Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wiecie co jest najlepsze? Dopóki nie trafiłam na of to myślałam, że jaKup tylko mnie nie lubi. I kobiet z reklam, ale im nie wierzę. Także ten portal to dla mnie odkrycie nie w kwestii płodności, a wypróżniania, choć jak wiadomo to sąsiedzkie tematy
aleala, marzusiax lubią tę wiadomość
-
Mi nie przeszkadzały do pierwszej hemojędzy. Moj stelaż sra 4 razy dziennie! Jal ja mu kur.wa zazdroszcze
-
Nie ma czego. JaKup u mnie o mało nie zniweczył planów na Dolinę Pięciu Stawów dzisiaj. Ja tam wolę jak jest rzadziej niż częściej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 22:29
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Maczku mialam kiedys moment ze byl w miare częsty (tak 1-2 dziennie) i nie byl rzadki... Wrecz przeciwnie. Twardziel byl... Nie bylo fajne. Jk m byc czesto to musi byc rzadko.
A tak a propo roznych otworow... Wlasnie sie chcialam wysmarkac. I to byl zly pomysl. Krew poleciala mi obiema dziurami. Jeszcze zanim zdazylam porzadnie dmuchnac -
nick nieaktualny
-
Cytryna ma racje. Facet gdy slyszy ze na usg jeszcze nic nie widac to w glowie buduje wizje, kurde to niemozliwe ze nic nie widac, pewnie jest cos nie tak, lepiej nie będę sie cieszył bo sie rozczaruje, gdy na kolejnym usg widzi kropke z wyraźną nazwą TO JEST DZIECKO to wtedy jest taki męski i dumny z siebie, że to on to dziecko zrobił
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
Blondik nie marudz. Dupę spinaj.
On sobie potrafi zaplanować wyjście z kumplami na mecz? Spoko. To Ty się umów z koleżankami. Co za problem.
Z mężem ustaliliśmy, że jak pojawi się dziecko to postaramy się by choć trochę starego życia zostało. To jest do zrobienia. On był ostatnio z kumplami, ja idę w pt z koleżankami. Nasze dzieci są już na tyle duże, że dadzą radę 4-6h bez mamy/taty.
Żyj i nie smęć.
----
Saxa Gratuluję ciąży, ale nie szukaj problemów.
----
Odrobina - extra prog, ale Ty wiesz
----
Wiedźma, walczymy na cm
----
Zuu, Emma, Emi, Marta, Yousee Wy też wiecieMaczek, emilanka, saxatilia, WiedźmaMaKota, Emma80 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Blondik nie marudz. Dupę spinaj.
On sobie potrafi zaplanować wyjście z kumplami na mecz? Spoko. To Ty się umów z koleżankami. Co za problem.
Z mężem ustaliliśmy, że jak pojawi się dziecko to postaramy się by choć trochę starego życia zostało. To jest do zrobienia. On był ostatnio z kumplami, ja idę w pt z koleżankami. Nasze dzieci są już na tyle duże, że dadzą radę 4-6h bez mamy/taty.
Żyj i nie smęć.
----
Saxa Gratuluję ciąży, ale nie szukaj problemów.
----
Odrobina - extra prog, ale Ty wiesz
----
Wiedźma, walczymy na cm
----
Zuu, Emma, Emi, Marta, Yousee Wy też wiecie
Co tam Katarzyno u ciebie słychać?