Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Saxa, marsz na drugą betę!
Głupia ja. Skusila mnie się na te skarpety zluszczajace. ..skóra schodzi aż mnie całe stopy bolą. Nigdy więcej. .. -
nick nieaktualnyNo nie ma tu labu.
POza tym już dwa razy robiłem było 21,1 a potem 47 wiec rosła.
Poprzednim razem beta trzy razy była śliczna a poronilam. Wiec to chyba nie jest wyznacznik pewny.
To co mi zostaje to cierpliwie czekać na kolejne USG.
Leki biorę oszczedzam się i luz w dupie -
Blondik wrote:Saxa, marsz na drugą betę!
Głupia ja. Skusila mnie się na te skarpety zluszczajace. ..skóra schodzi aż mnie całe stopy bolą. Nigdy więcej. ..pepsunieczka, aleala, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Do sandalow! I wszystko jasne;) zostala pokarana za zbrodnie przeciwko modzie
Laski, weźcie mi coś powiedzcie o tym moim wyniku hormonów. Stosunek 0,78 to jeszcze coś zniosę czy już na menopauzę się szykować, nie dziedzica? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Teraz to chyba niestety pół lata w sandałkach i skarpetuniach...
Laski, weźcie mi coś powiedzcie o tym moim wyniku hormonów. Stosunek 0,78 to jeszcze coś zniosę czy już na menopauzę się szykować, nie dziedzica?
Ja mam tak mniej więcej tyle samo, szykuje się na dziedzica
FSH powyżej 9 zaczyna sie robic nieladne, powyzej 12 to chyba jest ponad normę juz, do 15 był wymóg żeby mieć przy rządowce do refundacji, wiec spokojnie wszystko u Ciebie wskazuje na to, że szybciej będzie dziedzic niż menopauzaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2016, 22:44
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ojejku wrote:Ja mam tak mniej więcej tyle samo, szykuje się na dziedzica
FSH powyżej 9 zaczyna sie robic nieladne, powyzej 12 to chyba jest ponad normę juz, do 15 był wymóg żeby mieć przy rządowce do refundacji, wiec spokojnie wszystko u Ciebie wskazuje na to, że szybciej będzie dziedzic niż menopauza
Odrobina, to jest TO
-
nick nieaktualny
-
Skarpety silkapil czy jakoś tak. Te reklamowane. Dziś 6 dzień po i jest masakra, heh. Sandałki schowane.
Piękny ciążowy prog.
Jestem poklocona ze stelażem. Ostatnio tylko praca, budowa, firma i euro. Zero czasu i zainteresowania mną . Madzi też niewiele czasu poświęca. Czuję się jak powietrze . albo jakiś robót. Przypomina sobie o mnie "wieczorami "(taaa akurat po całym dniu gdzie mnie ignoruje mam ochotę ) albo jak coś trzeba zrobić w firmie. ...
Mam doła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 09:38