Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
ojejku wrote:ja nie rozumiem fenomenu grania w pokemony, w życiu nie udostępniłabym widoku ze swojej kamery z telefonu, ludzie włączają aplikację w domach, w pracy, wszędzie, nie mając żadnej kontroli nad tym kto i w jakim celu magazynuje takie dane, pod pretekstem gry.
Te same osoby zazwyczaj maja zaklejoną kamerkę w laptopie w obawie przed podglądaniem
Realnie kamera wlacza sie tylko w momencie lapania stworka. I to jesli sie zostawi wlaczana ta opcje. Wiec czesc osob moze nie byc swiadoma.
Sam fakt ze logujesz sie z fb albo google (czyli tam gdzie sa Twoje dane) plus wlaczasz za kazdym razem gps (inaczej gra nie dziala) jest juz mocno niebezpieczny.
Ja mam zainstalowane. Wlaczylam ze 3 razy. Dla mnie to gra malo bezpieczna jal pisalam wczesniej. Tworzy z ludzi zombie. -
nick nieaktualnysaxatilia wrote:Na nfz kiepsko z terminem i moimi godzinami pracy. Dziś na IP dyzur ma kiepski lekarz. Pojade chyba do innego szpitala.
Impresja.wzruszylo mnie to co napisalas
Saxa, a jak Ty w szpitalu pracujesz, to niedałoby rady, żeby Ci te bety zrobili po koleżeńsku? -
nick nieaktualny
-
Impresja rozczuliłam sie strasznie, jestes bardzo mądrą kobietą i taką też będziesz mamą!
Saxa gin Ci coś odpowiedział? Wkur.ia mnie
takie przedmiotowe podejscie...
Siedze w poczekalni u diabetologa pozdrawiamy z Gochą wariującą w brzuchu tak, że aż ludzie dziwnie patrzą nie mogąc oderwać wzroku xdImpresja, emaj, pepsunieczka, odrobinacheci, ciri22, kattalinna, ktosiowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyImpra... Ja nie mam slow... Jestes wpaniala kobieta i bedziesz wspaniala mama. Masz to czego mnie osobiscie brakuje. baaardzo sie ciesze z twoich dwoch kresek i wewnatrz wiem ze wszystko bedzie dobrze. ;*
Ala ale masz fajnie z tymi kopniakami moich pod koszulka nigdy nie bylo widac ;p
A moje dziecko dzis bylo lalka do macania chust. Jedna jej sie tak spodobala ze
Impresja, aleala, Basik122, kattalinna, saxatilia, odrobinacheci, Dagn_, Blondik, Cytrynka_, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKatta, mam jeszcze foto digital, ale z soboty też.
Nie robię więcej testów teraz, bo (jednak) dzisiaj podjadę do labu. Jutro chyba będę miała wizytę u dentysty do południa i do labu już nie dam rady. Najważnieszy przyrost, więc myślę, że będzie ok.
A w środę wizyta u lekarza. Nie zwlekam, bo mam sporo do ogarnięcia w mojej sytuacji
http://iv.pl/images/72009608751194536142_thumb.jpg
Edek: Jejku, dziękuję Wam dziewczyny! Tyle ciepłych słów. Jak ja się odwdzięczę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 18:19
ciri22, Basik122, kattalinna, odrobinacheci, Dagn_, Blondik, emaj, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrze ze masz plan jak cos na fioletowej jest ten kalkulator przyrostu bety to on ladnie Ci wyliczy jak zrobisz dzis i we czwartek
Impra jak to jak? Bedziesz nam wrzucac fotki z kazdego usg a potem dziedzica
Edit; kreski sie lepiei oglada niz te cyferki na tescie ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 18:21
Impresja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Impra odwdzieczysz sie nudną ciążą!
Nie bylo źle fajna babeczka dała mi glukometr, zapisała maaaaase badan i mam przyjsc za 3 dni z wynikami- wtedy ustalimy plan dzialaniaciri22, Impresja, kattalinna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekam w kolejce do innego Gina.
Nabralam tyle wody ze sie w spodnie nie dopinam.
Impra okropnie sie cieszę z Twojej ciazy. Bez cienia zazdrości czy uklucia.
Dawaj zdjęcia patykow i brzuchow
I szykuj najlepiej dwa lozyska.Impresja lubi tę wiadomość
-
Ja się dziś czuję jakbym została przez wieloryba wypluta. Stawiam, że to przez pogodę. Zatoki się zaczynają bo głowa boli od rana, lekki katar dziś, w sobotę i niedzielę lało się z nosa. Do tego lekko zaczerwienione gardło i sporadyczne bóle mięśniowo-stawowe. Jutro do zestawu zapewne dołączy ridzowe napieprzanie brzucha. Ogólnie czuję się jak z reklamy rutinocsorbinu
Kiedy znów będzie lato? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny