Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahaha dziewczyny!
No nie popiję... Ani na 100dniówce Zwei Kresken, ani na Sylwestra, ani w ogóle nie popiję
Mam nadzieję, że Ridża nie będzie Jeszcze 2 dni do jego terminu, więc trzymajcie go z dala ode mnie!zwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
Sigma wrote:Hahahaha dziewczyny!
No nie popiję... Ani na 100dniówce Zwei Kresken, ani na Sylwestra, ani w ogóle nie popiję
Mam nadzieję, że Ridża nie będzie Jeszcze 2 dni do jego terminu, więc trzymajcie go z dala ode mnie!
Oj tam oj tam, pić nie musisz, byle kiecka była.
To ja jutro profilaktycznie nie piję. Chyba, że Ridż zdecyduje się na ostateczne uderzenie...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySigma gratuluje super!!
ja tam tez do Ciebie w styczniu dołączę choćby nie wiem co!!
30 cyklu nie rozpocznę za cholere:)
a dziś miałam jeszcze proroczy sen:D:D Pani co na codzień sprzedaje mi szynki i kiełbasy była nagla moja gin i robiła mi usg przez pół nocy i widziała pęcherzyk w 6 tyg ciązy:)...to chyba znak haha:)
co dziś porabiacie?
ja może w góry śmignę może na łyżwy sama nie wiem;/;/ mam mojego w domu do 6 stycznia muszę korzystaćzwei_kresken, Blondik lubią tę wiadomość
-
Coś mnie smyra Ridż po brzuszku...
!!! UWAGA UWAGA !!!
Ostatnia szansa na wypisywanie głupot pod moim wykresem!
!!!STO GŁUPOT NA SETNY DZIEŃ CYKLU!!!
Najgłupsza głupota i najabsurdalniejszy absurd zostaną nagrodzone specjalnym drinkiem w poniedziałek ! Warto!
Głupoty muszą być nierozerwalnie związane z ciążą lub romnażaniem ogólnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 11:19
Maczek lubi tę wiadomość
-
Hej, Wiedźmy!
Dorwałam się do internetu
Ależ mam Matterhorn na wykresie!
Efekt jednodniowej, upierdliwej grypy żołądkowej. Nie ma to jak chudnąć w święta na przymusowym poście i zrzucaniu balastu obiema stronami
A moje bagno już nie jest zwyczajne. To jest super-bagno! Nie wiem, czy top przez inozytol, czy co, ale nigdy takiego nie miałam
Rozciąga mi się na caaaaaałą szerokość, na jaką umiem rozciągnąć palec wskazujący i kciuk. I tak sobie mogę rozciągać gluta kilka(naście) razy dla zabawy I chcica na męża jak nie wiem
A tu do nocy trzeba czekać i się kryć, bo w pokoju przechodnim u rodziny śpimy, co prawda nam łóżko szafami zastawili dla prywatności, ale młodszemu rodzeństwu to nijak nie przeszkadza w zaglądaniu nam co chwilę
Sigma, AAAAAAAAA! Ale super! Gratuluję!!! Twój wykres taki piękny, że aż się prosiło
Super prezent.lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Zuzzi, rusza mnie bardzo, że masz Toblerone - tak mnie mdli, że na sam widok tej góry się pohaftuję... Gdyby nie to, że to niemożliwe, żebym po takim wariackim cyklu była w ciąży, to bym na betę leciała.
Trzeci raz w życiu mam zgagę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 13:21
Blondik, Maczek lubią tę wiadomość
-
mnie też dopadła jelitówka wczoraj, wymioty goraczka, nieprzespana noc...ale dzieki tym przypadłościom ovufriend uznał to za objawy ciążowe, wyznaczył syzbką owulację i cykl na 28 dni (nigdy w zyciu nie mialam krocej niz 30 dni beztabletek)...także największe jaja może wypisywac pod twoim wykresem zwei-kresken ovufriend;) ha!
-
zwei_kresken wrote:Zuzzi, rusza mnie bardzo, że masz Toblerone - tak mnie mdli, że na sam widok tej góry się pohaftuję... Gdyby nie to, że to niemożliwe, żebym po takim wariackim cyklu była w ciąży, to bym na betę leciała.
Trzeci raz w życiu mam zgagę.
Chyba właśnie Matterhorn jest na opakowaniu Toblerone
Może Ciebie tez dopada ta paskudna żołądkówka - jest jakaś plaga, wszystkich po kolei dopada. Na szczęście trwa krótko. Wczoraj jeszcze byłam zombie, któy zamiast "mózzzzzggggg", wołał co najwyżej słabym głosem "wpuśćcie mnie do łazienki", a dzisiaj zjadłam już kanapkę i odrobinę gotowanego ryżu ze śmietaną i ciągle żyję
-
zuzzi wrote:Chyba właśnie Matterhorn jest na opakowaniu Toblerone
No co tyyyyy, przecież to górę zrobili na podstawie opakowania czekoladek!Blondik lubi tę wiadomość