Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Euro już nie długo i się skończy, a reszta.. chyba robi to dla Was? Nie, żeby on nie był winny, ale jak zapewnia stałość finansową, budowa idzie jak burza, to może można troszkę przymknąć oko. Gorzej jak by większość czasu poświęcał swoim rozrywkom typu gry, tv. Ja też nieraz jestem wściekła na mojego, ale jak przynosi pieniążki to mi to rekompensuje, że nie muszę się martwić o chleb
Kat te wyniki chyba nie najgorsze, ale do stosunku 1 troszkę brakuje. Nie wiem czy taki stan się leczy jakoś.
Dziś pierwszy raz zebrałam własne ogóreczki. Prawie piszczałam z radości A jak smakują Pychotka :)I chyba dałam ostry koncert w nocy bo okropnie mnie gardło boli. Nie pyli coś teraz? Nie mogę dojść do ładu z kataremciri22, Mona_M, aleala lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Blondik mysle jak Marz. Z tego co piszesz to jedynie euro jest jego egoistycznym zajeciem. A przecież mecz mozecie razem obejrzec. Usiasc wspólnie. Zjesc jakies chipsy czy inne przekaski.
Te mistrzostwa sa raz na 4 lata i to w dodatku w tym roku mamy szanse na wyjscie z grupy. To nie dziwne ze facet sie nimi interesuje. -
nick nieaktualny
-
Blondik, budujecie naprawdę duży dom. Domyślam się, że samo to pochłania masę czasu i energii, trzeba tego przecież dopilnować. A jeszcze przecież skądś na to trzeba wziąć pieniądze.
Więc nic dziwnego, ze chłop ciągle poświęca czas budowie i pracy - ktoś musi to ogarnąć. I na pewno go to dość mocno obciąża, więc od czasu do czasu odpoczynek w formie meczu to pewnie dla niego odskocznia.
Jest masa facetów, którzy w czasie euro wsiąkają w mecze jak woda w gąbkę, ale tak poza tym i tak są kanapowymi nierobami i niczym więcej się już nie zajmują. A Twój chyba sporo ogarnia.
A że przy tym wszystkim znajduje jeszcze siły na seks, to chyba nie jest źle, co?
Ty mu poświęcasz dużo czasu? Pewnie warto pogadać, zamiast się żreć - może jemu potrzeba od Ciebie więcej wsparcia. A wtedy odetchnie i chętnie wygospodaruje jakiś moment na spełnianie Twoich potrzeb - o ile będzie wiedział, czego oczekujesz, sformułujesz to jasno i będzie to realne do zrobienia w obecnej sytuacji.
Zresztą na zdjęciu z cudnie roześmianą Madzią czy nie tata ją huśta? To chyba jednak znajduje trochę czasu, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 15:20
WiedźmaMaKota, odrobinacheci, ojejku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Blondzik nie o to chodziło, żeby cię zdołować. W każdym małżeństwie zdarzają się kłótnie. Ale ja zawsze mówię, że najfajniejsze to godzenie potem
edit Wczoraj wieczorem, po piweczku aplikowałam sobie lutkę (mam brać po owu) i mi tabletka wpadła do kibelka. Ja to mam szczęścieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2016, 17:12
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny