Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Znaczy rośnie, na nastepnym usg bedzie cialko zolte a na kolejnym zarodek! A pozniej juz dylematy w stylu :kopie po nerkach, plecy bolą, jaki kupic wózek i gdzie dac lozeczko...
saxatilia, WiedźmaMaKota, pepsunieczka, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Po nerach i pecherzu to moze bym i nie chciała. Ala jak się trafi taki wredny egzemplarz to przetrzymam. I bede tłumaczyć ze tak nie wolno.
Jeszcze boksowanie w jelito i wbijanie stóp w żebraCytrynka_, WiedźmaMaKota, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
E tam straszne
Mnie to bawi
Zwłaszcza wypychanie tyłka - wtedy mi się robią na brzuchu falujące góry i doliny. Też czasem boli, jak zrobi to mocno. Ale oj tam
Sama chciałam, to mam. A wolę dostać kilka siarczystych kopów we wrażliwe miejsca, niż się martwić, że się długo nie rusza.ciri22, aleala, saxatilia, Cytrynka_, kattalinna, pepsunieczka, Blondik, WiedźmaMaKota, odrobinacheci, Katarzyna87, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta to trzymam jeszcze kciuki bardzo mocno.
Ja jestem jedna z tych szczesciar co dziecko nie kopalo po pecharzu bo glowa w dol byla caly czas ;p wle zdecydowanie zgadzam sie z Zuu ze wolalam zeby kopalo niz sie zastanawiac czy wszystko ok.
To ja pospamuje moja corka
Uwaga jedna z niewielu rozowych rzeczy ;p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb47c9a0d6c7.jpgsaxatilia, aleala, kattalinna, pepsunieczka, Blondik, WiedźmaMaKota, Basik122, odrobinacheci, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-
nick nieaktualny