Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
O to ja gryczanego bym nie jadła w ogóle nie przepada za kasza gryczana
Edek: naszlo mnie na fasolke... wiem, że późno, i że nie powinnam ale otworzyłam już puszkę to co? Miala się zmarnować?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 23:42
Robimy drugiego Dziedzica
-
Ja tej mąki gryczanej to tak trochę dodaję. W przepisie jest 300g żytniej ale czasem daję połowę albo 2/3 i uzupełniam jakąś inną. Ponieważ zakwas młody to chciałam mu trochę ulżyć miała być orkiszowa, ale okazało się, że wyszła, padło więc na grykę
Ed: Cyt, to mój przepis baza http://kotlet.tv/chleb-zytni-na-zakwasie/. W sumie jedyny, z którego korzystam bo jest banalny i nie trzeba się bawić w wyrabianie ciastaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2016, 23:49
Cytrynka_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaka sytuacja
http://iv.pl/images/71675221186253071906_thumb.jpgCytrynka_, WiedźmaMaKota, Emma80, ciri22, ktosiowa, marzusiax, Basik122, ojejku, Jagah, Dagn_, Baronowa_83, odrobinacheci, emaj, kattalinna, aleala, Blondik, pepsunieczka, saxatilia, Vesper, Katarzyna87, Amelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wody mi odeszły. Trzymajcie kciuki
Impresja, Emma80, ciri22, ktosiowa, WiedźmaMaKota, marzusiax, Basik122, ojejku, Jagah, karolka22, odrobinacheci, kattalinna, emaj, aleala, Blondik, pepsunieczka, saxatilia, Vesper, Katarzyna87, Amelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Impra to juz wiadomo czyj brzuch przejmujesz
Maczku czekam na wiesci i trzymam kciuki aby Zosia nie sprawiala wiele problemow.
Edek. Taka okazja ze nawet moi sasiedzi postanowili swietowac. Od 20 minut muzyka na full. A rozmawiaja tak "cicho" ze z zza sciany wiem o czym mowia. Chyba sie nawet wtrace w rozmowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 01:44
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Impra to juz wiadomo czyj brzuch przejmujesz
Edek: Stelaż nie odpuścił i pobiegł po lepsze testy. Tak więc wypasiony digital pokazuje 2-3 tydzień, licząc od daty zapłodnienia Przy okazji w prezencie przytargał mi dłuuuugą poduchę i poszewki na nią, żeby mnie plecy nie bolały w nocy
Edek dwa: A teraz sprząta łazienkę. W takiej ciąży to ja mogę być i być!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2016, 02:30
kattalinna, aleala, Blondik, Cytrynka_, Vesper, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Była cesarka, bo Zosia się źle ułożyła. Pocięli mnie przed 4, więc już dawno po wszystkim.
Emma80, Impresja, ciri22, ktosiowa, WiedźmaMaKota, marzusiax, Basik122, ojejku, Jagah, Dagn_, odrobinacheci, kattalinna, emaj, aleala, Blondik, pepsunieczka, Cytrynka_, Vesper, Katarzyna87, Amelcia lubią tę wiadomość