Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:Ja trzymam, ale powiem szczerze, ze dziś dopiero przyszedł.....
Siedzimy i myślimy, czy brac wiesiołka już, czy jak Ridz pójdzie. Ridż mówi, że chce teraz, nie mogę się z nim dogadać, trzy miesiace się nie widzieliśmy a gadam jak z obcym
lubie za rozpoczecie nowego cyklu;) bralabym juz wiesiolka;) i pożegnaj się z ridżem na conajmniej 12mcy;)
mnie ridżu mam nadzieję że do kilku dni nawiedzi, byle by tylko nie wybrał sobie soboty bo na wesele idziemy! póki co od wczoraj nawiedza mnie i jakup i już mam dość...
Saxa trzymaj się!
Maczku kciuki za pojawienie sie mleka!
Impra noo ja też czekam na bete:) obstawiam 435:)ojejku lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualnykattalinna wrote:On zdrowy, Ty w ciąży. Taka karma kiedy beta będzie?
Edit: A Wy pewnie śpicie. Nie ma z kim szampana odpalaćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 23:36
ojejku, aleala, Cytrynka_, ciri22, pepsunieczka, Emma80, kattalinna, Paolala, marzusiax, Jagah, emaj, Amelcia, ktosiowa, Basik122, odrobinacheci, Baronowa_83, Blondik, macduska, przyszła mama 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Impra, ze mną możesz jakieś Piccolo obalić. Pięknie
Ufam, że po pikolo tryśnie z Ciebie fontanna mleka, a nie paw
Za siebie nie ręczę
Jak się czujesz, Maczku?
Dajesz radę chodzić i podnosić cokolwiek?
Miałam laparo, więc domyślam się, że pierwsze dni, to nie jest bajka.ojejku lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlu, a jak Ty się czujesz?
Edek: Znalazłam informacje na temat tego, co można w pierwszym trymestrze na USG zobaczyć. Takie konkretne info z obrazkami. Puszczam w obieg, bo może komuś się przyda: http://www.baby2see.com/development/ultrasound_sonogram/first_trimester_scans.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2016, 01:23
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Bywało lepiej muszę chodzi , nie mam innego wyjścia tylko teraz już mi nie dają fajnych leków przeciwbólowych i trochę jestem wymieta.
Ja mialam w nocy czasem takie bole po calym dniu smigania ze dostawalam drgawek wiec apap juz pozniej brala tak profilaktycznie. -
Impresja wrote:Mam wynik bety! 411,4 mIU/ml
Edit: A Wy pewnie śpicie. Nie ma z kim szampana odpalać
aaa prawie trafiłam:D jaka była nagroda? spokojnej i beztroskiej ciąży Impra!Impresja lubi tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
nick nieaktualny
-
Impra czuję sie dobrze, ale jak wieloryb troche nie ogarniam ograniczeń ruchowych przez co jestem wyjątkowo niezdarna juz niedługo sama tego doswiadczysz
Milego dnia wiedzmy!Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny