Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondik wrote:jetsem po wizycie...widac duży pęcherzyk ciążowy z widocznymi przepływami krwi, migotało to jak serce na usg, ale nadal nie widac zarysu zarodka;(
jestem załamana;( tak bardzo się boję;( nie chcę stracić kolejnego dziecka;(
nie wiem jak wytrzymam tydzień do kolejnej wizyty;(
Blondik dokładnie wszystko będzie dobrze, więc myśl pozytywnie. Nie jeden już był przypadek, że w 6 tygodniu było mało co widać daj maleństwu czas, jeszcze nadgoni. -
zwei_kresken wrote:Krzysztof Jebisz kończy dziś 50 lat!
Szok i niedowierzanie!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
lauda. wrote:Aszzz daj spokój, Zwei... jakie pomśmiać?! Toż to gratka prawdziwa: Kris w obcisłych gatkach, Kris w obcisłej koszulce, Kris bez koszulki... Ponosi mnie fantazja bueheheeeeee
Kris mokry od wody morskiej, Kris mokry od potu, Kris zakurzony piachem...
Podam mu kubek octu jabłkowego na trasie! Będzie miał lepsze smarowanielauda., Eva82, Maczek lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Aszzz daj spokój, Zwei... jakie pomśmiać?! Toż to gratka prawdziwa: Kris w obcisłych gatkach, Kris w obcisłej koszulce, Kris bez koszulki... Ponosi mnie fantazja bueheheeeeee
Maczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Aszzz daj spokój, Zwei... jakie pomśmiać?! Toż to gratka prawdziwa: Kris w obcisłych gatkach, Kris w obcisłej koszulce, Kris bez koszulki... Ponosi mnie fantazja bueheheeeeee
zwei_kresken, lauda. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylauda. wrote:Ahahahaaa no tak! Dżizas... dobra, odpuszam mu. Ale z tym octem na trasie, to jest znakomity pomysł
No tak przecież ocet odkaża, nie jedna jest historia przekazywana z dziada, pradziada że octem wszystko wyczyścisz, może i Kris'a odkazi i więcej nas nie zarazi -
zwei_kresken wrote:Kris z okazji 5 dych na karku planuje wpaść do nas latem do Trójmiasta pyknąć triathlona.
Mar, jedziemy się pośmiać!zwei_kresken lubi tę wiadomość