Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Vuko wrote:Sorki,ze takie duze zdj,ale wstawialam z tel i tylko tak sie udalo
. Summer, tak, sero bagna plodnego, nawet jak probowalam wygrzebac z szyjki. Pisalam nawet tu na watku,ze nawet ten wstretny surop ani siemie nie pomoglo.
tak czuła, ,że Ci się uda ! Sorry, że zaspalam bo miałam siedzieć w kibelku obok jak obsikiwalas patyk , ale coś mnie ten budzik nie lubi w niedzielę i zawsze zapomina dzwonić
p.s wstawiłas tak duże zdjęcie ,że nie da rady było nic zobaczyć , więc sobie je zapisałam :p będę miała na pamiątkę , podpisałam : "mała wiedzma Vuko już w drodze ".
Vuko lubi tę wiadomość
-
Moze wiedzmin
pozniej postaram sie je zmniejszyc
EDIT: przed chwila skorzystalam z tego, ze przyszly łojciec wyszedl i wymknelam sie po test. Przed pierwszym bylam spokojna,ale przed tym lapy mi sie trzesly tak, ze musialam wstrzymac oddech zeby trafic zakraplaczem w dziurketez wyszly dwa krecholce wyrazne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 09:59
Morwa, Maczek, odrobinacheci, Matleena lubią tę wiadomość
-
Vuko wrote:Moze wiedzmin
pozniej postaram sie je zmniejszyc
EDIT: przed chwila skorzystalam z tego, ze przyszly łojciec wyszedl i wymknelam sie po test. Przed pierwszym bylam spokojna,ale przed tym lapy mi sie trzesly tak, ze musialam wstrzymac oddech zeby trafic zakraplaczem w dziurketez wyszly dwa krecholce wyrazne
No to jutro leć Stara na haBetę i progResteron.
Cieszę się, ze skutecznosć tego wątku jest taka porażająca- większość z Was już w ciąży, ja mam 30-dniowe cykle, a od 2 dni wyższą temperaturęNo miodzio!
Vuko lubi tę wiadomość
-
Vuko, Jak jej coś urosnie między nogami , jakiś mały pytong to zmienię na wiedźmina na chwilę obecną trzymam damską solidarność.
Ale wczorajsze wino zarzuciło mi dzisiaj temperaturę na wykres , że hej ! Z wrażenia aż ciśnienie poszło do góry haha idę robić rosoł w moim kotle.Vuko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zuzzi wrote:A gdzie tu w okolicy masz takie trasy do jeżdżenia tylu km?
Pogoria w DG.
http://mojapogoria.blogspot.com/p/jazda-na-rowerze-woko-pogorii.htmlMaczek lubi tę wiadomość
Starania od 09.2011r.
sierpień 2014 - I operacja usunięcia mięśniaków,
14 c.s.
luty 2016 - II operacja usunięcia mięśniaków,
wrzesień 2016 - usuwamy polipa... -
zuzzi wrote:Opisz to szerzej na forum. Zacznijmy wszystkie moczyć tyłki w zbożu
A potem sikać na zboże w ramach testowania (starożytna metoda).Starania od 09.2011r.
14 c.s.
No, pamiętam, że było na zboże, czyli na ziarno z tego zboża i miało zakiełkować albo zgnić.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Vuko, te plamienia to była chyba implantacja.
To oby teraz Cię już nie dręczyły, żebyś nie musiała się niepotrzebnie stresować.
Gratuluję.Starania od 09.2011r.
14 c.s.
Musiałam odespać imprezkę. Miałam wracać koło 24, ale małż tak dobrze się bawił ze nie miałam serca i wytrzymałam do 4:00!!!
Vuko wielkie gratulacje!!!!!!! Powiem Wam, że skuteczność wątku jest porażająca:)
Co cykl minimum 1 zaciążona, regulujące się cykle, drożne jajowody. Czekam aż o Nas w Dzień dobry TVN powiedzą
Vuko jakie będzie imię dziecka? U mnie będzie Blatella lub Blatysław (od miejsca poczęcia)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 11:59
Vuko, odrobinacheci lubią tę wiadomość
-
Jaaaaaa Waaaaas nie mogę! Ale jajca
mkolejna zaciążona Wiedźma! To ile już nas jest?
Zwei może zacznij prowadzić exclusiw listę na pierwszej stronie
A tak na poważnie to Vuko GRATULACJE!
A nasz wątek jest iście terapeutyczny. Ja dzięki temu cały czas mam LwD i zaciśniętą szyjkę. Na fiolet już prawie wcale nie wchodzę bo chyba bym wylądowała w szpitalu i to psychiatrycznym.
Fajnie czytać od "rana takie wiadomości" i oglądać teścioryaż muszę swoje wygrzebać i popatrzeć
P.S. a w ogóle to się popłakałam ze wzruszenia
P.S. 2 Mar - Picie kefiru cipkąmusiałaś wyglądać apetycznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 13:02
Vuko lubi tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica