Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Katt nie wiem czy moge ci zaufac... Jeszcze rano pisalas ze go nie chcesz...
Edit: FSH i LH mam do zrobienia. Lekarz powiedział, że między 3 a 7dc. Mnie się kojarzy ten 3dc. Jak jest? I na czczo? Jeszcze mam prl ale ją zrobię z progiem chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:08
-
Trzeba być na czczo? W sumie jutro będzie mój 3dc to mogę zrobić, pytanie czy wypity dziś drink może mieć jakiś wpływ na wynik? Mam też tsh ale to też chyba później zrobię. Kurczaki, czuję się jak swieżynka... lekarz mi w głowie pomieszał bo kazał być na czczo a przecież wiem, że jedzenie nie ma wpływu na te hormony czy tsh (nie biorę leków na tarczycę)
Ed: Skończyłam myślWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2016, 22:37
-
nick nieaktualnyMi się wydaje ze nie trzeba być na czczo do żadnego z tych badań. Jeśli ktoś bierze lek na tarczycę to bierze się go na czczo, a ze bada się bez tabletki to dlatego badanie wychodzi na czczo. Ja wiem ze ważne jest aby hormony badać tak do 2h od wstania, no max 3, w tym temacie się doedukowalam przy amh
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dobra, i tak nie zdążę w takim układzie zjeść przed labem zacznę tydzień od kłucia w żyłę, może to będzie dobra wróżba wieczorem ma przyjechać laska na obejrzenie sukni ślubnej, oby w takim razie wyszła z nią
Dziś wpadłam na genialny pomysł powrotu do multisporta. Oby jutro mi nie przeszło
Dobrej nocy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://babyonline.pl/co-ciaza-robi-z-kobiety-przezabawny-film,aktualnosci-artykul,19889,r1.html
ciri22, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak Ridz przyjdzie ;p a tak serio to we wrzesniu mam kolejna wizyte u gina i bedziemy oceniac blizne. Jesli bedzie wszystko ok to spokojnie od nowego roku mozna sie starac sle wtedy na pewno cesarka w 38tc. Jesli zajde po 2 latach od porodu to mozna probowac naturalnie. Choc u mnie duze prawdopodobienstwo powtorki z rozrywki wiec tak czy tak cesarka.
Edit; ale tak czy tak cala ciaza to bedzie ocena blizny i w zaleznosci jak bedzie sie zachowywac bedzie dalsze postepowanie.
Dopytaj jaka metoda robia u Ciebie cesarke czy "krojeniev czy "rozrywanie" wlokien. Po rozrywaniu szybciej sie goi i szybciej mozna sie starac. Jest bezpieczniejsza matoda.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 11:38
-
Ale mi kardiolog pozwolił rodzić naturalnie wiec licze że mała sie dobrze ułoży
Pogoda jest tak paskudna, że nawet moj pies nie chce wyjść z łóżka, ogłaszam dzień leniaMaczek, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No tez byłam w szoku, ale kardio doktor powiedział że dwa serca mi służą i mam piękne wyniki i on nie widzi przeciwskazań
ktosiowa, Blondik, pepsunieczka, kattalinna, odrobinacheci lubią tę wiadomość