Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja 100% -owa baba jest łobuzem ktory nie da sie ładnie sfotografowac, ale zdrowy ten łobuz jest wiec to najwazniejsze!
Ale obciach- zasnełam w poczekalni :pMaczek, pepsunieczka, ciri22, Yousee, kattalinna, Paolala, Blondik, WiedźmaMaKota, marzusiax, Emma80, odrobinacheci, ktosiowa lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0cfaf1b89bc5.jpg
Jedynie rączka wyszła tak że "coś tam" widaćBlondik, WiedźmaMaKota, marzusiax, pepsunieczka, Basik122, ciri22, ojejku, odrobinacheci, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marta ja caly czas wierze ze beta nie w kazdym przypadku mowi wszystko. I Twoj dziedzic bedzie siedzial u matki w macicy przez kolejne miesiace. A potem trzeba bedzie ci oxy dawac zeby wyciagnac uparciucha.
pepsunieczka, aleala, saxatilia lubią tę wiadomość
-
Zdecydowanie dołączam sie do Cytryny- to mądra dziewoja jest, wiec ma racje!
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiedzmowe dziedzice bywają z późnych wizyt księżnej a nawet i z cykli bez audiencji trj damy- także wiesz z dystansem do tego monitu;**
pepsunieczka, odrobinacheci, Cytrynka_, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Ja po monitoringu i pomimo clo narazie cisza w jajnikach, następny monit w poniedziałek. Jak nie ruszy nic to od przyszłego cyklu zwiększamy dawkę.
Wladek u Baronowej to wspanialy przyklad ze i bez Alexis mozna zajsc w ciazeodrobinacheci lubi tę wiadomość
-
A ja piję wino marki wino, zawierające siarczany. Stelaż mnie wkurzył...
Marta Twoje zdrowie!
Ala jaką masz w sobie piękna łapkę
A moja Hania polubiła bardzo Cytryke! Bylismy dziś całą rodziną u niej w sklepie i Cytra wzięła mojego Dziabąga na ręce i co? Młoda nie chciała wrócić do matki!aleala, ciri22, Basik122, kattalinna, saxatilia, pepsunieczka, odrobinacheci, Blondik, marzusiax lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma doskonale wiemy ze Hanka to rasowa baba i chodzilo jej o blyskotki ktore mialam na szyji. Posmakowaly jej i tyle
A swoja droga. Jak wchodzil Twoj Diabel do sklepu to mi przeszlo przez mysl ze on moglby tak wygladac (z Twojego opisu wczorajszego). I co? Przeczucie mnie nie zawiodlo
Ala tyle ostatnio o sabacie tu bylo... To pozazdroscilysmy i zrobilysmy taki minisabacik -
Ala fajnie, szkoda, że nie możemy się poznać wszystkie... to mogłoby być ciekawe a jeszcze jakby stelaży wziac? Hahaha
Hanka to w ogóle Sroka jest jak prawdziwa baba
No i dzięki wczorajszej koncertowi organowemu robi brawo! Co prawda brawo wygląda tak samo jak papa a papa nie wygląda jak powinno do końca, ale jest!
Wypilam lampkę wina za 12 zł i mi się chce spać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2016, 00:41
Robimy drugiego Dziedzica
-
Sabat zależy od niezależnej szyjki Zuu (we wtorek sie dowiemy co i jak z planami)
Dawać foty!Cytrynka_ lubi tę wiadomość