Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarzyna87 wrote:Kokaina witamy
U Nas panuje (a jak nie to siłą go aplikujemy) luz w dupie. Staramy się nie nakręcać i nie stresować, jak któraś zaczyna pomagamy jej "zejść na ziemię".
Dzięki
Ja też po głosowaniu i też Kukiz of korse, rewolucjonista
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 20:00
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Summerka wrote:Myślicie, ze warto iść jutro spr chabete? Zwei, idziesz jutro?
Nieee, muszę być jutro w robocie przed godzina otwarciem labu, więc pojdę we wtorek, po 72 godzinach.
A kolejny raz po kolejnych 72 godzinach- w piątek.
-
Matleena wrote:Zwei_kresken, ja zrobiłam tak jak Ty, 2x beta, wizyta u endo i gin w 7tc i mam foto i oglądaliśmy z mężem serduszko i chwalę sobie. Ale w dzień wizyty i dzień wcześniej stres był czy to serduszko będzie czy nie.
A Ty Summerka nie panikuj! Brzuch boli, to normalne bo dzidzia rośnie. I zdrowa jest! Przywołuję Cie do porządku!!!
Dzięki, bo mój LwD spuściłam w kiblu (byłam tam już z 10 razy sprawdzać czy nie krwawię, bo wciąż zalewa mnie kremowy śluz). Fuck, rok temu byłam w ciąży, a zachowuje się jak świeżak...Kokaina lubi tę wiadomość
-
Summerka wrote:Dzięki, bo mój LwD spuściłam w kiblu (byłam tam już z 10 razy sprawdzać czy nie krwawię, bo wciąż zalewa mnie kremowy śluz). Fuck, rok temu byłam w ciąży, a zachowuje się jak świeżak...
Summerka, jeszcze pewnie mało wiem, ale pierwsze o czym się mówi przy zajściu to obecność kremowego śluzu, więc easy and keep onSynek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
Summerka kto jak kto, ale to Ty Nas powinnaś do porządku doprowadzać ;p W końcu nie tak dawno przechodziłaś przez to samo i na każde narzekanie (Nasze) powinnaś Nas do pionu ustawiać - a nie odwrotnie!
Załóż gumowe rękawice i idź do kibla wyłowić swój LWD póki jeszcze pływa!Summerka lubi tę wiadomość
-
Wiedźmy, ja tez zgubiłam moj LWD. Ridż gdzieś zginął. Dzis 31 dc. Boje sie ze to jakiś problem większy, torbiel czy cos. W ciąże nie wierze. Jutro chyba zrobię test, jutro tez mam długo oczekiwanego gina. Help! Przyślijcie luzu na wieczór
Summerka lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Yousee wrote:Wiedźmy, ja tez zgubiłam moj LWD. Ridż gdzieś zginął. Dzis 31 dc. Boje sie ze to jakiś problem większy, torbiel czy cos. W ciąże nie wierze. Jutro chyba zrobię test, jutro tez mam długo oczekiwanego gina. Help! Przyślijcie luzu na wieczór
Pomyśl, że to może być większy problem, taki na całe życieWaga urodzeniowa 4,5, ciuszki od razu 62
Sikaj jutro, nie ma się czego bać. A gin zajrzy i będzie wiadomo co i jak, przez noc choćbyś chciała, to nic nie zmienisz, bo nie masz na to wpływu.Summerka lubi tę wiadomość
-
Yousee, sikaj, nie strachaj. Najwyżej nażresz się potem czekolady, czy co tam lubisz na pociechę
Potrzymamy za rączkę
EDIT: Eva, nieźleA ja myślałam, że to mój luksusowy patyk już długo leży w szafce, bo drugi miesiąc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 22:07
-
Właśnie testu nie mam w domu
muszę jechać do pracy, kupić i zamknąć sie w kibelku i dopiero szczac. Wiec to nie bedzie świeży mocz poranny
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba