X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka....Amen....swieta racja...

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt to mowisz ze nie sa jak te w Polsce co waza ze 20kg?! J mam rower teraz ktory wazy 9kg to dla mnie te miejscie to porazka ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez racja, bo do kierowania rowerem nie trzeba nawet znać przepisów nie mówiąc o jakimkolwiek egzaminie, nikt nikogo nie edukuje z przepisów o ruchu drogowym, to samo skutery, nie trzeba mieć prawka, rozpędza się to do dobrej prędkości, a znaków kierowca nie zna Bbo nie musi...

Ed mój rower waży niecałe 7 :) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 22:58

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri no na bank lzejszy niz te co widzialam w bialym (innych miast nie znam).
    Moj rower ktory mam po bracie (i ktory stoi w pl) tez wazy cos kolp 6-7 kg (moj brat mial hopla na punkcie rowerow). Na ramie moge go zalozyc i isc. Ale mama nie zgadza sie zebym go tutaj sprowadzila ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to maja teraz zmienic przepisy, ze trzeba miec chociaz karte rowerowa. Ciekawe czy to przejdzie.

Noo moj to jednak trekking ale i tak lekki :D W ogole moj rowerek to prezent od STELAZA :D mega drogasny prezent bo firma tez niczego sobie :)

Edit:
    Cytr to tak jak moj stelaz (on pracowal jako kurier rowerowy) i moj tez taki do zarzucenia na ramie bo te 9 kg tak nie czuc bo mega wywazony. Uwielbiam go juz nie moge sie doczekac az bede miala mozliwosc pojezdzic. Musze sprobowac wypozyczyc przyczepke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 23:07

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Tez racja, bo do kierowania rowerem nie trzeba nawet znać przepisów nie mówiąc o jakimkolwiek egzaminie, nikt nikogo nie edukuje z przepisów o ruchu drogowym, to samo skutery, nie trzeba mieć prawka, rozpędza się to do dobrej prędkości, a znaków kierowca nie zna Bbo nie musi...

Ed mój rower waży niecałe 7 :) :D

No dokladnie. Kiedys w podstawówce byly lekcje z przepisami. I kursy na karte rowerowa i motorowerowa za darmo. Alw tego nikt nie sprawdza a do tego weszly platne egzaminy. To i ludzie przestali wyrabiac dzieciom.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A to maja teraz zmienic przepisy, ze trzeba miec chociaz karte rowerowa. Ciekawe czy to przejdzie.

Noo moj to jednak trekking ale i tak lekki :D W ogole moj rowerek to prezent od STELAZA :D mega drogasny prezent bo firma tez niczego sobie :)

Edit:
    Cytr to tak jak moj stelaz (on pracowal jako kurier rowerowy) i moj tez taki do zarzucenia na ramie bo te 9 kg tak nie czuc bo mega wywazony. Uwielbiam go juz nie moge sie doczekac az bede miala mozliwosc pojezdzic. Musze sprobowac wypozyczyc przyczepke

Mój to tez prezent, a kosztuje tyle ile waży :D ale stelaż ma lżejszy i 2x droższy wiec nie mam wyrzutów sumienia, nasze to szosowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 23:10

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    No dokladnie. Kiedys w podstawówce byly lekcje z przepisami. I kursy na karte rowerowa i motorowerowa za darmo. Alw tego nikt nie sprawdza a do tego weszly platne egzaminy. To i ludzie przestali wyrabiac dzieciom.
    podobno na karte rowerowa sa za darmo o.O ostatnio w wiadomosciach mowili.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Mój to tez prezent, a kosztuje tyle ile waży :D ale stelaż ma lżejszy i 2x droższy wiec nie mam wyrzutów sumienia, nasze to szosowe
    Ole oni nas kochaja :D

Ja sie smialam ze pierscionka nie chce bo moj rower o wiele drozszy od niego a o ile bardziej cieszy :P

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Katowicach na rynku stały ostatnio rowery do "wynajęcia":)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast o 5,40 temp wierzyłam o 4.30 moze być?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Zamiast o 5,40 temp wierzyłam o 4.30 moze być?
    słabo, ale jak nie ma wyjścia to musi być. Poza tym skoro jest taki skok, to znaczy, ze po alexis :D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dwojga zlego lepiej wczesniej niz wcale. Skok ladny teraz trzymamy kciuki. A Ty przejdz na diete fasolowo-maklerowa.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skok może też oznaczać, ze Aleksis wpadnie do 3 dni, na wszelki wypadek wykorzystaj jeszcz stelaż:)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli ze fasolę i ryby? :-/
    No cycki mi nie spuchly wiec moze przyjdzie dopiero

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Czyli ze fasolę i ryby? :-/
    No cycki mi nie spuchly wiec moze przyjdzie dopiero
    Nie ryby a maklery. No ewentualnie sledziki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuuuu
    :-(

Dzień sie zaczął okropnie. Zaspalam . byle do 17

Jest sens dziś badać proga?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 09:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie nie ma
    co chciałabyś wyczytać z dzisiejszego proga?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doktorka kazała zbadać 16-17 dc a16-tez sie zastanawiam czy jest sens

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czy inaczej zronbiłabym 7dpo, jak doktorka chciała 16dc top moze jej zrób ;)

‹‹ 2111 2112 2113 2114 2115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ