X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marz ale sie chlopak zdziwi.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Katta, żadne spódnico - spodnie nie rozwiążą Twojego problemu z ciążowym brzuchem :) a to juz tuz tuz :P
    chyba nigdy tego nie sprawdzę bo Ridżosław już za rogiem :/ nospa może go nie powstrzymać :/

Laudo! zwiał Ci z tej piwnicy?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    chyba nigdy tego nie sprawdzę bo Ridżosław już za rogiem :/ nospa może go nie powstrzymać :/

Laudo! zwiał Ci z tej piwnicy?

No zwiał bo u mnie siedzi, przynajmniej nie będę sama sprzątać ;)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa dziewczyny. Mialam Was pytac. Czy myslicie ze jak zrobie ciasto fasolowe, ale zamiast puszki fasoli dam puszke cieciorki to wyjdzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Marta w jakich dawkach te suple brałaś? Mam tu znajoma na forum co ma niskie amh i miała problem z zakwalifikowaniem . Jakby to miało pomoc podciągnąć jej wynik to chętnie jej wyślę dawki tych twoich supli.
    Brałam witaminę D 3x2000, ubichinol 2xdziennie od ponad tygodnia oraz od kilku dni 2x25mg dhea firmy eljot.
    Ale szczerze - wątpię żeby wyniki poprawiły sie po paru dniach supli...
    Ps do rzadowki kwalifikacji juz nie ma niestety

Morwa lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Aaaa dziewczyny. Mialam Was pytac. Czy myslicie ze jak zrobie ciasto fasolowe, ale zamiast puszki fasoli dam puszke cieciorki to wyjdzie?
    po mojemu wyjdzie. skoro mąka z ciecierzycy jest ok, to ona sama też będzie :)

age.png
  • Maczek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:

Sądzę, że da radę, tylko może być bardziej suche.

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prawie jak pieczony hummus z dodatkiem kakao i cukru :)
    Jak dla mnie powinno wyjść, dodalabym jednak więcej jaj chyba, albo nawet piany z bialek żeby bylo wilgotne i bardziej puszyste

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta o widzisz. Jak Maczek napisala ze moze byc suche to zaczęłam myśleć czym nawilzyc. Moze faktycznie piana z białek da rade...

ojejku lubi tę wiadomość

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o, przypomniałam sobie, że robiłam ciastka z ciecierzycy :) nie będzie suche :D

age.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma ja rodzinnemu powiedzialam ze mierzylam sobie cukier na czczo i wychodzil mi za wysoki i poprosilam wprost o skierowanie na krzywą, dostalam tylko na cukrową, ale jak już to skierowanie było dorobienie insulinowej nie bylo problemem, maks 100zl to kosztowalo, nie pamietam dokladnie.

Ojejku, tak moje bad pcr na chlamydie ujemne na szczescie, ostatnio robilam na swiezo po poronieniu.

Dobrze wiedzieć że wraca moda na spodnicospodnie, kupiłam w zeszłym roku takie w lumpie, beda jak znalazl:)
    A jesli chodzi o obcierające uda to może by taka oliwka dala rade, tylko nie plynna tylko taka w żelu? uwyżam jej od czasu do czasu i skóra jest długo jakby tłusta, ten żel nie wchłania sie tak szybko jak plynna oliwka, o taka: http://www.bangla.pl/opinie/p19153/johnson-and-johnson-johnsons-baby-oliwka-w-zelu-z-rumiankiem

swoją drogą macie sprawdzony jakis balsam nawilzający? od jakiegos czasu mam tak suchą skore, że wstyd:/ smaruje sie roznymi specyfikami dwa razy dziennie i nic to nie daje...

ps. ja robiłam chleb z mąki z ciecierzycy ostatnio i nie wyszedł suchy:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 17:13

Morwa lubi tę wiadomość

Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]

...kiedyś będzie jeszcze pięknie...
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chleb z maki z ciecierzycy?!? Gdzie jest przepis ja sie pytam? Ja chlebiara jestem. Chcę! Bo bede plakac:(

Na nawilzenie polecam olej kokosowy. Do smarowania siebie moze byc nawet rafinowany (chociaz on nie pachnie tak pieknie jak nierafinowany).

• Paolala Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka robiłam metodą prób i błędów, teraz trzecie podejście bo wczesniejsze wychodzily twarde jak kamien, wrzucam 500g mąki do maszyny, lyzeczke suchych drozdzy, lyzeczka soli, lyzeczka ksylitolu, 250ml mleka ryzowego, lyzka oliwy i nastawiam na 3h w maszynie do wypieku chleba a no i dodalam troche dyni i zurawiny jeszcze;)

Morwa lubi tę wiadomość

• Maczek Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksylitol nie tłucze Ci drożdży?

K7KTp2.png
    VMlC.png
  • Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. I tak będę plakac. Nie mam maszyny.

Maczku a ksylitol zabija? Słyszałam ze nie współpracują Ale ze sie tluka....

• Paolala Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Ksylitol nie tłucze Ci drożdży?

nie zastanawialam sie nad tym, nie wiedziałam że nie można, wrzucilam skladniki do maszyny i poszło, chleb wyszedł odpowiednich wielkości

edit - właśnie doczytuje o tym połączeniu, ciekawe, moze bez ksylitolu by bardziej urosl, tak patrze i wysokośc chleba jakies 8-10cm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:42

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie zabija ale nie daje pożywki do fermentacji

age.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jebisz się czai :( trzeba korę dębu zaparzać.
    To chleb z mąki z ciecierzycy? Mozna zamiast mleka ryżowego wodę lub zwykle?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam taki przepis
    http://glodnyalergik.blogspot.com/2014/12/chleb-z-ciecierzycy-bez-glutenu-mleka-i.html?m=1

Jeszcze mi mignął jeden z ciecierzycą gotowaną lub z puszki ale z dodatkiem mąk pszenicznych więc gluten

age.png
  • Paolala Autorytet

Wysłany: 21 kwietnia 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myśle że można zwykłe mleko, ja żyje od jakiegoś czasu bez glutenu i staram sie bez laktozy, stad akurat takie mleko

nastepnym razem sprobuje zamiast ksylitolu cukie trzcinowy i porównam te chleby

‹‹ 1958 1959 1960 1961 1962 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ