Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi wyszło po tabletkach, dostałam 16 szt cytotecu i uniknęłam zabiegu. Ale sa szpitale w których podają dwie tabletki, czekają na krwawienie i zabierają na zabieg id razu.
Zbadają histopato, czyli tylko w kierunku nowotworu u Ciebie.
Saxa jak widzę Twoje puste jajo to mi jest niedobrze ze stresu i rzygac mi się chce, równo 5 tyg temu dostałam skierowanie, w środę byłam w szpitalu...
Jak by nie bylo nawet nie ma Cie jak pocieszyć. Trzymaj się tam i wracaj szybko do staran.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 20:10
-
nick nieaktualny
-
Impra dla mnie wystarczy ze dalej bedziesz zarazac optymizmem i spokojem.
Saxa przytulam wirtualnie. Liczę na to ze do 3 razy sztuka.
Dostalam paczke z Krety. Mydelka oliwne, oliwa z oliwek z własnego zbioru i ser owczy. Taka twarda bryla (splaszczona kulka jak kto woli). Smierdzi niemilosiernie. Rozkroilam go, bo spory jest. Pomyslalam "potne na kawalki i w woreczkach do zamrazarki". Po rozkrojeniu okazuje sie ze tylko skora twarda. W srodku fajniutki. Sprobowalam. Prawie pol zjadłam sama (mojego odrzuca zapach, ale w sosie do makaronu to by się nawet nie skapnal).ciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa te komplementy (dziękuję!) garść wieści z mojej przygody życia : upuściłam krew na betę i proga, ale wyniki albo jutro albo w czwartek (w środę nieczynne). W czwartek powtórka bety W międzyczasie wizyta.
Saxa, tulę mocno
Mam nadzieję, że Stelaż mocno Cię wspiera -
Powinni nas wypisać do domu w środę. Więc my wypis, a Tobie, Impra, pozytywna beta
Rozbraja mnie, jak nam się zbiegły Twoje tłuste krechy i mój poród
Dzięki za wszystkie gratulacje, więcej do Was napiszę już raczej z domu, bo na telefonie to trochę niewygodnie, poza tym średnio ogarniam.ciri22, Impresja, Baronowa_83, ojejku, kattalinna, aleala, emaj, Blondik, odrobinacheci, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana masz szanse. U mnie na marcowkach kobiety po naturalnym przez 2tygodnie walczyly o mleko a teraz pieknie karmia.
Mam jeszcze nadzieje ze masz tam dobre polozne i lekarzy bo czesto mleko jest (ciezko je zobaczyc samemu sciakajac piers) a tylko zle przystawianie powoduje ze dziecko nie je lub nie leci.
Trzymam kciuki ;* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMaczku kurde a pokazesz nam tu chociaż stopki tej boskiej wirdzmuszki? Ale sie cieszę.
A ja poczułam trochę ulgę. Ze nie ma tam dziedzica tylko puste jajo. Serduszko tym razem nie przestało bić.
Stelaz wspiera jak umie. On niby wysokie stanowiska a jednak myśli prosto. Jak mężczyzna ale nie taki jak wasz ktory na temat ciazy wie wszystko. Może to i lepiej bo mi planu zajścia w ciążę nie zrobi
Za 3 miesiące wracam do roboty bo same ciążę dookoła -
Maczek wrote:Dali mi dojarkę elektryczna, ale nic nie uciąga.
Edit
I tak jak pisze Ciri przystawiaj jak najwiecej Malutką do piersi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 08:28
-
nick nieaktualny
-
Cytryna wyjelas mi to z ust!
Gdybys musiala karmic mm to nie daj sobie wmówic ze to złe! To duzo lepsze niz fotosynteza!Cytrynka_ lubi tę wiadomość