Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahha no. I wcale nie jest takie trudne ogarnąć obraz. Z mierzeniem czy innymi bajerami to kiepsko ale wszystko ładnie widać...ze tez na to wcześniej nie wpadłam.
Tyle tylko ze wiedziałam gdzie szukać pecherzyka bo pamiętałam jak ona mi tam gmerala: -)Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStoi...ze opuszczonymi spodniami i gmera
To jajko juz chyba nie pęknie nie?
Poza tym wczoraj miałam pytonga ale jutro juz nie będzie bo chyba jedzie w delegację . armia chyba nie dotrwać do czasu aleksis. Dobre usgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 11:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze, że cię nikt w trakcie nie przyłapal bo mogliby nie uwierzyć, że szukasz pęcherzyka heh
Chwale się. Madzia zaczęła raczkowacWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2016, 13:41
saxatilia, aleala, Basik122, Impresja, pepsunieczka, ciri22, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Saxaa pierw Cie przyłapują na drapaniu po cipce wiec jakby Cie ten sam pacjent teraz przyłapał na gmeraniu se głowicą to padłabym se smiechu.
Blondik, gratyyy!
Ide ogarniac podwozie i 17 usg
-
nick nieaktualny
-
Saxa padłam może jajko jeszcze peknie, zrob sobie usg po weekendzie;)
Marzu przepraszam ze dopiero teraz Ci to wrzucam, ale ostatnie dni to jakis koszmar, doktorek na pierwszej wizycie bada:
mutacja Leiden, mutacja protrombiny 20210A, mutacja MTHFR 677C>T, białko C, wolne białko S, antytrombina, czynnik VIII, antykoagulant toczniowy, przeciwciała antybeta2glikoproteina w IgM i IgG, przeciwciala antykardiolipinowe IgG i IgG,homocysteina calkowita
potem dorabia ewentualnie jakies mutacje;)
Aleala kciuki za wizyte!marzusiax lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie...