Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ja nie wpadłam ale zato nabawiłam się ciąży spożywczej bo przytyłam 10kg w miesiąc :-(
    Weź mi nawę nie mów. Juz mam 10 za duzo i waga idzie w gore.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:30

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Uzywamam prodigy. Ostatnio tak posiwialam.

Katt ja sikam, jakos nie ufam tym tabletkom przy karmieniu. Ale proszę o trzymanie kciuków za jedna kreskę:D
    Ja za pojedyncze kreski nie trzymam :P mam dwa kciuki, po jednym na każdą ;)

Ed: A ja od sierpnia będę miała multisporta i nie zawaham się go użyć :) mam nadzieję, że entuzjazm nie przejdzie mi wraz z przyjściem karty, za to niebawem będą efekty w postaci -5 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:30

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no koszty są, ale nie administracyjne. Właściwie kominiarz bierze u nas 150 zł za lokal, geodeta nie wiem bo tego nie robię, elektryk myśle ze ok 500-1000 zł za dom, kierownikiem jestem ja to sobie podpisuje cała resztę oświadczeń wlacznie z wypełnieniem dziennika i zmianami nieistotnymi w dokumentacji powykomawczej. Ja jeszcze mam protokoły z badań wydajności wentylacji mechanicznej, ale administracyjnych kosztów mam może kilkadziesiąt zł.
    A badanie wody chyba 560, wydaje mi sie ze operuje kwotami netto :)
    Swoją drogą warto dla swojego spokoju mieć protokół badań instalacji elektrycznej albo protokół kominiarski, czy badanie wody, spałabym spokojniej, nawet gdybym nie musiałam robić żadnego odbioru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:33

marzusiax lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Ja za pojedyncze kreski nie trzymam :P mam dwa kciuki, po jednym na każdą ;)
    To boje się sikać ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    To boje się sikać ;)
    oj tam, pokochacie jak własne ;)

ojejku, Baronowa_83, Cytrynka_, aleala, Blondik lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    oj tam, pokochacie jak własne ;)
    Ja też trzyma za dwie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do grona siwiejących na maksa. Odrosty mnie przerażają. Ale blond? Kurde, sama bym nie dała rady farbować.

Przespałam całe popołudnie po zjedzeniu pizzy. Jestem nieprzytomna.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co łapię odrosty. Mam już jakieś 4-5cm. Nie siwe, ale jasno blond. I się zastanawiam czy malować dalej czy może lepiej zostawić i niech odrosną moje własne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt, a na jakie masz pofarbowane?

Edek: Baronowa, a Ty nie przybierasz od tych piguł czasem? Brałam dwa lata Cerazette, bo się je stosuje w leczeniu endo i dzięki nim mam +20kg na liczniku. Tyle lat brałam 2-składnikowe i było ok, ale progestageny mnie wykończyły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 01:20

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra cos z mahoniem. Ale dokładnie nie pamiętam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Impra cos z mahoniem. Ale dokładnie nie pamiętam.
    To pewnie odrosty dosyć rzucają się w oczy. Nie chcesz zdjąć tego ciemnego koloru? Ja bym się chyba nie męczyła z czekaniem :)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiem czy chce wrocic do siebie czy jednak malowac. Ale myslalam nad sciagnieciem.
    O dziwo nie rzucaja sie w oczy bo moje wlosy baaardzo slabo toleruja czerwony i sie wyplukul na dosc jasny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo się zastanawiałam nad ściągnięciem ciemnej farby, a później byłam bardzo zadowolona ;) Teraz idę w jaśniejsze, bo jednak te siwe to masakra jest. Ale boję się sama machnąć blond, żeby maślany nie wyszedł.

Edek: korekta autokorekty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 02:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! Ile nadrabiania ;D

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam blond przez miesiąc, ale wszyscy mi mówili, że mi nie pasuje. Przy porcelanowej karnacji się nie sprawdza. W czarnym się czuje dobrze :-) Rozjaśniacz mam kupiony i będę robić ombre, jak mnie natchnie :-)

Edit czy w nocy nie było czasem pełni? Lało całymi dniami, aby dziś w nocy zrobic dziury w chmurach, abym mogła celebrować mocno świecacy w oczy księżyc.

Edit 2 Saxa wizytujesz dzisiaj?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:41

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie farbuję, nie mam siwych włosów...
    I chyba przez te włosy nie skapowałam się, że czas leci i obudziłam się z ręką w nocniku, że już 33 lat i najwyższy czas robić Dziedzica (ale to bardziej rozumowo stwierdziłam)... A teraz już mam 35 i pół a ciąży dalej brak...
    Zobaczymy, czy z Dziedzicem po drugiej stronie brzucha wyrobię się z 36 na liczniku... i czy zdążę się wyrobić bez siwych włosów!

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, wiedźmy, po weekendzie :)

Impresja! Ogromny uśmiech dla Ciebie ^^ Spokojnej ciąży i ciekawych zachcianek życzę.

Maczek, gratulacje :) Fajnie, że już masz córę po drugiej stronie brzucha. Niech daje Wam spać po nocach i zdrowo rośnie :)

Saxa, o której masz dziś wizytę?

Impresja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Była cesarka, bo Zosia się źle ułożyła. Pocięli mnie przed 4, więc już dawno po wszystkim.

Zu gratulacje dla szczęśliwych rodziców. Niech mała wiedźma zdrowo rośnie :D

Impra krechy piękne. Trzymam kciuki :D

A ja się pochwalę, że mój Pan Dzidziuś stał się szczęśliwym posiadaczem aż czterech zębów :D Wszystkie cztery jedynki rosną jednocześnie :D A już się zastanawiałam, czy w ogóle będzie miał zęby, czy trzeba będzie wybulić kasę na sztuczne szczęki... :P

Blondik, ktosiowa, odrobinacheci, Cytrynka_, Basik122, Impresja, emaj, ciri22 lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, gdzie te wysikane dwie krechy :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia wrote:
    Zu
    A ja się pochwalę, że mój Pan Dzidziuś stał się szczęśliwym posiadaczem aż czterech zębów :D Wszystkie cztery jedynki rosną jednocześnie :D A już się zastanawiałam, czy w ogóle będzie miał zęby, czy trzeba będzie wybulić kasę na sztuczne szczęki... :P

Chłopak lubi symetrię! czyli ład i porządek. Brawo Pan Dzidziuś!

Amelcia lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
‹‹ 2230 2231 2232 2233 2234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ