Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:Popatrzyłam teraz na wujka googla z tym nosidełkiem i zastanawiam się czy przypadkiem nie jest lepsze niż Tula. Tuli nie da się tak wyregulować co jest mega fajne. Cena jest identyczna bo oba są drogie ale tuka jest chyba trochę przereklamowana.
Impra pewnie wina sprzetu. Bez stresu jest jeszcze baaardzo wczesnie. -
Wywróży mi ktoś coś z wykresu ?
Brak szans na dzidzie w tym cyklu?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Impresja wrote:Wiedźmuszki, teraz będę mieć 3-tygodniową lekcję ciepliwości...
Lekarz nie widzi pęcherzyka na USG. Są dwa cienie w macicy, wg niego dolny wygląda na pęcherzyk, ale nie jest pewny. Od razu pobrali mi krew na drugą bętę, żeby sprawdzić przyrost, bo gin chce dmuchać na zimne, żeby to nie była pozamaciczna. Jest nieco płynu za macicą, ale na szczęście niewiele. W piątek mam dzwonić po wynik bety. W kolejny piątek drugie USG, żeby upewnić się, że pęcherzyk jest na miejscu. A 13.08. wizyta, na której ma być widoczne serduszko. Jak to lekarz ujął - dopiero wtedy będzie o mnie spokojny.
Lekarz zrobił na nas bardzo dobre wrażenie. Tylko sprzęt moim zdaniem nie był szałowej jakości. Zawsze ładniej macicę i jajniki na USG widziałam. Chwytam się mocno myśli, że to tylko wina sprzętu i za 3 tygodnie odetchnę z ulgą...
Jakbym się nie odzywała, to znaczy, że próbuję jakoś wydreptać spokój
Cyt, znam takąż ciążę
Impresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cyt ja mam większy. Po tym clo jeszcze rośnie
Saxa to jutro szpital?
Impra będzie dobrze. Przy pozamacicznej beta byłaby mniejsza. Będą pierwsze wiedźmowe bliźniaki
Stelarz mi wczoraj odmówił sexu. Pierwszy raz w naszej 6cio letniej karierze pytongowej zamiast korzystać, bo moje libido ożyło, to 6 dzień z rzędu wymiękł i powiedział ''nie''. Dziwne uczucie zawsze to ja mówie "nie"
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
ciri22 wrote:Podobno lepsze bo wieksze dziecko wejdzie Ale ma mniej wypelnione pasy na ramienne. Ja na razie jestem zadowolona. Zobaczymy jak bedzie nam Liwia przejdzie wage piórkowa. A powiem Ci ze na kupilam za 250zl to nosidlo w promocji.
Impra pewnie wina sprzetu. Bez stresu jest jeszcze baaardzo wczesnie.
http://www.babytula.pl/products/coast-sidekick-nosidelko-tula-toddler
Ale wydaje mi się że twoje bylo by lepsze. -
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To sprzedaj na fb sprzedazowej chustowej i kup fidelle. Dziewczyny na tej promocji z limango kupily wiecej sztuk i teraz odsprzedaja to jest szansa ze tule sprzedaz za tyle ile kupilas a fidelle kupisz taniej
-
Dziewczyny, ale Wy tez wrzucajcie swe brzuchy. Ciazowe i nie tylko.
Impra jeszcze jest czas aby bylo widac serduszka Twoje. W kazdym razie gin dobrze do tematu podchodzi. Kontrola przede wszystkim. Bedzie na biezaco wiadomo co sie dzieje.
No i te dwa cienie to faktycznie obiecujaco brzmi
Jaram się tym jak cygan sreberkiem po cukierkach
Saca a jak Ty sie czujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBasik122 wrote:A podeslij mi link do tej grupy na fb.
https://www.facebook.com/groups/chusty/
oglaszam ze chusta sprzedana -
emaj wrote:Impra będzie dobrze! Baronowa nawet owulacji nie miała
ed. idę sobie dziś wymazywać szyjkę w ramach szykowania się na hsg (trza się odstrzelić, na takie podglądanie), tylko narobili mi mętlik w głowie i nie wiem czy te ureaplasmy, mycoplasmy i chlamydie mam wszystkie met. PCR robić - znacie sie na tym?
Jak Baronowa nie miała owulki, to idąc tą myślą:... mój Stelaż nie ma prawidłowych plemników... czyli szansę mamy bardzo dużą... szkoda, że od 22 cykli ta szansa nie chce się zmaterializowaćImpresja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyemaj wrote:Impra będzie dobrze! Baronowa nawet owulacji nie miała
ed. idę sobie dziś wymazywać szyjkę w ramach szykowania się na hsg (trza się odstrzelić, na takie podglądanie), tylko narobili mi mętlik w głowie i nie wiem czy te ureaplasmy, mycoplasmy i chlamydie mam wszystkie met. PCR robić - znacie sie na tym? -
Brzucha nie wrzucę bo mogłabym Ale zawstydzić (że ma mniejszy) Ale zrobiłam dziś ombre. Rozjaśniacza wystarczyło mi na całą 1/5 włosów. Ale spoko, bo chciałam tak subtelnie Od dziś jestem wiewiórka
edit włosy jeszcze mokre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2016, 11:54
odrobinacheci, emaj, ciri22, Blondik, kattalinna lubią tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele...