Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:
nie kazdy plemnik nieprawidłowy nie da ciązy ten ktory ma uszkodzona witke moze byc wolny - moze nie przepłynac ale miec dobre DNA w główce plemnika
najbardziej kłopotliwe sa wady główek
póki co ładuj w niego duzo szpinaku - tam jest duzo kwasu foliowego jak nie lyka to daj mu kwas foliowy
luzne gacie zero sauny, jesli pali niech ograniczy % - sporadyznie i raczej omijajcie szerokim lukiem piwo i wódke
Edit na wątku My przed 30 była Misi@ jej mąż w dniu pozytywnego testu odebrał wyniki 0% prawidłowych plemnikow w tym momencie ich szczeście juz leży koło nich
99% z wada główki...
-
ktosiowa wrote:99% z wada główki...
przeanalizujcie wstecz ostatnie 3 miesiac e czy cos sie nie działo - choroba, dodatkowwe leki , przeswietlenia RTG ?? -
Ania_84 wrote:przy jakiej ilości ogólnej plemników ??
przeanalizujcie wstecz ostatnie 3 miesiac e czy cos sie nie działo - choroba, dodatkowwe leki , przeswietlenia RTG ??
Nic z tych rzeczy, ale były 2 pobyty w termach.
Tę ilośc to znajdę przy ocenie koncentracji?
-
ktosiowa wrote:Nic z tych rzeczy, ale były 2 pobyty w termach.
Tę ilośc to znajdę przy ocenie koncentracji?
ja bym jednym wynikiem się nie przejmowała zbytnio -
Ania_84 wrote:tak ilość w 1 ml i w całosci , i zobacz jaka objetosc nasienia
ja bym jednym wynikiem się nie przejmowała zbytnio
Koncentracja:
Całkowita liczba w ejakulacie:
159,0 x10 6 /mL 461,2 x10 6
(≥15 x10 6 /mL) (≥39 x10 6 )
Żywotność 73%
Objętość 2,9 ml
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
kochana to ma armie jak ta lala
jakos t wyniki są za dobre zeby sie martwic musiało coś byc co wplyneło na ten wynik
dwa ma juz dzieco czyli odpada Wam czynnik genetyczny
hormoy jesli nawet np testosteron byłby zachwiany czy estradiol da sie podreperowac choć raczej to nie te hotmony bo one odpoiwiadają bardziej za ilość i ruchliwość oraz żywotnosć
infekcje- do wyleczenia
żylaki - można poddać się zabiegowi
jeszcze warto sprawdzic tarczyce jeśli wynik by się powtórzył i Prolaktyne
wiem że teraz jest Ci trudno uwierzyć ale nie z takich wyników były ciąże a morfologia jest chwiejna w tym 1 ml mogło nie byc prawidłowych a w pozostałych ?? badja tylko 1 ml
i na pewno nie przerywajcie starań zeby sie poprawiły bo tak nie rz ludzie robia kazdy sexior to inne plemniczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2016, 21:56
ktosiowa, Vesper lubią tę wiadomość
-
ktosiowa wrote:Dziękuję,
Chociaż wiem jak jutro rozmawiać z M
dostarczajcie sporo selenu, cynku kwasu foliowego , ewentualnie jakis suplementktosiowa lubi tę wiadomość
-
aaa a jesli chcecie sprawdzic czy to nie wina jader/ procesu spermatogenezy zrobcie FSH,LH i testosteron w tym samym dniu - ale to w przypadku jesli wyniki sie powtórza
duze FSh swiadczy o uszkodzeniu jader i wtedy mozna by sie ewentualnie zastanaiwac czy jest to odwraclne choc i tu rózne bywa skoro z 0 plemnikow potrafi byc 44 mln albo 10 mln -
ktosiowa wrote:Spanie bez gaci - temat rzeka ))))
Palić - nie pali
Z komórką walczę od prawie 2 lat.
a tak serio masz teraz twarde dowody że komorka moze się przyczyniac do takich wyników i topowienin byc najlepszy argument -
Ktosiowa, ja się na wynikach nie znam. Ale u mojego za 1 razem były beznadziejne a po 3 dniach w tej samej klinice (chlop nie wierzył i pojechal ) i było ok. Nie wiem od czego to zależy. Badanie trzeba powtórzyć i dopiero kombinować z suplementami. Będzie dobrze. Ale rozmowy ze stelażem współczuję. Temat ciężki.
ktosiowa lubi tę wiadomość
-
Aaaaa, Ania ciemna ja, dawno mnie tu nie było! Paczam na suwaczek i japa mi się cieszy !!! Gratulacje serdeczne!!! rośnijcie zdrowo! spokojnej ciąży!!! !!!
Ania_84, ktosiowa, ojejku lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Vesper wrote:Aaaaa, Ania ciemna ja, dawno mnie tu nie było! Paczam na suwaczek i japa mi się cieszy !!! Gratulacje serdeczne!!! rośnijcie zdrowo! spokojnej ciąży!!! !!!
Choć ja do tej pory nie wierzę chyba zs dużo się działo w tym czasie remont maz ze zlamanymi dwiema girami z oporem wstawialam ten suwaczek i jakoś dziwnie po tylu latach wreszcie na niego patrzeć
We wtorek 1 wizyta ciążowa może jak usłyszę że wszystko ok to zacznę wierzyć choć też wiem jakie są statyski więc póki co spokój i ide ogarnąć męża kuwetka i te sprawy
Trzymam za wszystkie kciuki - nie bójcie się diagnoz bo to one wbrew pozorom dają Wam realną szanse na ciążę ja wierze że każdej się uda znaleźć zloty środek na II kreskiktosiowa, pepsunieczka, marzusiax, Vesper lubią tę wiadomość