Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Basik122 wrote:Ja nie wpadłam ale zato nabawiłam się ciąży spożywczej bo przytyłam 10kg w miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:30
-
Baronowa_83 wrote:Uzywamam prodigy. Ostatnio tak posiwialam.
Katt ja sikam, jakos nie ufam tym tabletkom przy karmieniu. Ale proszę o trzymanie kciuków za jedna kreskę
Ed: A ja od sierpnia będę miała multisporta i nie zawaham się go użyć mam nadzieję, że entuzjazm nie przejdzie mi wraz z przyjściem karty, za to niebawem będą efekty w postaci -5Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:30
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya no koszty są, ale nie administracyjne. Właściwie kominiarz bierze u nas 150 zł za lokal, geodeta nie wiem bo tego nie robię, elektryk myśle ze ok 500-1000 zł za dom, kierownikiem jestem ja to sobie podpisuje cała resztę oświadczeń wlacznie z wypełnieniem dziennika i zmianami nieistotnymi w dokumentacji powykomawczej. Ja jeszcze mam protokoły z badań wydajności wentylacji mechanicznej, ale administracyjnych kosztów mam może kilkadziesiąt zł.
A badanie wody chyba 560, wydaje mi sie ze operuje kwotami netto
Swoją drogą warto dla swojego spokoju mieć protokół badań instalacji elektrycznej albo protokół kominiarski, czy badanie wody, spałabym spokojniej, nawet gdybym nie musiałam robić żadnego odbioru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:33
marzusiax lubi tę wiadomość
-
kattalinna wrote:Ja za pojedyncze kreski nie trzymam mam dwa kciuki, po jednym na każdą
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCyt, a na jakie masz pofarbowane?
Edek: Baronowa, a Ty nie przybierasz od tych piguł czasem? Brałam dwa lata Cerazette, bo się je stosuje w leczeniu endo i dzięki nim mam +20kg na liczniku. Tyle lat brałam 2-składnikowe i było ok, ale progestageny mnie wykończyły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 01:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDługo się zastanawiałam nad ściągnięciem ciemnej farby, a później byłam bardzo zadowolona Teraz idę w jaśniejsze, bo jednak te siwe to masakra jest. Ale boję się sama machnąć blond, żeby maślany nie wyszedł.
Edek: korekta autokorektyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 02:30
-
nick nieaktualny
-
Ja miałam blond przez miesiąc, ale wszyscy mi mówili, że mi nie pasuje. Przy porcelanowej karnacji się nie sprawdza. W czarnym się czuje dobrze Rozjaśniacz mam kupiony i będę robić ombre, jak mnie natchnie
Edit czy w nocy nie było czasem pełni? Lało całymi dniami, aby dziś w nocy zrobic dziury w chmurach, abym mogła celebrować mocno świecacy w oczy księżyc.
Edit 2 Saxa wizytujesz dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:41
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Ja nie farbuję, nie mam siwych włosów...
I chyba przez te włosy nie skapowałam się, że czas leci i obudziłam się z ręką w nocniku, że już 33 lat i najwyższy czas robić Dziedzica (ale to bardziej rozumowo stwierdziłam)... A teraz już mam 35 i pół a ciąży dalej brak...
Zobaczymy, czy z Dziedzicem po drugiej stronie brzucha wyrobię się z 36 na liczniku... i czy zdążę się wyrobić bez siwych włosów!
-
nick nieaktualnyWitajcie, wiedźmy, po weekendzie
Impresja! Ogromny uśmiech dla Ciebie ^^ Spokojnej ciąży i ciekawych zachcianek życzę.
Maczek, gratulacje Fajnie, że już masz córę po drugiej stronie brzucha. Niech daje Wam spać po nocach i zdrowo rośnie
Saxa, o której masz dziś wizytę?Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMaczek wrote:Była cesarka, bo Zosia się źle ułożyła. Pocięli mnie przed 4, więc już dawno po wszystkim.
Zu gratulacje dla szczęśliwych rodziców. Niech mała wiedźma zdrowo rośnie
Impra krechy piękne. Trzymam kciuki
A ja się pochwalę, że mój Pan Dzidziuś stał się szczęśliwym posiadaczem aż czterech zębów Wszystkie cztery jedynki rosną jednocześnie A już się zastanawiałam, czy w ogóle będzie miał zęby, czy trzeba będzie wybulić kasę na sztuczne szczęki...Blondik, ktosiowa, odrobinacheci, Cytrynka_, Basik122, Impresja, emaj, ciri22 lubią tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Zu
A ja się pochwalę, że mój Pan Dzidziuś stał się szczęśliwym posiadaczem aż czterech zębów Wszystkie cztery jedynki rosną jednocześnie A już się zastanawiałam, czy w ogóle będzie miał zęby, czy trzeba będzie wybulić kasę na sztuczne szczęki...
Chłopak lubi symetrię! czyli ład i porządek. Brawo Pan Dzidziuś!
Amelcia lubi tę wiadomość