Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
marzusiax wrote:Ktosiowa jak się czujecie?
Zrobiłam mix z moich postów z wątku 1981:
Stelaż w szoku (chyba). Wczoraj udało mi się w miarę porozmawiać, ale stwierdził, że przez wakacje do żadnego lekarza nie idzie, pomyśli jesienią... Więc miesiące nieubłagalnie uciekają... Poprosiłam, żeby kupił i łykał androvit i selen - powiedział, że musi pomyśleć... i w ogóle nie odczuwa presji czasu, dla niego to bez różnicy kilka miesięcy w jedną czy w drugą stronę (powiedziałam mu wręcz, że jak będzie tak podchodzić z czasem na luzie, to może się skończyć tak, że on już będzie mógł, ale ja już nie będę mogła).
Wypisałam się z lipcowej listy testowej, przestałam łykać ovarin, dzisiaj kupię najzwyklejszy kwas foliowy i przestaję łykać PregnaPlus. Nie ma co inwestować, sam kwas foliowy będę łykać dla spokojnego sumienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 11:47
-
nick nieaktualnyKtosiowa mnie się wydaje ale tylko wydaje ze on się boi ze jak będzie lykal te ustrojstwa i zrobi badanie to znowu będzie kiepskie. A jak nic nie będzie robił to się będzie czuł jakby bezpieczniej.
Mnie się wydaje ze w społeczeństwie jest zakodowane ze jak nie ma dziecka to z problem z kobieta. Zwłaszcza ze on ma już dziecko.
Chyba tylko czas tu pomoże. Mój stelaz mówi ze im bardziej się naciska na faceta to on się bardziej wycofuje. Ciężka sprawa bo my kobiety byśmy chciały naprawiać i działać od razu a oni chyba muszą ochlonac
Życzę Ci siły . Wytrwałości i mało smutku.
:-* -
Ktosiowa, tak pomyslalam ze moze stelazowi przeszlo przez mysl ze jego dzieci nie są jego, stąd taka zamkięta postawa...
-
nick nieaktualny
-
saxatilia wrote:Ktosiowa nie ma rady. Jak na wątek przystało. Dupe trzeba śpiąc sabat odprawic i czarowac
Ja dziś nad morzem poczaruje żeby mądrość do głowy przyszła a plemniki do jajuch: -)
Dzięki,
sabat jak najbardziej wskazanysaxatilia, aleala, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
To ja mam wlasnie w piekarniku ciasto na sabat. Z kaszy jaglanej z rabarbarem. Gluten free na ksylitolu. Także każdej podpasuje
A swoją droga został mi rabarbar. No i sobie przypominam dziecinstwo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ead726c47b06.jpg
Edek. Ksylitol z rabarbarem zgadali sie z Jakupem. Polecam zestaw jakby Jakup sie na Was obrazil.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 14:08
ktosiowa, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyktosiowa wrote:Zrobiłam mix z moich postów z wątku 1981:
Stelaż w szoku (chyba). Wczoraj udało mi się w miarę porozmawiać, ale stwierdził, że przez wakacje do żadnego lekarza nie idzie, pomyśli jesienią... Więc miesiące nieubłagalnie uciekają... Poprosiłam, żeby kupił i łykał androvit i selen - powiedział, że musi pomyśleć... i w ogóle nie odczuwa presji czasu, dla niego to bez różnicy kilka miesięcy w jedną czy w drugą stronę (powiedziałam mu wręcz, że jak będzie tak podchodzić z czasem na luzie, to może się skończyć tak, że on już będzie mógł, ale ja już nie będę mogła).
Wypisałam się z lipcowej listy testowej, przestałam łykać ovarin, dzisiaj kupię najzwyklejszy kwas foliowy i przestaję łykać PregnaPlus. Nie ma co inwestować, sam kwas foliowy będę łykać dla spokojnego sumienia. -
Zuuu jak patrzę na Twój suwaczek to nie mogę uwierzyć...
A moja Hanusia dziś skończyła 8 miesięcy.
Kiedy to zlecialo?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62ea16425091.jpgktosiowa, pepsunieczka, Maczek, Amelcia, Vesper, Yousee, Basik122, kattalinna, ciri22, odrobinacheci lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Witajcie
Ktosiowa dziewczyny wszystko właściwie już napisały, od siebie dodam że mój stelaż też miał beznadziejne wyniki za pierwszym badaniem, zareagował na wyniki bardzo podobnie jak Twój, stwierdził że nie będzie dzieci i tyle, potrzebował czasu na przetrawienie tematu, kumaty lekarz stwierdził że jednorazowych badań nie bierze się pod uwagę, trzeba porównać z ponownymi wynikami, po paru miesiącach kontrolne badanie i wyniki prawidłowe... stelażowi na początku dawałam ezerex, fertilman plus i sterko, ze względu na spore koszty, przeszliśmy na androvit, kwas foliowy, magnez i na tych suplach wyniki ładnie się utrzymują, przemycam orzechy brazylijskie i zdrowe jedzenie...
Nie rezygnowałabym na Twoim miejscu z ovarinu i innych supli które bierzesz, wzmacniasz swój organizm na przyszłość!
trzymam za Was kciuki!ktosiowa, Vesper lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHehe. Mega szybko to wszystko. Ja to wspominam jak dzis jak klkibicowalo sie kazdej wiedzmie pokolei w porodach i obstawialo kto kiedy a te dzieci takie duze. Potem czekalam na swoj porod a moje dziecko dwa dni temu 4 miesiace sklnxzylo. Teraz czekamy na porod Zuu a potem Ali.. I juz nie moge sie doczekax tych emocji
aleala lubi tę wiadomość