Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Impra, przy becie 400 wydaje mi się wątpliwe, by było coś widać nawet na dobrym sprzęcie. Trzeba poczekać troszeczkę i potem już będzie i pęcherzyk, i zarodek, i serducho.
A tymi cieniami się nie nakręcajcie, bo są zupełnie po dwóch stronach macicy, na górze i na dole, a dwa pęcherzyki ciążowe, to by koło siebie były. Spokojnie, powoli, nie całe przedszkole na raz -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:Marzu, piekne włosy Pupcia tez niczego sobie, hehe
Uwaga, uwaga...cien cienia na tescie owu...a to 30 dzien cyklu ok 14 dni od zakonczenia kp...płodność wraca? -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:Marzu, piekne włosy Pupcia tez niczego sobie, hehe
Uwaga, uwaga...cien cienia na tescie owu...a to 30 dzien cyklu ok 14 dni od zakonczenia kp...płodność wraca?Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam dzisiaj u gina na monitoringu bo przed wyjazdem byłam tylko dwa razy. No i tak ciałka żółtego nie widział bo jajniki były całe przesłonięte, za to bardzo dużo płynu było a to chyba zwiastuje Ridza. Endo 16 mm
Impresja, Maczek, Blondik lubią tę wiadomość
-
Odrobina ja to pierwsze słyszę, żeby Ridża było widać na usg. Jak endo jest ładne to może być Ridź, może ciąża, ale wprost się stwierdzić nie da. A może ciałko żółte już w macicy? Jaram się twoim 2 skokiem bo jest zacny
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
odrobinacheci wrote:Byłam dzisiaj u gina na monitoringu bo przed wyjazdem byłam tylko dwa razy. No i tak ciałka żółtego nie widział bo jajniki były całe przesłonięte, za to bardzo dużo płynu było a to chyba zwiastuje Ridza. Endo 16 mm