Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik122 wrote:W sumie to ja sobie coś przypominam ze ostatnio umawiałyśmy się na jakieś spotkanie gdzieś na Śląsku. Ja się zapytuję czy dalej są chętne na takie spotkanko????
Taaak. Ja chcę Tylko wiecie, leżę Więc albo będziecie chciały poczekać, aż mnie wypuszczą z łóżka i pozwolą iść na wielką wyprawę życia do parku, albo cóż... najwyżej załapię się innym razem. Jakby co, to przeżyję.
-
Basik122 wrote:Zuu zaczekamy na Ciebie przynajniej ja jestem gotowa zaczekać i reszta Wiedźm na pewno też. A tak wogole to co teraz Ci gin mowił odnośnie leżenia i odpoczywania?
Czasem mogę siedzieć
A tak to leżę - jeszcze przynajmniej 3 tygodnie.
Jak będzie dobrze, to może uzyskam pozwolenie na chodzenie.
-
Dudnio jedzie na spacer po parku.
Zuu to może za trzy tygodnie jak już bedziesz mieć pozwolenie na wypad do parku się spotkamy a jak nie to będziemy myśleć żeby się spotkać może jakoś jak najbliżej ciebie. Albo załatwimy ci jakieś wozidło i osobistego pchaczaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 13:58
ciri22, Blondik, Cytrynka_, kattalinna, ojejku, Emma80, WiedźmaMaKota, Impresja, odrobinacheci, Katarzyna87, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Ale slodkie te Wasze dzieciaki. I takier radosne od rana
Ja sobie poprawilam humor sokiem wycisnietym z kilku pomaranczu i grejpfruta. Do sniadania. Mniam. Troche mordke wykrzywia ale taki najlepszy
Zuu no to jak kamerki nie ma to buuuu...
No ale postepy sa. Mozesz juz chwilke usiasc. Hmm moze nastepnym razem bedziesz juz mogla siedziec w kuchni przy malzu i czasami mu cos pomocWiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
WiedźmaMaKota wrote:Pamiętacie jak rozmawialysmy o rosole? Nie zapisalam sobie nigdzie co kto dodaje więc jak, któraś ma to będę zobowiązana.
Pamiętam, że mięso lub kości (w różnych konfiguracjach) i komplet włoszczyzny, a tak to opcje były różne: przypalaną cebulę, czosnek, grzyby, ocet na początek gotowania, ziarenka pieprzu, chyba ktoś dodawał listek laurowy i ziele angielskie (czy pokręciłam?), sos sojowy.
Ktoś pamięta, co jeszcze?
-
Zuu, potrzebny mi Twój blog teraz juz! przepis na jakieś szybkie ciasto czy ciastka poszukiwany. Oczywiście zdrowe bez mąki pszennej. Mam dużo wiórek kokosowych, olej kokosowy, mąki z ciecierzycy, żytnią, owsianą i orkiszową. Syrop z agawy, ksylitol i kakao. I zero pomysłów jak zrobić coś fajnego i wyjdzie na pewno
Maczek lubi tę wiadomość
-
Kata a masz kaszę jaglaną? Pyszne Raffaello z jabłkami można zrobic
Edek: http://kaszomania.blogspot.co.uk/2015/06/rafaello-z-kaszy-jaglanej.html?m=1
http://dwoje-na-kuchence.blog.pl/2016/02/24/rafaello-z-kaszy-jaglanej-rafaello-bez-pieczenia/Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2016, 15:54
Robimy drugiego Dziedzica