Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeśli chodzi o inne fascynujące czynnosci, to jem truskawki. Za każdym razem ok. 30-40 minut po porcji truskawek Zosia podskakuje tak, że cały brzuch mi podrzuca i odkształca go na różne sposoby. Czyżby były aż takie dobre te truskawki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 01:21
Cytrynka_, kattalinna, aleala, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta dołączam się do tego co mówią Wiedźmy, oby dziedzic ewakuował się na świat dopiero w styczniu ja mam zawsze w głowie słowa mojego gina, że beta jest tylko badaniem dodatkowym, ważniejsze usg
Czuje że zgrubłam, więc poranne ważenie, waga stoi w miejscu :] stelaż za to schudł 3 kg, co mnie bardzo ucieszyło, bo garnitur miał przymaławy, a dzisiaj na weselicho lecimypepsunieczka, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahaha sory za post jeden pod drugim, ale nie mogę czyżby ONI wiedzieli co robiłam w nocy, poniżej dzisiejsza porada dnia:
"Nie używaj lubrykantów ani śliny w czasie stosunku jeśli starasz się o dziecko. Mogą one zabijać lub znacznie zmniejszać ruchliwość plemników."pepsunieczka, WiedźmaMaKota, Blondik, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie pytaj. Musiałam tabletkę na bol głowy brać.
Nawet jak pomyśle o pytongu to mi sie odechciewa. Nie sam alko ale pól paczki fajek. Oezwyczailam się i mam za swoje
Te wykresy one są w miarę mądre czy raczej niebardzo? Bo mnie sie wydaje ze mój ma większego kaca niż ja. -
Saxa w miare moądre są wiesz ze ta czerwona linia moze jeszcze kilka razy zmienić położenie, tymbardziej ze na kacu tempka w górze wiruje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny