Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakby dało się tak ustalać, że wychodzimy na zmianę to by tak było. Mąż ma nienormalne godziny pracy. Wiem, że więcej zarabia, ale wkurza mnie to, że wszyscy używają tego jako argumentu że mam nic więcej nie wymagać. Kończę kp może to zmieni choć trochę sytuację i nie będzie wymówki, że nic nie mogę.
Wiem, że często marudze i przepraszam, ale ostatnio naprawdę. ..ah.
Koniec o mnie. Sama nie potrafię wyjaśnić o co chodzi.
Miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 09:20
-
Blondik ja mysle ze skonczenie kp bedzie w Twoim przypadku dobre. Latwiej bedzie Ci zorganizowac czas zeby wyjsc z domu. Nie masz jakiejs babci czy cioci na podoredziu zeby Madzie wziela na spacer a Ty bys w tym czasie posiedziala u kosmetyczki z maska na ryjku?
-
Sama nie wiem o co mi chodzi. Czy o czas bez Madzi (mam go) czy po prostu o czas z mężem. Koleżanki, maseczki rodzina męża nie zastąpią. ..dziwna jestem i tyle.
Zmiana tematu. Co na obiad w taki upał?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 10:19
-
Blondik a moze stelaż tez jest przybity tym, ze jest Ci źle ale sama nie potrafisz okreslic dlaczego?
-
Blondik, musisz spiąć poslady, zarządzić opiekę dla Madzi na jeden dzień i zabrać męża na randkę! Nie czekaj aż on to zrobi tylko sama go zaskocz. Przyda się Wam odrobina czasu dla siebie.
Wiem, że może być ciężko z czasem ale na bank da się zorganizowac chociaż kilka godzinRobimy drugiego Dziedzica
-
Ja w upały na obiad robie sałatkę mix sałat świeże warzywa sos francuski i do tego bagieta czosnkowa z pieca
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas tez 30. W mieszkaniu 26... Masakra.
U mnie dzis krupnik z wczoraj
Edit; jest jeden plus moge corke wystroic w sukienki jak jest taka pogoda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 13:59
Cytrynka_, marzusiax, aleala, Blondik, WiedźmaMaKota, saxatilia, odrobinacheci, pepsunieczka, Basik122, Emma80, Izoleccc lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale Liwia ma ładną sukienkę, a jaką duża już
A mnie dziś mama zdenerwowała...
Ja też pokaże Hanke miłego popołudnia Wiedźmy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74047d651ee7.jpgciri22, Cytrynka_, pepsunieczka, Basik122 lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyHanka tez piekna dziewczyneczka
Duza jakas nie jest to zdjecie tak wyszlo. Wchodzi mi w 68ciuszki.
Sukienka od tesciowej ;p teraz pokolei bedziemy zakladac sukieneczki bo trzeba kazda chociaz raz zalozyc za nim wyrosnie ;p
Wiedzma a co sie stalo z mama?WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Bo jest szczupła i zgrabna to wchodzi Hanka tez nosi mniejsze, a jej koleżanka krótsza o ok 8 cm a cięższa o 3 kg nosi ten sam rozmiar
Z mamą poszło o chodził, wisiadlo, chustę, przyprawione jedzenie...
Edek: "bo Ty za dużo czytasz"Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2016, 16:01
ciri22 lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota wrote:Bo jest szczupła i zgrabna to wchodzi Hanka tez nosi mniejsze, a jej koleżanka krótsza o ok 8 cm a cięższa o 3 kg nosi ten sam rozmiar
Z mamą poszło o chodził, wisiadlo, chustę, przyprawione jedzenie...
Edek: "bo Ty za dużo czytasz"
A tesciowa tego nie rozumie ale ona z tych co nie komentuja.WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość