Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Marta w jakich dawkach te suple brałaś? Mam tu znajoma na forum co ma niskie amh i miała problem z zakwalifikowaniem . Jakby to miało pomoc podciągnąć jej wynik to chętnie jej wyślę dawki tych twoich supli.
Ale szczerze - wątpię żeby wyniki poprawiły sie po paru dniach supli...
Ps do rzadowki kwalifikacji juz nie ma niestetyMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emma ja rodzinnemu powiedzialam ze mierzylam sobie cukier na czczo i wychodzil mi za wysoki i poprosilam wprost o skierowanie na krzywą, dostalam tylko na cukrową, ale jak już to skierowanie było dorobienie insulinowej nie bylo problemem, maks 100zl to kosztowalo, nie pamietam dokladnie.
Ojejku, tak moje bad pcr na chlamydie ujemne na szczescie, ostatnio robilam na swiezo po poronieniu.
Dobrze wiedzieć że wraca moda na spodnicospodnie, kupiłam w zeszłym roku takie w lumpie, beda jak znalazl:)
A jesli chodzi o obcierające uda to może by taka oliwka dala rade, tylko nie plynna tylko taka w żelu? uwyżam jej od czasu do czasu i skóra jest długo jakby tłusta, ten żel nie wchłania sie tak szybko jak plynna oliwka, o taka: http://www.bangla.pl/opinie/p19153/johnson-and-johnson-johnsons-baby-oliwka-w-zelu-z-rumiankiem
swoją drogą macie sprawdzony jakis balsam nawilzający? od jakiegos czasu mam tak suchą skore, że wstyd:/ smaruje sie roznymi specyfikami dwa razy dziennie i nic to nie daje...
ps. ja robiłam chleb z mąki z ciecierzycy ostatnio i nie wyszedł suchy:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 17:13
Morwa lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
Chleb z maki z ciecierzycy?!? Gdzie jest przepis ja sie pytam? Ja chlebiara jestem. Chcę! Bo bede plakac:(
Na nawilzenie polecam olej kokosowy. Do smarowania siebie moze byc nawet rafinowany (chociaz on nie pachnie tak pieknie jak nierafinowany). -
Cytrynka robiłam metodą prób i błędów, teraz trzecie podejście bo wczesniejsze wychodzily twarde jak kamien, wrzucam 500g mąki do maszyny, lyzeczke suchych drozdzy, lyzeczka soli, lyzeczka ksylitolu, 250ml mleka ryzowego, lyzka oliwy i nastawiam na 3h w maszynie do wypieku chleba a no i dodalam troche dyni i zurawiny jeszcze;)
Morwa lubi tę wiadomość
Maczek wrote:Ksylitol nie tłucze Ci drożdży?
nie zastanawialam sie nad tym, nie wiedziałam że nie można, wrzucilam skladniki do maszyny i poszło, chleb wyszedł odpowiednich wielkości
edit - właśnie doczytuje o tym połączeniu, ciekawe, moze bez ksylitolu by bardziej urosl, tak patrze i wysokośc chleba jakies 8-10cmWiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia 2016, 18:42
Jebisz się czai trzeba korę dębu zaparzać.
To chleb z mąki z ciecierzycy? Mozna zamiast mleka ryżowego wodę lub zwykle?"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Znalazłam taki przepis
http://glodnyalergik.blogspot.com/2014/12/chleb-z-ciecierzycy-bez-glutenu-mleka-i.html?m=1
Jeszcze mi mignął jeden z ciecierzycą gotowaną lub z puszki ale z dodatkiem mąk pszenicznych więc gluten -
myśle że można zwykłe mleko, ja żyje od jakiegoś czasu bez glutenu i staram sie bez laktozy, stad akurat takie mleko
nastepnym razem sprobuje zamiast ksylitolu cukie trzcinowy i porównam te chlebyAniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...