X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • pepsunieczka Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka....Amen....swieta racja...

..ile jeszcze i czy wogóle...
    ...może teraz...
    gann3e3ka9ve6mzn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt to mowisz ze nie sa jak te w Polsce co waza ze 20kg?! J mam rower teraz ktory wazy 9kg to dla mnie te miejscie to porazka ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez racja, bo do kierowania rowerem nie trzeba nawet znać przepisów nie mówiąc o jakimkolwiek egzaminie, nikt nikogo nie edukuje z przepisów o ruchu drogowym, to samo skutery, nie trzeba mieć prawka, rozpędza się to do dobrej prędkości, a znaków kierowca nie zna Bbo nie musi...

Ed mój rower waży niecałe 7 :) :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 22:58

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri no na bank lzejszy niz te co widzialam w bialym (innych miast nie znam).
    Moj rower ktory mam po bracie (i ktory stoi w pl) tez wazy cos kolp 6-7 kg (moj brat mial hopla na punkcie rowerow). Na ramie moge go zalozyc i isc. Ale mama nie zgadza sie zebym go tutaj sprowadzila ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to maja teraz zmienic przepisy, ze trzeba miec chociaz karte rowerowa. Ciekawe czy to przejdzie.

Noo moj to jednak trekking ale i tak lekki :D W ogole moj rowerek to prezent od STELAZA :D mega drogasny prezent bo firma tez niczego sobie :)

Edit:
    Cytr to tak jak moj stelaz (on pracowal jako kurier rowerowy) i moj tez taki do zarzucenia na ramie bo te 9 kg tak nie czuc bo mega wywazony. Uwielbiam go juz nie moge sie doczekac az bede miala mozliwosc pojezdzic. Musze sprobowac wypozyczyc przyczepke

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 23:07

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Tez racja, bo do kierowania rowerem nie trzeba nawet znać przepisów nie mówiąc o jakimkolwiek egzaminie, nikt nikogo nie edukuje z przepisów o ruchu drogowym, to samo skutery, nie trzeba mieć prawka, rozpędza się to do dobrej prędkości, a znaków kierowca nie zna Bbo nie musi...

Ed mój rower waży niecałe 7 :) :D

No dokladnie. Kiedys w podstawówce byly lekcje z przepisami. I kursy na karte rowerowa i motorowerowa za darmo. Alw tego nikt nie sprawdza a do tego weszly platne egzaminy. To i ludzie przestali wyrabiac dzieciom.

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    A to maja teraz zmienic przepisy, ze trzeba miec chociaz karte rowerowa. Ciekawe czy to przejdzie.

Noo moj to jednak trekking ale i tak lekki :D W ogole moj rowerek to prezent od STELAZA :D mega drogasny prezent bo firma tez niczego sobie :)

Edit:
    Cytr to tak jak moj stelaz (on pracowal jako kurier rowerowy) i moj tez taki do zarzucenia na ramie bo te 9 kg tak nie czuc bo mega wywazony. Uwielbiam go juz nie moge sie doczekac az bede miala mozliwosc pojezdzic. Musze sprobowac wypozyczyc przyczepke

Mój to tez prezent, a kosztuje tyle ile waży :D ale stelaż ma lżejszy i 2x droższy wiec nie mam wyrzutów sumienia, nasze to szosowe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2016, 23:10

ciri22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    No dokladnie. Kiedys w podstawówce byly lekcje z przepisami. I kursy na karte rowerowa i motorowerowa za darmo. Alw tego nikt nie sprawdza a do tego weszly platne egzaminy. To i ludzie przestali wyrabiac dzieciom.
    podobno na karte rowerowa sa za darmo o.O ostatnio w wiadomosciach mowili.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojejku wrote:
    Mój to tez prezent, a kosztuje tyle ile waży :D ale stelaż ma lżejszy i 2x droższy wiec nie mam wyrzutów sumienia, nasze to szosowe
    Ole oni nas kochaja :D

Ja sie smialam ze pierscionka nie chce bo moj rower o wiele drozszy od niego a o ile bardziej cieszy :P

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2016, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Katowicach na rynku stały ostatnio rowery do "wynajęcia":)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zamiast o 5,40 temp wierzyłam o 4.30 moze być?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Zamiast o 5,40 temp wierzyłam o 4.30 moze być?
    słabo, ale jak nie ma wyjścia to musi być. Poza tym skoro jest taki skok, to znaczy, ze po alexis :D

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z dwojga zlego lepiej wczesniej niz wcale. Skok ladny teraz trzymamy kciuki. A Ty przejdz na diete fasolowo-maklerowa.

• Katarzyna87 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skok może też oznaczać, ze Aleksis wpadnie do 3 dni, na wszelki wypadek wykorzystaj jeszcz stelaż:)

ex2bg7rf9gca70kb.png
    f2wljw4z5xlc2pyj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli ze fasolę i ryby? :-/
    No cycki mi nie spuchly wiec moze przyjdzie dopiero

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2016, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    saxatilia wrote:
    Czyli ze fasolę i ryby? :-/
    No cycki mi nie spuchly wiec moze przyjdzie dopiero
    Nie ryby a maklery. No ewentualnie sledziki ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuuuu
    :-(

Dzień sie zaczął okropnie. Zaspalam . byle do 17

Jest sens dziś badać proga?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2016, 09:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wg mnie nie ma
    co chciałabyś wyczytać z dzisiejszego proga?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doktorka kazała zbadać 16-17 dc a16-tez sie zastanawiam czy jest sens

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2016, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak czy inaczej zronbiłabym 7dpo, jak doktorka chciała 16dc top moze jej zrób ;)

‹‹ 2111 2112 2113 2114 2115 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ