Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajć.. przepraszam i dziękuję za odpowiedź mateelna... jestem jak najbardziej wyluzowana bo jakoś w tym cyklu już mnie to nie nakręca. Tak tylko pytałam czy którać czuła kiedykolwiek szpilki ...
ok .. już się nie wtrącam :* ! Spokojnej ciązy tym które mają fasolki w " sobie " i zieloności tym, które się starają :* ! Buziaczkiii
-
Haluksiarz u bram, że tak powiem
Ale naprawdę- 32dniowy cykl to jest ogromny sukces, jestem dumna z siebie, metforminy i donga!
I jaki piękny wykres! Jakbym nie miała PCOS! -
Zajsonek wrote:zuzzi dzięki za porady, może kiedyś z nich skorzystam
także, sorry że wbiłam na wątek z "reklamą"
ale chociaż temat się nawinął :]
Pozdrawiam i życzę zieloności
Zajsonek, zaspamowałaś pół forum, mam nadzieję, źe Admin się tym zajmie. Tak się nie robi. Spam jest niezgodny z netykietą. Chociaż wątpię, żeby osoby, które założyły pierwsze konto mejlowe grubo po 2000 roku czytały kiedykolwiek o tym, co to netykieta... Odpalając przeglądarkę internetową wchodzisz do świata, w którym obowiązują pewne zasady. Tak, jak wchodząc do sklepu wiesz, że powinnaś zapłacić za towar, a nie wynieść go pod kurtką, i że wodę w toalecie po zrobieniu kupy się spuszcza. Chociaż jak wchodzę czasem do toalety publicznej, to chyba jednak nie wszyscy ogarniają ten temat...
lauda., Maczek, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
1. RUKOlove
Micha rukoli
Kilka pomarańczy/różowych grejfrutów "wyfiletowanych" i podzielonych na cząstki
Podprażone na miodzie orzechy włoskie
Ser pleśniowy blue pokrojony na malutkie kawałeczki
Dressing z: miodu, soku wycisniętego z pozostałości owoców, musztardy z całych ziarenek i kapki ostrej musztardy.
2. Sałatka warstwowa
Pokrojona w drobną kosteczkę papryka czerwona
Pokrojony w drobną kosteczkę ogórek kiszony
Kukurydza konserwowa
Jasnozielona część pora drobno posiekana
Ryż ugotowany na sypko
Pierś z kury upieczona i pokrojona na drobne kawałki (albo filet pokrojony i usmażony w przyprawach)
Sos z majonezu, keczupu i przyprawy kebabowej
*Sałatka najładniej wygląda w dużej, szklanej misce
I koleżanka jeszcze robi sałatkę z makaronu z zupek chinskich http://www.mytaste.pl/s/sa%C5%82atka-z-zupek-chi%C5%84skich-vifon.htmlBlondik, Maczek, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Hej wiedźmuszki
potrzebuje luzu. Zaczęłam sobie wmawiać objawy. Cycoszki bolą
pomocy, żebym nie wróciła do kobiet objętych OZM! To tylko ridżu sie zbliża!!!
Poza tym mam wkurw na całego, bo moj pytong mnie zdenerwował. A on taki honorowy że nie przeprosi!!!"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Blondik wiem
a teraz w pracy nie moge sie napić. Chociaż da dzis urodziny dyr. finansowego i ma byc szampan
Blondik dzieki za smarki"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba