Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh noodziewczyny pojchałyście rano przeczytałam pierwszy wpis i oplułam komórke moje kocie sie wystraszyło a moj mąz obudził
Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzekaj, ostatnio był chyba wściekłym niedźwiedziemAnuśka wrote:On już jest dzikim łysym wężem więc dobra farba załatwi sprawę

? Rozumiem, że nie podziałało i dla dobra wróżb wykresowych przemianowałaś go na łysego węża
?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dokładnie takmarnut wrote:Czekaj, ostatnio był chyba wściekłym niedźwiedziem
? Rozumiem, że nie podziałało i dla dobra wróżb wykresowych przemianowałaś go na łysego węża
?
To już desperacja więc próbujemy wszystkiego
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ale czad!!

dopiero teraz zauwazyłam co zwei_kresken stworzyła:)

rewelacja poprawił mi się humor w ten paskudny dzień...później bede miała więcej czasu to ponadrabiam:) ale jesteście czasoumilaczami!!!

lauda., zwei_kresken, momo1009, nick nieaktualny, Maczek lubią tę wiadomość
-
Uważam, ze ten wątek zrobi więcej dla naszego zagnieżdżania niż niejeden gin, gdyż najważniejsza jest pogoda ducha!

lauda., nick nieaktualny, nick nieaktualny, Natka88, momo1009, nick nieaktualny, vincaminor, Maczek, kapturnica, Blondik, nick nieaktualny, Basik122, Summerka, kr0pka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Powiem Wam tak: przeglądałam domową apteczkę. Według niej mamy dwa życiowe cele: uspokoić się i nie zesrać. o_O
nick nieaktualny, zbikowa, nick nieaktualny, momo1009, nick nieaktualny, Beata.D, Another, nick nieaktualny, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Powiem Wam tak: przeglądałam domową apteczkę. Według niej mamy dwa życiowe cele: uspokoić się i nie zesrać. o_O
buhahaha lauda a jednak ten dzień chyba miło mi przebiegnie...mogłam z samego rana wejsć poczytać

ale wy jajcary!
pogoda ducha jest mega!!!! az zrobiłam sobie fotkę i na tel wsadziłam:)
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Kiciunie spójrzcie na mój wykres, co to teraz ma być ? Ja nie wiem co wam to przypomina, ale te OF na sile doszukuje sie u mnie owulacji...myslicie, ze przez szalenstwo alkoholowe i grzejniki na full mogla mi skoczyc tempka ? Normalnie mierze ok godz. 5:50-6:00 a dzis zmierzylam o 7:18 wiec nie biore jej pod uwage i wykres tez powinien postapic tak jak ja
-
Arienna wrote:ja też poproszę i ja i ja wybierz mnie

OMG! Masz modliszkę!
Wykorzystujesz partnera na maksa, żeby tylko doszło do "zagnieżdzoooona zagnieżdżoooona", ale pamiętaj, że dziecko potrzebuje ojca! Wypuść go czasem z łóżka i daj obiad!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 12:04
nick nieaktualny, momo1009, nick nieaktualny, Maczek, Blondik lubią tę wiadomość