Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Eva82 wrote:Zwei chyba trzeba jeszcze raz oznajmić, że na nasz wątek wchodzi się na własne ryzyko i co bardziej wrażliwe mogą doznać uszczerbku na swoim zdrowiu i psychice
W weekend poprawię pierwszego posta, bo myślę nad tym już od dawna -
zuzzi wrote:Żeby jeszcze któraś z zewnątrz patrzyła na tego pierwszego posta, to byłoby dobrze
wydaje mi się, że raczej klikają ostatnią stronę i tyle
Właśnie, kilkają, ale nie czytająNawet ostatniego posta niektóre nie przejrzą
A tak poważnie, to od czasu do czasu wpadnie polubienie pierwszego posta. Te dziewczyny, którym podoba się idea i zalajkowały, ale boją się coś napisać- wyłazić z szafy! Przewrotny humor w tym dziwnym miejscu, jakim jest Ovu, naprawdę jest potrzebny. I patrzcie, jak działa
Luz W Dupie Ponad Wszystko!lauda., Słodkaaa, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:
Yyy nie, dzięki, zostanę jednak tutaj. Nie lubię się w sumie łączyć z nikim poza moim mężemMaczek, zwei_kresken, Shibuya, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
lauda. wrote:Yyy nie, dzięki, zostanę jednak tutaj. Nie lubię się w sumie łączyć z nikim poza moim mężem
Był taki straszny film, którego nigdy nie obejrzałam. Widziałam tylko kadry w internecie. Nazywał się Ludzka Stonoga.
Także ja też nie skorzystam z połączenia ze wszystkimi...
Yyyyyylauda., Maczek, Basik122, Katarzyna87 lubią tę wiadomość
-
Yousee wrote:Ja też nigdzie nie idę. Małż mnie wkur... i nawet ochota na proseco mi przeszła
Prosecco łagodzi obyczaje! Kieliszek na zgodę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:51
lauda. lubi tę wiadomość
-
mar wrote:A do czego służy ta lista sraczek?
Do zbierania danych marketingowych, bo jak jest na liście duża ilość lasek po trzydziestce z dwoma aniołkami i 3 latami starań, to znaczy, że należy na rynek wypuścić odpowiedni produkt . Suplement zapobiegający poronieniom u kobiet po 30tce. Bedą to reklamować w całych bloczkach reklamowych w radiu. Non stop. Bo wiecie, teraz są suplementy na wszystko. Na nietrzymanie moczu, na niespokojne nogi w zespole, na ochotę na słodycze.
To ostatnie mnie rozwala. Wysysamy miłość do słodyczy z mlekiem matki. Cukier z mleka matki nas uspokaja, więc nie drzemy ryja. Mleko matki daje nam poczucie bezpieczeństwa. Dlatego gdy jest nam źle, sięgamy po słodycze. I trzeba mieć silną wolę, żeby z tych słodyczy zrezygnować. Ale nie, łatwiej zapodać tabsa i dziwić się, że nie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 23:09
mar, lauda. lubią tę wiadomość
-
niespokojne nogi w zespole LOL
Kurde dziewczyny, ja chyba zaczneznów tempkę mierzyć, bo mnie moje ciało chce w ch@ja robić no! Jako że lubię wszystko obsikiwać i cierpię na tzw POAS (peeing on a stick syndrom) a miałam w kij teściorów owu zaczęłam w 8dc- bladzioch, 9dc - ciemny ale nie taki jak kontrolny, dziś 10dc - cien cienia, bagno od rana się z gaci wylewa, jajnik kłuje, ale kurde 10dc???? no w życiu! minimum 13, najczęściej 15, to kara za lenistwo termometrowe! Co mi radzicie, mierzyć od jutra - 11dc, czy już od nowego cyklu?
Co do matmy, to indolencja umysłowa młodocianych jest zatrważająca i nawet mnie nie pociesza to, że nam konkurencja narynku nie rośnie. Nam nawet podwładni nie rosną niestety.
-
Słyszałam ostatnio w radiu reklamę suplementu na zespół niespokojnych nóg i przyznam, że zwątpiłam
A ta lista jest już tak strasznie długa, że jeśli naprawdę ktoś ją czyta od góry do dołu, to moim zdaniem powinien się mocno zastanowić nad tym, czy nie ma OCD, bądź obrzydliwego nadmiaru wolnego czasu.
Chociaż widzę, że na dole są statystyki, procenty, ogółem nicki ładnie pogrubione i pokolorowane... Zajsonek ma najwyraźniej coś, co ja też mam - upodobanie do robienia ładnych baz danych i wyliczania im wszystkich możliwych parametrówTylko ja bym jeszcze staraczkom dała numerki i porządkowała alfabetycznie po nickach
Takie małe zboczenie...Może ja też powinnam być księgową?
lauda. lubi tę wiadomość