Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmma ostatnio to samo mi chodziło po głowie bo krzywą cukrowa mam, ale insulinę tylko na czczo. W diagnostyce nie chciała mi robić bez skierowania, a w labie w szpitalu pow że mi zrobią, a płacić musiałabym trzykrotnosc insuliny czyli 25x3 i uznałysmy z Panią że glukoze też można od razu powtórzyć, bo koszt jednej to 8 zł.
-
Blondik wrote:Mój gin jakby co (do. Mercik )za prywatna wizytę z usg bierze 80zl.
Ale się wyspalam
Slyszalyscie o wyzwaniu rok bez spodni?zastanawiam się czy dałabym radę nosić tylko spódnice i sukienki
Blondik, o tej akcji coś więcej masz? bo już od dawna się zbieram do przerzucenia na kiecki to może bym się zmobilizowała mąż byłby zadowolony -
nick nieaktualnyOj ja tez sie wyspalam po piwku lepiej sie spi spalam 8 godzin
Ja to w dresach smigam i mimo ze uwielbiam sie wypindrzyc i ubrac w sukienke to nie potrafilabhm na codzien. Chociaz uwielbiam suknie gorsetowe... Ale to nie w tych czasach.
Nie mam pomyslu na obiad...
I musze sobie buty kupic...
-
Czy wg tej zasady legginsy to spodnie czy rajstopy? Nie wytrzymałabym roku w spódnicach. Nie zarobiłabym na rajstopy. Ja zakładam na raz - bo zawsze gdzieś mi musi oczko polecieć. Niejednokrotnie zrobię dziurę już przy zakładaniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 10:12
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
ciri22 wrote:Oj ja tez sie wyspalam po piwku lepiej sie spi spalam 8 godzin
Ja to w dresach smigam i mimo ze uwielbiam sie wypindrzyc i ubrac w sukienke to nie potrafilabhm na codzien. Chociaz uwielbiam suknie gorsetowe... Ale to nie w tych czasach.
Nie mam pomyslu na obiad...
I musze sobie buty kupic...
A buty musiała dziecku kupic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja od dziecka uwielbiam wątróbkę. I ta szkolna tuszona byla moim rarytasem gdy inne dzieci nie chcialy jej jesc ja zjadalam dwie porcje teraz moj mi robi taka pyszną. I jako, że wie, ze ja lubię, to robi ją raz w tygodniu minimum tak mnie rozpieszcza
Maczku cieplejsze owszem ale czy rownie wygodne?kattalinna lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:o to to nawet w krótkich cieplej niż w jeansach
Dlugich spódnic nie lubię -
nick nieaktualny
-
Lubie kiecki i spódnice ale uwielbiam spodnie bardzooo.
Niestety rajty pod spodniami nie przejda ,zadrapałabym sie na amen i czuje sie wtedy jak sardynka w puszce otutłana.
edi.literowkaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:11
kattalinna lubi tę wiadomość
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
ja mam tak samo - rajstopy pod spodnie to złoooo
Ciri, a musisz nosić kiecki długości opaski na biodra? ja moim nogom mam wiele do zarzucenia, z tego względu na przykład szortów nie noszę. ale z kickami można kombinować z długościami i fasonami, ze dla każdej coś dobrego się znajdzie
Cyt, no do pracy fizycznej to może być różnie, ale i tak wierzę, że to kwestia znalezienia odpowiedniej