Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Baronowa życzę szybkiego ogarnięcia babybluesa.
Truskawyyy, z polaaa. Najlepiej takie co to jeszcze piach w zębach strzela! Chcę teraz, natychmiast 10 kg!kattalinna, Maczek, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
ciri22 wrote:Wiedzmy pierwszy raz kupilam i jadlam maslo orzechowe
I teraz pytanie macie jakie fajny przepis na deser (ciasto,ciasteczka ale i moze jakie deser w pucharku) z maslem orzechowym (100% orzechow)?ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pożalę się Wam.. moge nie ?
Otóż mam duży problem z Babcia mojego męża.. Wiecie, kobita wiekowa, problemy z pamięcią ( żeby nie napisać, że z głową )... Babcia bardzo się cieszy na kolejne pokolenie, jednak swoją radość przejawia w metodzie " zagłaszczmy kotka na śmierć".. Ja nie jestem osobą, która lubi wazeliniarstwo i wchodzenie komuś w dupę. Męczy mnie to strasznie. Dzisiaj przechodziłam niedaleko bloku Babci, pomyślałam, że napewno zrobi się jej miło gdy zajrzę na herbatkę. Wypiłam herbatkę, spojrzałam na zegarek i mówię, że lecę, bo za 20 min mam tramwaj a na przystanek jednak mam kawałek drogi. Babcia podniesionym tonem mówi, że nigdzie nie idę bo mam zjeśc jeszcze, zupe, ziemniaczki i mięsko, a ona przez ten czas jeszcze ciasto upiecze i też mam zjeść. Grzecznie mówię, że bardzo dziękuję ale nie jestem głodna, a wręcz przeżarta po śniadaniu. Babcia na to że ja moge se nie być głodna, ale dziecko napewno jest i w ogole to ja nei wiem czego ja tam chce , ona wie lepiej. Uśmiechnełam się i powiedziałam że to nie działa tak, że dziecko jest glodne cały czas i ja muszę się obżerać . Babcia spojrzała na mnie z wyrzutem i powiedziała tak: co z Ciebie za matka, co dziecku zdrowej zupy odmawia, biedny ten mój prawnuczek..
Oznajmilam mężowi, że właśnie pozbywam się empatii do osoby starszej, jestem obrażona, nie zamierzam i nie chce udawać, że nic się nie stalo. i na niedzielny obiadek u babci pojedzie sam. -
nick nieaktualnyF*ck...
Wyglądam jak chodząca reklama Michelin'a. Od wczoraj spuchłam - stopy, kostki, łydki, dłonie, twarz. Stopy nie mieszczą się w baleriny. Myślałam, że po nocy zejdzie. Nie zeszło. Także właśnie popijam pokrzywę, przepijam ją wodą i przegryzam wodnistymi warzywami na śniadanie. Licząc w duchu, że to nie endo, bo od kilku miechów mam regularnie objawy zapalenia pęcherza zaczynające się tuż przed Ridżem i mijające razem z nim.
Jak nie urok...
A z dobrych wieści - w końcu się wyspałam, mimo pełni
10mg melatoniny jednak jest mnie w stanie położyć -
nick nieaktualnyA mój śpi po operacji . Zasypiałam przy łóżku bo od 5,30 na nogach i ciągle czekanie. Pojechałam do restauracji obok i czekam na obiad: -)
Po znieczuleniu chlopina mówi: ja chyba chce być z Tobą...oczywiście na wspol śpiąc...
Ja pytam ile? Rok dwa?
A on mi na to : no nie. Tyle nie ale z 70 chce
I rakieta musi do domu zaraz jechaćojejku, Impresja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczku, jeszcze raz dziękuję za linka. Przydał się
Na 6 płynów do higieny intymnej z Jelenia, tylko jeden nie miał SLS-ów.
I jeszcze takie cudo do twarzy nabyłam
http://iv.pl/images/48741408303539544122_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2016, 18:04
-
Wiedźmy, co jest? Zaglądam po całym dniu a tu tylko pół strony? Leniuchujecie moje drogie
Impra, cokolwiek to jest, niech szybko Cię zostawi w spokoju. Chyba, że to kaprys dziedzica to jednak niech nie zostawia
Ala, nie mamy babci ani ciąży ale wyobrażam sobie sytuację. Do bani. Czy to babcia od strony teściowej? Bo by mi to pasowało... Wszystko wskazuje na to, że z urodzeniem młodej będzie jeszcze gorzej. Dużo cierpliwości i asertywności życzę -
dokładnie Babcia to mama mojej "złotej" tesciowej. Opowiedziałam sytuacje mojej mamie i jej komentarz jest haslem tygodnia: dziecko, te ich uprzejmości nie są przygotowane na szczerą zołze jak ty. tylko pamiętaj, to oni muszą się przyzwyczaić do ciebie i twoich metod wychowawczych a nie ty dopasować do nich!
Kocham moją MamęImpresja, odrobinacheci, ojejku, kattalinna, Basik122, ciri22, Cytrynka_, emilanka, Blondik, Vesper, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impresja wrote:Maczku, jeszcze raz dziękuję za linka. Przydał się
Na 6 płynów do higieny intymnej z Jelenia, tylko jeden nie miał SLS-ów.
I jeszcze takie cudo do twarzy nabyłam
http://iv.pl/images/48741408303539544122_thumb.jpg
No właśnie do higieny intymnej najbardziej lubię Jelenia z tej serii, jak ta emulsja do twarzy z fotki.Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaczku, niestety nie było.
Liczyłam, że może jakiś fajny płyn micelarny z Pl zdobędę jeszcze, ale też kicha.
Ale ten do twarzy fajnie wygląda, i może na zapas następnym razem kupię
Ala, pomyślałam to, co Katta. Później będzie gorzej. Zostawisz na 10 min z babcią i dziecko napchane po uszy słodyczami, bo "tak marnie wygląda" Teraz to odwracasz się na pięcie i wychodzisz razem z brzuchem I brawo dla mamy! -
aleala wrote:dokładnie Babcia to mama mojej "złotej" tesciowej. Opowiedziałam sytuacje mojej mamie i jej komentarz jest haslem tygodnia: dziecko, te ich uprzejmości nie są przygotowane na szczerą zołze jak ty. tylko pamiętaj, to oni muszą się przyzwyczaić do ciebie i twoich metod wychowawczych a nie ty dopasować do nich!
Kocham moją MamęImpresja lubi tę wiadomość