Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAla pisz wtedy to sie spotkamy.
Mój chłop lubi kobiety naturalne. W sensie większy cyce który moze wisiec większe ale nie grube cialo, fryzurki tam na pipce. Ja zawsze na zero a teraz hoduje paski albo trójkąty.
Idę dziś na pogrzeb i stype. Pojem sobie. Spotkam wujka pedofila.
Chce mi sie bzykacaleala lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Postanowiłam zrobić porządek w szafie... Podeszłam do tematu ambitnie i wszystko wyjwb.auałam na podłoge, teraz mi sie odechciało sprzątać. Rozważam oszukanie swiata i poprostu zamknięcie drzwi od pokoju :p
ciri22, Cytrynka_, WiedźmaMaKota, Vesper, Maczek, marzusiax, saxatilia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wiem jak to jest, nie mam sie nigdy w co ubrac a jak wyrzucę na podłoge to lawina zadypująca całe wioski xd
WiedźmaMaKota, Maczek lubią tę wiadomość
-
A ja zawsze jak muszę gdzieś iść to sobie wymyślam "a gdzie jest (tutaj rzecz, której nie miałam na sobie 100 lat)?" wtedy wszystko ląduje na podłodze...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/894c6852b89d.jpg
ciri22, Cytrynka_, Vesper lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualny
-
Wiedzma tez to znam. W chwili wyjscia nagle przypominam sobie ze mam taka zajebista bluzke. Tylko gdzie ona do cholerki jest? Ehhh... Ja porzadkow troche przy przeprowadzce porobilam. To sie nie mam czym przejmowac za bardzo. Ale i tak sa rzeczy z sentymentem których nie wyrzuce.
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Ciri hahaha ja jestem większą o niecałe 30 kg niż przed ciążą więc znam ten ból ale spoko... Jest pretekst, żeby na znosić jeszcze szmat do domu a jak schudne to będę kupować nowe bo przecież tamte będą już stare
Cytra po przeprowadzce schowałaś gdzieś spodnie takie elastyczne, po porodzie idealne... Przyszłam do domu z mała i miesiąc ich szukałam... Były pod łóżkiem HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2016, 11:55
ciri22, aleala, Cytrynka_ lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyJa podeszlam do tematu uniwersalnie. Kupilam ciuchy co beda teraz dobre i jak schudne
Ale mam plan w poniedzialki fitness z wozkiem, wtorek basen z corka, sroda wolne, czwartek taniec w chustach. Zaczynam za dwa tygodnie ale bede dokladac sobie zajec stopniowo bo teraz kondycha nie ta wiec trzeba sropniowo.WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Mnie wzielo na porzadki bo uswiadomilam sobie ze trzeba troche przeorganizowac mieszkanie robiąc miejsce na rzeczy nadchodzącego dziedzica bez koniecznosci zakupu kolejnel szafy/komody ect.
Do tej pory we dwójke mielismy zagracone 4 pokoje... Kurde ile ja trzymałam niepotrzebnych pierdół :p a krzycze na mame że jej sie na starosc zbieractwo włącza :p -
Katarzyna87 wrote:Witojcie:) Może nie udzielam się jak kiedyś, gdy to moje życie dzieliło się na pracę/męża/of ale czytam i wiem co się u Was dzieje
Póki co sorry, ale mnie się tak łatwo nie pozbedziecie:) Mam nadzieję jednak iż mimo faktu, że ludzie się zmieniają i fora się zmieniają, to uda nam wrócić choć do czesci tego co było na początku.
Proponuję Luz w dupie dla każdej - już mamy i przyszłej mamy!
A jak tylko szyjka Zuu zacznie jej słuchać to idziemy do parku na gofry
Też czekam! Kurde, mają coś oprócz gofrów? a zresztą, najwyżej wezmę własną wałówkę.
aleala, Vesper, WiedźmaMaKota, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny