X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
Odpowiedz

Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu

Oceń ten wątek:
  • Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik122 wrote:
    Ja nie wpadłam ale zato nabawiłam się ciąży spożywczej bo przytyłam 10kg w miesiąc :-(
    Weź mi nawę nie mów. Juz mam 10 za duzo i waga idzie w gore.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:30

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Uzywamam prodigy. Ostatnio tak posiwialam.

Katt ja sikam, jakos nie ufam tym tabletkom przy karmieniu. Ale proszę o trzymanie kciuków za jedna kreskę:D
    Ja za pojedyncze kreski nie trzymam :P mam dwa kciuki, po jednym na każdą ;)

Ed: A ja od sierpnia będę miała multisporta i nie zawaham się go użyć :) mam nadzieję, że entuzjazm nie przejdzie mi wraz z przyjściem karty, za to niebawem będą efekty w postaci -5 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:30

Cytrynka_ lubi tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no koszty są, ale nie administracyjne. Właściwie kominiarz bierze u nas 150 zł za lokal, geodeta nie wiem bo tego nie robię, elektryk myśle ze ok 500-1000 zł za dom, kierownikiem jestem ja to sobie podpisuje cała resztę oświadczeń wlacznie z wypełnieniem dziennika i zmianami nieistotnymi w dokumentacji powykomawczej. Ja jeszcze mam protokoły z badań wydajności wentylacji mechanicznej, ale administracyjnych kosztów mam może kilkadziesiąt zł.
    A badanie wody chyba 560, wydaje mi sie ze operuje kwotami netto :)
    Swoją drogą warto dla swojego spokoju mieć protokół badań instalacji elektrycznej albo protokół kominiarski, czy badanie wody, spałabym spokojniej, nawet gdybym nie musiałam robić żadnego odbioru.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 23:33

marzusiax lubi tę wiadomość

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Ja za pojedyncze kreski nie trzymam :P mam dwa kciuki, po jednym na każdą ;)
    To boje się sikać ;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    To boje się sikać ;)
    oj tam, pokochacie jak własne ;)

ojejku, Baronowa_83, Cytrynka_, aleala, Blondik lubią tę wiadomość

preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2016, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    oj tam, pokochacie jak własne ;)
    Ja też trzyma za dwie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dołączam do grona siwiejących na maksa. Odrosty mnie przerażają. Ale blond? Kurde, sama bym nie dała rady farbować.

Przespałam całe popołudnie po zjedzeniu pizzy. Jestem nieprzytomna.

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 00:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co łapię odrosty. Mam już jakieś 4-5cm. Nie siwe, ale jasno blond. I się zastanawiam czy malować dalej czy może lepiej zostawić i niech odrosną moje własne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 01:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cyt, a na jakie masz pofarbowane?

Edek: Baronowa, a Ty nie przybierasz od tych piguł czasem? Brałam dwa lata Cerazette, bo się je stosuje w leczeniu endo i dzięki nim mam +20kg na liczniku. Tyle lat brałam 2-składnikowe i było ok, ale progestageny mnie wykończyły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 01:20

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra cos z mahoniem. Ale dokładnie nie pamiętam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cytrynka_ wrote:
    Impra cos z mahoniem. Ale dokładnie nie pamiętam.
    To pewnie odrosty dosyć rzucają się w oczy. Nie chcesz zdjąć tego ciemnego koloru? Ja bym się chyba nie męczyła z czekaniem :)

• Cytrynka_ Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie wiem czy chce wrocic do siebie czy jednak malowac. Ale myslalam nad sciagnieciem.
    O dziwo nie rzucaja sie w oczy bo moje wlosy baaardzo slabo toleruja czerwony i sie wyplukul na dosc jasny.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 02:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Długo się zastanawiałam nad ściągnięciem ciemnej farby, a później byłam bardzo zadowolona ;) Teraz idę w jaśniejsze, bo jednak te siwe to masakra jest. Ale boję się sama machnąć blond, żeby maślany nie wyszedł.

Edek: korekta autokorekty

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 02:30

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry! Ile nadrabiania ;D

• marzusiax Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam blond przez miesiąc, ale wszyscy mi mówili, że mi nie pasuje. Przy porcelanowej karnacji się nie sprawdza. W czarnym się czuje dobrze :-) Rozjaśniacz mam kupiony i będę robić ombre, jak mnie natchnie :-)

Edit czy w nocy nie było czasem pełni? Lało całymi dniami, aby dziś w nocy zrobic dziury w chmurach, abym mogła celebrować mocno świecacy w oczy księżyc.

Edit 2 Saxa wizytujesz dzisiaj?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2016, 08:41

f2wl9vvjip8wdzqr.png1usawn15ypoqzu4l.png
    Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie farbuję, nie mam siwych włosów...
    I chyba przez te włosy nie skapowałam się, że czas leci i obudziłam się z ręką w nocniku, że już 33 lat i najwyższy czas robić Dziedzica (ale to bardziej rozumowo stwierdziłam)... A teraz już mam 35 i pół a ciąży dalej brak...
    Zobaczymy, czy z Dziedzicem po drugiej stronie brzucha wyrobię się z 36 na liczniku... i czy zdążę się wyrobić bez siwych włosów!

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, wiedźmy, po weekendzie :)

Impresja! Ogromny uśmiech dla Ciebie ^^ Spokojnej ciąży i ciekawych zachcianek życzę.

Maczek, gratulacje :) Fajnie, że już masz córę po drugiej stronie brzucha. Niech daje Wam spać po nocach i zdrowo rośnie :)

Saxa, o której masz dziś wizytę?

Impresja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maczek wrote:
    Była cesarka, bo Zosia się źle ułożyła. Pocięli mnie przed 4, więc już dawno po wszystkim.

Zu gratulacje dla szczęśliwych rodziców. Niech mała wiedźma zdrowo rośnie :D

Impra krechy piękne. Trzymam kciuki :D

A ja się pochwalę, że mój Pan Dzidziuś stał się szczęśliwym posiadaczem aż czterech zębów :D Wszystkie cztery jedynki rosną jednocześnie :D A już się zastanawiałam, czy w ogóle będzie miał zęby, czy trzeba będzie wybulić kasę na sztuczne szczęki... :P

Blondik, ktosiowa, odrobinacheci, Cytrynka_, Basik122, Impresja, emaj, ciri22 lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam, gdzie te wysikane dwie krechy :)

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • ktosiowa Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amelcia wrote:
    Zu
    A ja się pochwalę, że mój Pan Dzidziuś stał się szczęśliwym posiadaczem aż czterech zębów :D Wszystkie cztery jedynki rosną jednocześnie :D A już się zastanawiałam, czy w ogóle będzie miał zęby, czy trzeba będzie wybulić kasę na sztuczne szczęki... :P

Chłopak lubi symetrię! czyli ład i porządek. Brawo Pan Dzidziuś!

Amelcia lubi tę wiadomość

2r7Ip1.png

jVVIp2.png
‹‹ 2230 2231 2232 2233 2234 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ