Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri na fb jest grupa "chusty polska" dołącz jak masz fb. Pp można motac od urodzenia, chociaż ja balabym się noworodka wrzucać :p ale Liwia to już duża dziewczynka więc jeśli się nie boisz to dlaczego nie. Aa ogony chusty wiszące na brzuchu maskują go trochę więc kolejny plus. Jesteś z Wawy więc łatwo będzie Ci też znaleźć jakąś chustoswirke, która będzie chciała się spotkać i pokazać. Albo doradcte chustowego.
U nas pogoda nie ma wplywu. W Szkocji w ciągu jednego dnia czasem mamy każda możliwa pogodę... Na szczescie od kilku dni mamy tutajdosc fajne lato! Taka pogoda moglaby byc caaaaly rok jak dla mnie. Hanke dopadla lekka temperatura, oczywiście wnosze to po dotykaniu głowy i uszu bo mój termometr wziął i się rozje...ł ;/ dalam na noc nurofen i spala do 9.30.
Jeśli o kremach mowa, to ja zapytam: czy jest jakiś cudowny krem do ryła co to rozjaśni przebarwienia, z niweluje różne drobne cosie typu zaskórniki i drobne pryszcze, jest dobry do cery mieszanej i najlepiej, żeby go stosować na noc? Mógłby jeszcze prostowac zmarszczki ale nie musi
Marta nie zdążyłam obstawić ale powiem Ci, że suwaczek masz fajny co wygrała Ala?
Królu Wladyslawie ale jesteś piękny :*
ciri22, ojejku lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyDzieki Wiedzma Juz dolaczam Noo ja wlasnie kilka wersji sluszalam o pp.
Nic nie mowcie o Twarzy i jej wygladzie. Kurde do mnie Ridzoslaw chyba wielkimi krokami idzie, bo mam pryszcz na pryszczu, brzuch dalej boli, do tego mi nie dobrze. Czuje sie jak w pierwszym cyklu owulacyjnym po odstawieniu tabletek anty... tylko migreny brakuje, ale za nia to ja podziekuje... ;/ -
nick nieaktualny
-
Kobiety ,doradzcie,w czwartek mam wizyte w sprawie in-vitro ale ...,no wlasnie pytanie sie rodzi czy wogle jest sens do niego podchodzic,skoro tak naprawde nie jestem pewna jakie sa przyczyny nie zaciazenia.
Niby prolaktyna za wysoka,niby amh slabe ale tak naprawde zero konkretow.
W listopadzie po pregnylu zaskoczone bylo ...jednak..,wiec moze skupic sie jeszcze i diagnozowac glebiej czy walic od razu in-vitro,czy to ma sens...
Tak,tak mam slabszy dzien.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnyPepsa, ja bym na Waszym miejscu próbowała, też o mały włos nie zaczęliśmy in-vitro
i tak myślę, ze jakbyś brała dalej suple a do tego clo i pregnyl + bromek na prolaktyne. Do kliniki odźcie zobaczcie co Wam powiedzą. Ale upierałabym się na wspomagaczach a nie na in-vitro, a recepty skądś trzeba mieć.
Wydrukuj wszystkie badania koniecznie na wizytę, łącznie z betą z listopada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 14:27
-
Wlasnie w klinice to ja wiem co nam powiedza bo juz wczesniej pani lekarz mowila o in-vitro... jak najszybciej,tylko mi to smierdzialo wiece...zarobkiem,kasa,oni ida na latwizne.
Chcialabym znac przyczyne i wtedy in-vitro wedlug mnie tez mialo by sens.
Tak mysle ze przeprosze te moje suple dowale inne i bedziemy dzialac,tylko z drugiej strony moj wiek i czas dzialaja na niekorzysc.
Edit.ojejku, oni to wszystko maja bo u nich robilamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 14:33
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualnytak, tylko najlepiej jakbyś włączyła bromka, clo i pregnyl - a to jest na receptę. Może powiedzcie, ze do konca roku chcecie na wspomagaczach, a po nowym roku moze in-vitro, żebyście recepty dostali.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2016, 14:36
-
Peps przepraszam jeśli Cię urażę, ale jestes pewna ze październikowe dwiw kreski nie były jeszcze śladami pregnylu w organizmie? Ja miałam różne przejscia z testami i kreskami... Z doswiadczenia wiem ze nie zawsze dwie kreski i Ridż oznaczają biochemiczną.
-
A no to chyba ze tak. Skoro tak to tez bym sie zastanawiala czy odrazu isc w invitro... Skonsultowalabym sie z jakims lekarzem, ktory nie pracuje w klinice leczenia nieplodnosci bo oni tam wsxyscy na invitro nastawieni...
pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Emilianka skrzywienie zawodowe...do jakiego hotelu lecicie:)?
Cytrynka 100lat:)
Marta krecha zajebista:) To już nie byle cień tylko rasowa kreseczka:)
Czuję, że to będzie chłopak :p
Channah nie porównuj kreski z wysuszonego testa do świeżej. One inaczej wyglądają. Odłóż i czekaj, a najlepiej to wywal od razu.
Oh widzę, że nowe pokolenie wiedźmuszek rośnie
Ciri ja jestem prawie jak matka na dg, bo działalność sprzedana w 8 miesiącu ciąży
Ojejku właśnie chciałam obstawić wynik 41,41:p Ubiegłaś mnie :p
Padam na pysk. W nocy Majka się darła, ja sama, bo mąż na party, dodatkowo pies rodziców jest z nami na dwa tygodnie. Właśnie wróciłam z komunii. Mały komunista, nie taki mały. Chłopczyk na oko 1.3m i ze 100kg wagi. Tłusty ze szkoda gadać! Jak można tak skrzywdzić dziecko. Choć inna sprawa, że to już nie taki maluch. 9 lat ma, widzi chyba, że koledzy z klasy wyglądają inaczej.
Ala witaj na półmetku ciąży...jeszcze tylko raz tyle:p
aleala, ojejku lubią tę wiadomość
-
Cytrynka_ wrote:Ala, Kasia nie mowi sie upasiony czy tłusty tylko "na na garnku smalcu chowane".
Marta gratuluję bety! Podkradam wirusy może sięcw końcu zaraże
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...