Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zwei, Lauda...nadrobić wcale nie było tak prosto! Furazagnieżdżura zakończyła się @, więc moja glizda rośnie od początku
Bynajmniej glizda była we wczesniejszym cyklu, więc przedstawiam Wam DELFINA!
Delfin – ogólne określenie wodnych ssaków z rzędu waleni, dobre walenie może zakończyć się zieloną kropąWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 14:12
lauda., Blondik, zwei_kresken, Maczek, Eva82 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:
czemu ja o tym nie pomyslalam wczesniej .. -
lauda. wrote:
O nieee!!! To ja już połowę życia przegapiłam! Człowiek głupi, w wieku 13 lat myśli o tym czy na dworze, po szkole grać w siatkę czy może w gumę!
Wniosek: ZA PÓŹNO DOJRZEWAMY LASECZKI! -
Katarzyna87 wrote:Ja też mocno mocno
Oficjalnie wróciłam, teraz ni ma chuja we wsi, nikt mnie nie wywali, chyba że wrócimy do palenia na stosie ;p
Czarownica Kasia - wróciła!
czy pytona.. bo ja lece na pytonie mezazwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Hahaha Ania rządzisz na pytongu latam, a moje libido się tak rozkręciło, że mogłabym nie zsiadać ;p
zobaczymy jak to bedzie z moim.. niby testosteron mu juz skoczyl na wyzyny wiec moze moj maz bedzie jak Ridż .. tylko ze wchodzi w gre tylko zona zadna kochankazwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Gimnazjalistki już planują ciąże- taka gra w słoneczko na przykład ma na celu zwiększenie prawdopodobieństwa zajścia- co 6dawców to nie jeden
A nie - potem takie staryki próbują się rozmnożyć- jak my: jajka się pokończyły, hormony zrypane.
Serio, moje koleżanki, co powpadały na początku studiów czy końcu liceum, dzisiaj mają nastoletnie dzieci, a same robią kariery. Przegrałam życie!
-
dzis sobota.. dzien w kotym idzie w pizdu kazda cnota
lauda., zwei_kresken, przyszła mama:) lubią tę wiadomość
-
Teraz dzieci też grają w gumę. Tylko w trochę inną i trochę inaczej
Katarzyna87 wrote:O nieee!!! To ja już połowę życia przegapiłam! Człowiek głupi, w wieku 13 lat myśli o tym czy na dworze, po szkole grać w siatkę czy może w gumę!zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
O nieeee, to chyba Ridż
Leci sobie w kulki
http://i165.photobucket.com/albums/u60/myles2go/ridge/ronnmoss1.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 14:45
-
Pisałam kawałek wyżej. Siedzimy jeszcze na wyjeździe z rodziną w domku u babci, mamy miejscówę w przechodnim pokoju, ciągle nam ktoś tu łazi. Co prawda łóżko zastawione szafą dla prywatności, ale młodsze rodzeństwo ciągle tu nam zagląda.
Łazienka miniaturowa, więc seks w niej grozi ofiarami w ludziach, poza tym wszystko stamtąd słychać. Na dworze zimno.
Lipa, trzeba czekać, aż wszyscy spać pójdą, czyli tak do 1-2 w nocy. A potem kołdrę w zęby dla dźwięków stłumienia Bo i tak w każdej chwili ktoś może wstać i powlec się przez nasz pokój do łazienki...
-
Haha pierwsza mysl taka sama - po co Ci noc, ale teraz rozumiem ;p
Kiedyś jak jeździło się jeszcze za czasów dziewczyny i chłopaka na wyjazdy z jego rodziną, na szczeście zawsze było w miarę ciepło...runo leśne nie jest specjalnie wygodne, ale co zrobić jak nie ma jak zrobić ;p
Wtedy zbawieniem - dosłownie - był dla Nas kościół! Starszyzna wychodziła wcześniej (żeby zająć miejsca w pierwszych ławkach), my mieliśmy dojść później, bo przecież nie możemy siedzieć jak jest tylu starszych ludzi chcących zająć miejsca siedzące...nie przypominam sobie, żebyśmy kiedyś na całej mszy byli ;p -
Zuzzi to ja już wiem gdzie się podział mój śluz. Pewnie poszedł do Ciebie bo u mnie dalej kicha:P
Obskoczyłam od niedzieli 4 ginów na monitoringu, a co tam mój gin jest dobry kolega podzieli się z innymi, niech sobie każdy moje jaja poogląda Ovitrelle dzisiaj wstrzyknięty więc weekend mam pracowity. Ale Zwei nie bój żaby, na poniedziałek rano się wygrzebie z łóżka. Wino już kupiłam, a kieckę po takim weekendzie to się wcisnę
A mój wykres mówi: kup sobie do ch... nowy termometr bo Ci się chyba zaciął