20:55
-
Czego objawem może być kłucie (dosyć bolesne) w prawym dużym paluchu w stopie?
Serio, jakoś tak dziwnie zakłuło mnie już dwa razy.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:polecę schematem
"zbadaj tarczycę"
Już mam przebadaną wzdłuż i wszerz. I podobno wszystko gra. A więc pudło.Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:mój łyka chyba dalej, razem z tym lanserskim profertilem (ktory wręcz kazał kupić lekarz urolog buc), ale 180zł za miesiac kuracji to przesada
androvit łykał, teraz chyba ten profertil, ale znalazłam na gemini fertilman za 50zł na miesiąc kuracji, też ładny skład
i mace mu daję, bo sam nie pamięta
edit cyt
-
nick nieaktualny