Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:A może być tak, że wyjdzie chwilowa dobra morfologia? Że ogólnie jest źle, ale np po dłuższej abstynencji morf wyjdzie ok?
ed. no i badanie robi się po 3-5 dniach abstynencji, więc dłuższa nie jest możliwa, a między 3 a 5 dni nie wyjdą jakies nie wiadomo jakie różnice w wyniku, tak sądzę
ed. Vesperku, jaka tu była impreza jak Ania zaciążyław każdym niemal wątku był festiwal radości
A Wiedźmy nawet te nieobecne juz na ovu oszalały z radości na wieść o tym fantastycznym dziedzicu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 12:25
ktosiowa, Vesper, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtosiowa mam nadzieje ze te wyniki to jednorazowy wybryk i tak ogolnie nie jest zle i ze jak Stelaz ochlonie i przetrawi info spojrzy na sprawe inaczej.
Katta tez bym poszla. I gdyby nie atrakcje dzisiejsze (bylismy na urodzinach u moich malych kuzynow (3 i 1 lat) to bym mloda w chuste i lecimy (kupilismy slychawki wygluszajace)
Powiem wam ze sie dzis poplakalam. Moja mama powiedziala ze jestem wspaniala i bardzo madra mama i wspaniale sobie rsdze. Tak rzadko mnie chwali ze az sie jej poplakalam. Takie to bylo wspaniale.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka Wiedźmy
A ja się pochwalę....
Pan Dzidziuś skończył dziś 8 miesięcy. Impreza była przednia, zabawa taka zabawna
a celebracja wydarzenia, w asyście 30 st. C w cieniu, odbywała się w wodzie
Ciri przy okazji życzonka urodzinowe dla Liwci
Edek 4: tu była fotka
Pozdrawiamy wszystkie wiedźmowe ciotki
Edek:
Pan Dzidziuś ma opaloną buzię i rączki bo całymi dniami siedzi na podwórkuWołami nie idzie go zaciągnąć do domu
Chyba rozbiję tam namiot i się przeprowadzimy na lato
Edek 2:
w tej samej wanience trzydzieści kilka.. wróć osiemnaście lat temukąpałam się ja
Wygrzebałam ją gdzieś na strychu i po tylu latach nie jest nic zniszczona. Wręcz niewiarygodne
Edek 3:
Obrońców praw zwierząt informuję, że rybka nie zdechła w kontakcie z Panem Dzidziusiem - rybka jest sztuczna ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 12:17
ciri22, Cytrynka_, ktosiowa, Vesper, WiedźmaMaKota, kattalinna, marzusiax, Blondik, Basik122, odrobinacheci, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Vasp co u Ciebie?
szaleństwo spraw wokół, a do tego budowa i euro! aaa! Błaszczykowski gola, mecz wygrany karnymi! sąsiedzi mi blaszak przestawiali, trza się było skumać przy meczyku
Aniu!trzymam kciuki za wtorkową wizytę!!!
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny