Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ciri22 wrote:A ja bym chciala moc chodzić w sukienkach i spodnicach latem... Ale za grube uda...
Oooo, znam ten ból. Niby trochę pomagają rożne maści, ale ostatecznie i tak jest źle.
Katt, nie wiem, czy Ciri chodzi o kwestie estetyczne, czy bólowe. Jeśli to drugie, to otarcia w tym przypadku bolą jak oparzenia - mi się robią praktycznie na całej wewnętrznej stronie ud. Nie dość, że boli, to wygląda paskudnie i wcale nie goi się tak błyskawicznie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:12
-
nick nieaktualnyKatta nie chodzi o dlugosc tylko o przecieranie sie nog. Uda pala zywym ogniem po 15 minutach. Sa spocone.. Masci tak jak mowi Zuuu nie dzialaja i w ogole jest katastrofa.
Ogolnie uwielbiam swoj tylek i wygladam bosko w spodnicach i sukienkach.
Edit:tak jak mowi Zuuu o bol tu chodzi... Nawet jak osiagnelam swoja najnizsza wage. 52kg to wszystko bylo chude oprocz ud... Taka mam budowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:16
-
Emma zrób na własną rękę. Lepiej połazić po labach i ładnie poprosić, a w którymś napewno Ci zrobią. Mi większość lekarzy mówi żebym odstawiłam metę, bo oni nie widzą problemu z moimi wynikami i twierdzą ,że endo dała mi metę na wyrost. Ja twierdzę inaczej. Dzięki metformine moja waga stoi w miejscu tak jak wcześniej zanim zaczęłam przygodę z chorobami, a przy ruszaniu tyłkiem chudnę, czyli tak jak zdrowy człowiek. Nie podsypiam w ciągu dnia co mnie wcześniej bardzo męczyło. Mój cykl jest w miarę regularny i nie rozciąga się na 67 dni jak wcześniej. Moje wyniki znacznie się poprawiły, a ja przestałam podjadać między posiłkami. Lekarze nie widzieli problemu w tym ,że po 2 h moja insulina nadal rosła, nie widzieli też problemu w tym ,że potrafiłam mieć spadki cukru do 40. Moje jajniki mają się znacznie lepiej, mam wrażenie ,że z cyklu na cykl coraz lepiej pracują i nie odczuwam bólu w ich okolicach- tak jak dawniej.
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
Maczek wrote:Oooo, znam ten ból. Niby trochę pomagają rożne maści, ale ostatecznie i tak jest źle.
Katt, nie wiem, czy Ciri chodzi o kwestie estetyczne, czy bólowe. Jeśli to drugie, to otarcia w tym przypadku bolą jak oparzenia - mi się robią praktycznie na całej wewnętrznej stronie ud. Nie dość, że boli, to wygląda paskudnie i wcale nie goi się tak błyskawicznie.
edit: literkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:16
-
nick nieaktualny
-
coś mi się kojarzy, że teraz do mody wracają tzw. spodnio-spódnice. to może być rozwiązanie wielu problemów kiedyś takie miałam milion lat temu
ed: albo spódnico-spodnie. jakoś takWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:21
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokladnie w tym samym, Wrocław, diagnostyka na opolskiej
Ed. To nawet nie jest punkt pobrań, z którego próbki sa gdzies wysyłane - na opolskiej jest punkt pobrań przy labie. Z reszta ta sama osoba wykonywała. Tylko kariotypy wysyłają do Krakowa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:36
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kattalinna wrote:a o tym nie pomyślałam. rzeczywiście, może zniechęcać. moja mama latem w ramach profilaktyki antyotarciowej to pantalony zakładała kiedyś. ale starsza pani długość midi nosiła a porty do kolan
No zniechęca, bo, jak już wspomniałam, boli jak jasna cholera
Trochę mi pomaga profilaktyczne przesmarowanie, np. linomagiem. Ale i tak po najdalej godzinie robi się problem. I tak noszenie fajnych sukienek i spódnic w lato odpada
Z pantalonami kiedyś próbowałam Bo ja lubię długie spódnice. Sęk w tym, że to było jakieś sztuczne, więc pocenia się jeszcze więcej. A do tego nogawki i tak się podwijały - otarcia, witamy z powrotem!
Spódnico-spodni nie testowałam. Może się robią bardziej popularne, ale chyba aż tak powszechne nie są, bo rzadko widuję.
Teraz śmigam głównie w tunikach i sukienkach, bo strasznie mi już niewygodnie wciskać się w spodnie. Ale pod kiecą mam bawełniane legginsy. Będę je nosic ile wlezie. A jak będzie upał, to pojęcia nie mam, co na siebie założę.
-
Marta czyli albo Ci ostatnio cos pokickali albo suple zadziałały cuda.
Musi sie teraz udac. Musi. Ciekawe co lekarz Ci powie na te wyniki.
Co do obtarc. Mam ten sam problem. Mi pomaga wazelinka albo jakies mocno tluste olejki ktore sie szybko nie wchlaniaja. Smaruje udka od wewnatrz i bez rajtek moge smigac. Czynnosc powtarzam jak tylko czuje ze sie wchlania.
A jak dlugosc pozwala to kiedys jeszcze sobie plastry przyklejalam. Takie duze. Zeby nie obcierac. -
Wątpię aby suple tak szybko zdziałały cuda , obstawiam ,że poprzedni wynik był wynikiem błędnym.
Edit : ja dlatego nie robię właśnie amh i nie zamierzam się denerwować. To badanie jest mało wiarygodne i szkoda na nie kasy i nerwów :pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 12:55
pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość