Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh noodziewczyny pojchałyście rano przeczytałam pierwszy wpis i oplułam komórke moje kocie sie wystraszyło a moj mąz obudził
Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:On już jest dzikim łysym wężem więc dobra farba załatwi sprawę
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ale czad!! dopiero teraz zauwazyłam co zwei_kresken stworzyła:)
rewelacja poprawił mi się humor w ten paskudny dzień...później bede miała więcej czasu to ponadrabiam:) ale jesteście czasoumilaczami!!!lauda., zwei_kresken, momo1009, 25staraczka25, Maczek lubią tę wiadomość
-
Uważam, ze ten wątek zrobi więcej dla naszego zagnieżdżania niż niejeden gin, gdyż najważniejsza jest pogoda ducha!
lauda., przyszła mama:), Mona_M, Natka88, momo1009, 25staraczka25, vincaminor, Maczek, kapturnica, Blondik, kita, Basik122, Summerka, kr0pka, Elf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Powiem Wam tak: przeglądałam domową apteczkę. Według niej mamy dwa życiowe cele: uspokoić się i nie zesrać. o_O
buhahaha lauda a jednak ten dzień chyba miło mi przebiegnie...mogłam z samego rana wejsć poczytać
ale wy jajcary!
pogoda ducha jest mega!!!! az zrobiłam sobie fotkę i na tel wsadziłam:)25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
Kiciunie spójrzcie na mój wykres, co to teraz ma być ? Ja nie wiem co wam to przypomina, ale te OF na sile doszukuje sie u mnie owulacji...myslicie, ze przez szalenstwo alkoholowe i grzejniki na full mogla mi skoczyc tempka ? Normalnie mierze ok godz. 5:50-6:00 a dzis zmierzylam o 7:18 wiec nie biore jej pod uwage i wykres tez powinien postapic tak jak ja
-
Arienna wrote:ja też poproszę i ja i ja wybierz mnie
OMG! Masz modliszkę!
Wykorzystujesz partnera na maksa, żeby tylko doszło do "zagnieżdzoooona zagnieżdżoooona", ale pamiętaj, że dziecko potrzebuje ojca! Wypuść go czasem z łóżka i daj obiad!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2014, 12:04
Mona_M, momo1009, 25staraczka25, Maczek, Blondik lubią tę wiadomość