Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:Ej, nie zapominajcie kto tu driny serwuje!
Ale zrob tez mohito
Nie wiem ile mi.sie endometrium nazbieralo przy tym prawie studniowym cyklu ale chyba sie wykrwawiam. Skurcze mam jakby porodowe. Zarzucilam Nospe Max, a mimo to wyje z bolu. Mam ochote zakneblowac sobie usta skarpetkami. Nosz nie pamietam takiego napierdzielania. To taki bol z ktorego mozna sie porzygac... Ridz, ty swinio!!!
-
hej kochane.. ja bez okresu i przechodzilam wczoraj jakies porodowe bole..
a raczej klucia ciagniecia w okolicach jajnikowi macicy.masakra jakas ;/ na dodatek chyab moj woreczek a w nim kamyczek odezwal sie po swietach bo niby nie bolal ale cale plecy jak nery az do lopatki bolaly na maxa. to plus jajniki.. masakra wiec tez lecialamna nospie ;/
dzi sco jakis czas tez boli ale nie tak jak wczoraj ..pierdzielnela bym sobei whiskacza ale obawiam sie ze jelsi to woreczek to tylko go znowu podraznie . -
Hej, a to się kwalifikuje do konkurencji o drinka?
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dziwny-sen-o-ciazy,5674,1.html?sd=1
U mnie wyglądało na ovulation party, a teraz to już nie wiem... Czekam na skooooooookSigma, lauda., zwei_kresken lubią tę wiadomość
-
Heh, a ja znalazłam jeszcze takiego kwiatka:
P.S. Mam wrażenie, że z nas też całkiem niezłe CeeSy (Człowieki Skurwiele )
http://www.iv.pl/images/96986394547943868555_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 16:34
Matleena, Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
mar wrote:uu biedna zwei_kresken trzymaj się w tym morzu czerwonym,
ja przy mojej endometriozie co miesiąc mam potok, polecam ketonal - tylko to pomaga.
abstrahując od tematu - piecze mnie cipka! co poradzicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 17:12
zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
mar wrote:uu biedna zwei_kresken trzymaj się w tym morzu czerwonym,
ja przy mojej endometriozie co miesiąc mam potok, polecam ketonal - tylko to pomaga.
abstrahując od tematu - piecze mnie cipka! co poradzicie?
Chyba że mój jest w pobliżu, to wtedy mnie podrapiemar lubi tę wiadomość
-
mar wrote:no popacz a ja tylko po ząbku czosnku jadę od miesięcy
jak cipka swedzi to lek ..
w postaci naturalnego lub nie naturalnego
na mocne swedzenie polecam dopalacz w postaci kompresora
zwei_kresken, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
BTW, ciekawe dlaczego na opakowaniu od wibraksów są laski z gołymi cyckami?! W sumie to zabawka dla kobiet, więc drogą logiki powinnien być facet z super peniskiem.
A jeśli miałaby to być jednak zabawka dla mężczyzny, to na zdjęciu również super penisek ^^
Edit: taaa... penisek... chyba penis, penisior albo rozm. pytongWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2014, 17:26
Ania_84, Emma80 lubią tę wiadomość