Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymarzusiax wrote:A może być tak, że wyjdzie chwilowa dobra morfologia? Że ogólnie jest źle, ale np po dłuższej abstynencji morf wyjdzie ok?
ed. no i badanie robi się po 3-5 dniach abstynencji, więc dłuższa nie jest możliwa, a między 3 a 5 dni nie wyjdą jakies nie wiadomo jakie różnice w wyniku, tak sądzę
ed. Vesperku, jaka tu była impreza jak Ania zaciążyła w każdym niemal wątku był festiwal radości A Wiedźmy nawet te nieobecne juz na ovu oszalały z radości na wieść o tym fantastycznym dziedzicuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2016, 12:25
ktosiowa, Vesper, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKtosiowa mam nadzieje ze te wyniki to jednorazowy wybryk i tak ogolnie nie jest zle i ze jak Stelaz ochlonie i przetrawi info spojrzy na sprawe inaczej.
Katta tez bym poszla. I gdyby nie atrakcje dzisiejsze (bylismy na urodzinach u moich malych kuzynow (3 i 1 lat) to bym mloda w chuste i lecimy (kupilismy slychawki wygluszajace)
Powiem wam ze sie dzis poplakalam. Moja mama powiedziala ze jestem wspaniala i bardzo madra mama i wspaniale sobie rsdze. Tak rzadko mnie chwali ze az sie jej poplakalam. Takie to bylo wspaniale.
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka Wiedźmy
A ja się pochwalę....
Pan Dzidziuś skończył dziś 8 miesięcy. Impreza była przednia, zabawa taka zabawna
a celebracja wydarzenia, w asyście 30 st. C w cieniu, odbywała się w wodzie
Ciri przy okazji życzonka urodzinowe dla Liwci
Edek 4: tu była fotka
Pozdrawiamy wszystkie wiedźmowe ciotki
Edek:
Pan Dzidziuś ma opaloną buzię i rączki bo całymi dniami siedzi na podwórku Wołami nie idzie go zaciągnąć do domu Chyba rozbiję tam namiot i się przeprowadzimy na lato
Edek 2:
w tej samej wanience trzydzieści kilka.. wróć osiemnaście lat temu kąpałam się ja Wygrzebałam ją gdzieś na strychu i po tylu latach nie jest nic zniszczona. Wręcz niewiarygodne
Edek 3:
Obrońców praw zwierząt informuję, że rybka nie zdechła w kontakcie z Panem Dzidziusiem - rybka jest sztuczna ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 12:17
ciri22, Cytrynka_, ktosiowa, Vesper, WiedźmaMaKota, kattalinna, marzusiax, Blondik, Basik122, odrobinacheci, Emma80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aleala wrote:Vasp co u Ciebie?
Aniu! trzymam kciuki za wtorkową wizytę!!!staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny