Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyodrobinacheci wrote:Progesteron 19,56 w zeszłym miesiącu było 24,55 więc teraz kwestia czy już spada czy może rośnie poczekamy zobaczymy
Odrobina, serdechem jestem z Tobą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 16:02
odrobinacheci lubi tę wiadomość
-
odrobinacheci wrote:Progesteron 19,56 w zeszłym miesiącu było 24,55 więc teraz kwestia czy już spada czy może rośnie poczekamy zobaczymy
Impresja, odrobinacheci, Blondik lubią tę wiadomość
-
Impresja wrote:Głos rozsądku
Nic Wam nie pisałam, ale test robiłam w 9dpo też - negatyw był.
Odrobinko, rób jak Ci serducho podpowiada
Paolala, w nagrodę Dziedzic! Tylko do Stelaża po odbiór się zgłoś
Katta, tulę mocno i wierzę, że razem brzuchy będziemy nosić
Ed: Wykres udostępniony, proszę o wirusy to mój 1,5 roczny więc niech będzie pod nim ładnieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 18:10
Impresja, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
- Proszę księdza popełniłam bardzo ciężki grzech.
- To niech siostra powie
- Ale się bardzo wstydzę
- No niech siostra powie
- No bo latałam nago po parku
- Piekło moja droga, piekło
- No piekło, piekło bo dupą wpadłam w pokrzywyciri22, odrobinacheci, Cytrynka_, Impresja, Blondik, pepsunieczka, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Bo mam nowa a miedzy nami nie ma love ja mam nosidlo fidelle i teraz poluje na koleczka jakies fajne.
Edit; miedzy mna a chustami jest ale miedzy mna a tym pasiakiem juz nie ;p -
nick nieaktualnyFidella klamrowa z regulowanymi panelami (tak naprawde regulowana wszedzie) super pod tym wzgledem ze nawet nie siedzece dziecko ladnie zaokragla bo mozna klamry zapinac przy pupie (dla maluszkow) albo na plecach (dla starszych). Panel dla takich dzieci 68cm juz moze byc. Tak wiem ze dzieci nie siedzace w nosidlo nie wkladamy ale czasem jak ma dzien antychustowy a cos na chwile trzeba to wykorzystuje (z braku kolek) a kupilam na Limango w promocji (kosztowala mniej niz polowa ceny standardowej)
Kolka jeszcze nie wiem jakie ;p szukam czegos w miare taniego bo wlasnie sprawilam sobie osche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jako ze dawno zadnych brzuchow nie bylo. A ja dzis sie o objadlam najpierw golabkami a pozniej crumble owsianym z jablkami z dodatkiem lodow bananowych to moj brzuch Wam wstawie. I (jak to mawiaja jutuberki) taguje wszystkie wiedźmy do tego tagu
#wielkimałybebzol
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8fd7f7933eb4.jpg
Edit
Przepraszam ze zdjecie w takiej pozycji ale nie dam rady sie podniesc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 23:22
ciri22, marzusiax, Dagn_, Blondik, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta. Zachcianki i brzuch już mam. Jeszcze tylko ciąży brakuje.
Edek.
Emaj w pracy z dziewczynami nie mozemy sie za brzuch lapac. Bo co raz jakas klientka nam gratuluje. I strasznie sie dziwi jak zamiast dziekuje slyszy "ale to tylko pierogi a nie ciaza".Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 23:34
ojejku, Dagn_, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiedźmuszki, teraz będę mieć 3-tygodniową lekcję ciepliwości...
Lekarz nie widzi pęcherzyka na USG. Są dwa cienie w macicy, wg niego dolny wygląda na pęcherzyk, ale nie jest pewny. Od razu pobrali mi krew na drugą bętę, żeby sprawdzić przyrost, bo gin chce dmuchać na zimne, żeby to nie była pozamaciczna. Jest nieco płynu za macicą, ale na szczęście niewiele. W piątek mam dzwonić po wynik bety. W kolejny piątek drugie USG, żeby upewnić się, że pęcherzyk jest na miejscu. A 13.08. wizyta, na której ma być widoczne serduszko. Jak to lekarz ujął - dopiero wtedy będzie o mnie spokojny.
Lekarz zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Tylko sprzęt moim zdaniem nie był szałowej jakości. Zawsze ładniej macicę i jajniki na USG widziałam. Chwytam się mocno myśli, że to tylko wina sprzętu i za 3 tygodnie odetchnę z ulgą...
Jakbym się nie odzywała, to znaczy, że próbuję jakoś wydreptać spokójWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 05:12
ojejku, marzusiax, Blondik lubią tę wiadomość