Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
człowiek pare godzin nie zaglądnie a tu takie wieści!!!
Zuu gratulacje i duzo zdrowka dla Waszej Trójki:) ♥♥♥
Impra pieknie, gratki, spokojnej ciąży:)
w Krakowie leje od rana ciurkiem....ojejku, Impresja lubią tę wiadomość
Aniołek 6tc 14.02.16 [*] Córcia 10tc 13.06.16 [*]
...kiedyś będzie jeszcze pięknie... -
No to dziewczyny nastepne lozysko to chyba moje bedzie w pazdzierniku, choć mam nadzieje ze kazda juz bedzie w cionszy i nokt go nie zechce :p
ciri22, Impresja, kattalinna, Blondik, WiedźmaMaKota, Paolala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rezerwacja wprowadzona!
emaj, kattalinna, Blondik, Morisek28, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgłaszam dodatkowy konkurs! Nagroda: Dziedzic!
W przyszłym tygodniu lecę na dwie bety
A łożyskiem Zuu, chętnie się podzielę.
Przyda mi się doborowe towarzystwo na porodówce
Edek: Odrobina, ja nie chcę nic mówić, ale u Ciebie 19cspp, a u mnie pyknęło w 20cs
Ogłaszam Kattalinę Matką Chrzestną mojej ciąży Uczepiła się wykresu mojego i siała nadzieję, więc teraz mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 14:24
odrobinacheci, ciri22, aleala, Vesper, kattalinna, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zuu, gratuluję rozpakowania!!! Witaj Zosieńko na świecie! rośnij zdrowo i bądź dla rodziców największym szczęściem!
Impra! wow! brawo! odpuszczenie dało efekty dwukreskowe! Wiedźmy, bierę przykład nudnej ciąży życzę!!! jaaaakie piękne krechy!
Emajku, jak chcesz pogadać o hormonach, zapraszam na priv. U różnych lekarzy spotkałam się z rożnymi opiniami
Gratulacje późne, bo padliśmy na pyszczek..., ale za to mamy już przyłącze wody w chacieImpresja, kattalinna lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Basik122 wrote:Do Wiedźm które budują bądź budowały dom. Na co trzeba zwrócić uwagę przy zamawianiu projektu. Mam swoją wizję ale chętnie dowiem się czegoś na co warto zwrócić uwagę.
Blondik lubi tę wiadomość
-
Impresja wrote:Ogłaszam dodatkowy konkurs! Nagroda: Dziedzic!
W przyszłym tygodniu lecę na dwie bety
A łożyskiem Zuu, chętnie się podzielę.
Przyda mi się doborowe towarzystwo na porodówce
Edek: Odrobina, ja nie chcę nic mówić, ale u Ciebie 19cspp, a u mnie pyknęło w 20cs
Ogłaszam Kattalinę Matką Chrzestną mojej ciąży Uczepiła się wykresu mojego i siała nadzieję, więc teraz mam
Impresja lubi tę wiadomość
-
Baronowa_83 wrote:Mam siostrę architekta. Lepiej wynająć architekta niz kupować projekt
Baronowa_83 lubi tę wiadomość