Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Matleena wrote:A ja tak lubię sushi a nie umiem robić. Kurde, będzie się trzeba nauczyć, bo na kupnym to majątek można stracić.
Wiecie co? Ostatnio doszłam do wniosku, że odkąd się zaczęliśmy starać, to jakby bardziej mnie bolały cycki po owulacji. Nie pamiętam, żebym je tak odczuwała przed staraniami. Owszem, coś tam pobolewały, ale nie aż tak. A teraz to już w ogóle przegięły. Zaraz po Alexis (tej o której zapomniałam) to mnie tak napierdzielały, że już sama nie wiedziałam jak mi lepiej - z cyconoszem czy bez. Jak go miałam, to odnosiłam wrażenie, że mi je uciska, a znowu jak ściągałam, to bolały od tego, że działała na nie grawitacja. Teraz dalej bolą, ale na szczęście jak ich nie dotykam, to nic nie czuć. Za to mąż dostał zakaz. Też Was tak bolą? A może to wina jakiś hormonów i pasowałoby je zbadać?DAWID 03.09.2015 Nasz Cud
ZUZIA 12 tydz [*] 13.08.2016 Nasz Aniołek
BĄBELEK termin 11.10.2017 rośniemy
Pessar w 27 tc- wytrzymaj -
Babeczki zjadłam dzisiaj makrele!
Wszem i wobec oznajmiam że w tym cyklu zajdę w ciążę! Nie będę mogła pić, chodzić na imprezy, jeździć na rolkach, na rowerze i skakać na spadochronie no i strasznie spuchnę - taki sen dzisiaj miałam i najlepsze ze to nie był przyjemny sen tylko jakiś koszmar. Co w tej mojej popieprzonej głowie siedzi! Staram się o dziecko a jak mi się już śni ze jestem w ciąży to bardziej przedstawione jest jak jakiś koszmar wat de fakRalpina, Blondik, lauda. lubią tę wiadomość
-
Matleena wrote:No właśnie nie wiem. Jak ogarnę się z artykułem (czyt. przestanę wracać do domu taka zmęczona, że jedyne o czym marzę, to jeść, drin i spać, przez co kuleją starania, które nie lądują na głównej liście życzeń), to chyba wybiorę się na badania. Bo mi to ciągle się jakoś tak wydaje, że ja w tych początkujących staraczkach jestem i nie ma co panikować z badaniami. Do tego liczba cykli w których te starania naprawdę można zaliczyć jako starania jest taka sama jak liczba cykli zwei z wizytą Alexis hehehe
Kurde, ale ja marnuję jaja. W sumie mój małż też, bo co drugi cykl stracony jest z winy nie mojego, a jego przemęczenia
Ja nie wiem jak to jest, że jak wypada jakiś zajob, to zawsze w okolicy Alexis. Przypadek? Nie sądzę. Hmmmm
No tak czy owak mieliśmy sobie dać 2 cykle porządnych starań, a potem na badania. No więc ten drugi jest teraz, gdzie popytongowaliśmy moim zdaniem już jak Alexis zamknęła za sobą drzwi, więc musiałabym mieć szczęście niczym gimnazjalistka, która zachodzi w trakcie swojego pierszego razu.
Basik, Twoje gluty zebrałam do słoika i czekają na kolejny cykl. Co prawda troszkę tam zostało, bo nie wycierałam zbyt dokładnie mojego wykresu (wiesz jak jest, jak czegoś nie widać, to z deka utrudnia to sprawę...), więc jeśli Alexis zabłądziła i przyszła z opóźnieniem, lub marines mojego małża nagle potrenowały i przedostały się do jaja z super-extra-zadziwiającą ponadświetlną prędkością, to wówczas zwalę na Twoje glutki Tak, że dzięki Ci o zaciążona za pomoc -
nick nieaktualnyKatarzyna87 wrote:
Ja tylko na chwilke. Z wyjaśnieniem dla Kasi.Po konsulatcji wynikow z ginekologiem Wynik 0,14 jest mniejszy od 0,8 ponieważ patrzy się na pierwsze miejsce po przecinku.
Pozdrawiam:) -
baby1991 wrote:Ja tylko na chwilke. Z wyjaśnieniem dla Kasi.Po konsulatcji wynikow z ginekologiem Wynik 0,14 jest mniejszy od 0,8 ponieważ patrzy się na pierwsze miejsce po przecinku.
Pozdrawiam:)
Tak na logikę: 14 setnych to jakby mniej niż 80 setnych, nie?mar lubi tę wiadomość
-
zwei_kresken wrote:Chcialam poinformowac ze mam w dupie zakazy suszowe, gdyz robie pyszczne suszi z pieczonego lososia z sosem teryaki I serkiem kremowym z dodatkiem prazonego sezamu! Moge se zachodzic!
Chciałam poinformować, że dokładnie takie sushi dzisiaj pochłonęłam po pracce Było pyszne, cudownie pyszne... -
baby1991 wrote:Ja tylko na chwilke. Z wyjaśnieniem dla Kasi.Po konsulatcji wynikow z ginekologiem Wynik 0,14 jest mniejszy od 0,8 ponieważ patrzy się na pierwsze miejsce po przecinku.
Pozdrawiam:)
Gdzies czytalam piekny artykul o tym, ze Polacy nie rozumieja wynikow badan, bo nie znaja podstawowych zasad matematykiMatleena, Maczek lubią tę wiadomość
-
Ale musiałam nadrabiać Co dzisiaj tak słabo, żadnego fasola? No w sumie to czekamy na kumulacje w piątek...
Zakupiłam dzisiaj 2 buteleczki naszego zacnego trunku - piję póki mogę
Lauda co Ty tak księgowymi straszysz? Jam przecież łagodna jak baranek Musiałaś trafić na jakieś wybrakowane egzemplarze.
A co do pracy to siedziałam dzisiaj na pełnej k...rwicy, jakbym miała wypowiedzenie pod ręką to bym złożyła i wyszłalauda. lubi tę wiadomość
-
Dzięki za smarki Ralpina i Katarzyna :* :* :*
Ja zakupiłam dziś sławne lidlowe prosseco, nawet małż się na nie czai
a z okazji 13-go mam zamiar wziąć wolne, żeby spokojnie w domu popłakać nad jedną kreską (no i oczywiście pić)Katarzyna87 lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Zajsonek wrote:Hejka laski
Zapraszam na wątek https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/lista-wszystkich-staraczek,6008.html , połączmy się wszystkie
Już tu byłaś raz z tym ogłoszeniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:45
-
Zajsonek wrote:Czy coś Ci przeszkadza, że jestem tu po raz kolejny?
Mi przeszkadza na przykład- Matce Założycielce Pierwszego Posta- proszę kulturalnie o niespamowanie.lauda. lubi tę wiadomość