Wróżenie z wykresów- czarownice w oparach absurdu
-
WIADOMOŚĆ
-
Cholera a ja mam B i to jedne z mniejszych i jest to odwieczny kompleks.. cieszyłam się, że chociaż w ciąży nacieszę się większymi, ale Wy możecie się takimi cieszyć codziennie!
Ciekawe do którego rozmiaru dojdziecie w ciąży, mam nadzieję, że nie do Zgusiek85, Vuko lubią tę wiadomość
-
No nieeee, dziewczyny, sama miseczka nie swiadczy o rozmiarze biustu. 60C to skromny cycek, 85C to juz duzy cyc!
Poza tym rozmiar sie nie liczy, byle przechodzily test olowkaEmma80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEjjj ja mam marne 65B. Chlip. Jak malz nabierze jeszcze cialka a cos mu to idzie sprawnie bedzie mial wieksze niz ja!!
Do sukni slubnej wpakowali mi z kilo gabki zeby gora wystawala bardziej niz dol ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 07:02
-
zwei_kresken wrote:A ja dopiero co cieszyłam się, że spadłam z cyców, a one od kilku dni znowu prosza o te wieksze staniki 75E... W domu chodzę w sportowym, bo bez to mnie już zupełnie napierdzielają
Matko, co będzie dalej???
-
Cześć w ten piękny dzień. Nieprzespalam pół nocy i teraz powoli odczuwam tego skutki. Walne sobie kawę i zbieram się do pracy. Powiem wam ciekawostkę mój szanowny kot masz sztame z Ridżem i teraz jestem tego niemalże pewna na 100%. Wyobraźcie sobie ,że mój kotek kochany to największy dzikus w mieście, nie toleruje nikogo obcego , ledwo nas znosi . Nie lubi być głaskany, przytulny itp. Łasi się do nas tylko jak coś jemy a tak to omija nas szerokim łukiem -arystokrata, który nie będzie przystawal z plebsem. No i teraz ciekawostka, zauważyłam, że jego zachowanie zmienia się od kiedy się staramy , a doklqdniej to w mojej drugiej fazie cyklu . Wtedy wykorzystuje moment jak siadam na wielki fotel, na którym teoretycznie bardziej leżę niż siedzę i z rospedem wskakuje mi na brzuch . Zachowuje się jakby bolała go głową albo co innego więc go nie wyganiam tylko głaszcze, a ta mała świnia zamiast się położyć to stepuje po moim brzuchu. 7 kg żywej wagi urządza sobie taniec na tobie .Haha a potem ucieka i już to się więcej w miesiącu nie pojawia. Także albo podpisał kontakt z Ridżem albo raz w miesiącu ma migreny , tylko dlaczego w mojej 2 fazie cyklu? No nic , następnym razem nie dam się nabrać na jego gierki . Uciekam do pracy i życzę miłego dnia :*
-
nick nieaktualnyzwei_kresken wrote:No nieeee, dziewczyny, sama miseczka nie swiadczy o rozmiarze biustu. 60C to skromny cycek, 85C to juz duzy cyc!
Poza tym rozmiar sie nie liczy, byle przechodzily test olowkabo 85C
Tak mnie rozlozyło od wczoraj jakieś przeziębienie, zatoki i gardło mi siadło, aż z ciekawości zmierzylam temperaturę w pochwie, a tu 37,22.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:07
-
ale się rozpisałyście
Lauda cieszę się, ze wszystko ok
trzymam kciuki za rosnące bety i rosnące cycki, moje stanęły ostatnio w miejscu.
Zwei, co to jest test ołówka?
a tak ogólnie, to od kilku dni wszystko mnei wku****Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:14
-
ZazdrAszczam wszem i wobec wszystkim małych cyców! Ja też się z łóżka muszę zwlec i wyjazd służbowy mnie czeka do pizdziwolki jednej mazowieckiej, a tu jeszcze wieczorem trzeba trochę do małza się poprzytulac. Have a nice Day
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:21
Synek 2016 r. ♥️
Synek 2020 r. 💚
-
blondik oj mnie też wszystko wkur... a jak nic w obecnej chwili się nie znajdzie co mnie wkur... to sama bardzo szybko sobie coś wynajdę...
ja dzisiaj mam od rana zły dzień
nie mogłam wstać z łóżka, nie wyspałam się tragicznie. Potem nie mogłam wyjść z kibla (zaparcia), przez co spóźniłam się na pociąg i musiałam jechać autobusem, gdzie było strasznie zimno, mam nadzieję, że nie będę chora
Dodatkowo jest mi tak niedobrze, że to głowa mała, boli mnie brzuch, chce mi się leżeć iii.... rosołu mi się chce
jezu jeszcze chwila, jeszcze 3 tygodnie i będę wolna, będę spać do południa i leniuchować ile wlezie...Blondik lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:blondik oj mnie też wszystko wkur... a jak nic w obecnej chwili się nie znajdzie co mnie wkur... to sama bardzo szybko sobie coś wynajdę...
ja dzisiaj mam od rana zły dzień
nie mogłam wstać z łóżka, nie wyspałam się tragicznie. Potem nie mogłam wyjść z kibla (zaparcia), przez co spóźniłam się na pociąg i musiałam jechać autobusem, gdzie było strasznie zimno, mam nadzieję, że nie będę chora
Dodatkowo jest mi tak niedobrze, że to głowa mała, boli mnie brzuch, chce mi się leżeć iii.... rosołu mi się chce
jezu jeszcze chwila, jeszcze 3 tygodnie i będę wolna, będę spać do południa i leniuchować ile wlezie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:46
-
Jeeee! 5 miesięcy wiedźm! 13 są superowskie dla mnie
13 grudnia zostałam matką chrzestną wątku;
13 lutego (w piątek) rozpoczęłam ciążę;
13 marca (w piątek) wyszczałam patyka;
13 listopada (w piątek) pewnie urodzę
A co do cyckowych puszorków lub futerałów jak je zwykł zwać mój małżonek, to pisałam Wam, że wczoraj w lidlu kupiłam ten promocyjny laktacyjny, w szalonym rozmiarze 80D
Do tej pory wystarczało mi moje 75D lub E, a teraz awansowałam...
A gdzie tu jeszcze do tych cyców mlecznych? łooo matko, co to będzie? -
Welcome to partyyyyyyy!
już mam strój a la Madonna przygotowany, ale najpierw kąpiel.
Dzisiaj wyjątkowo spałam dość długo. Od 1 do 6 (przerwa na wojsku) a następnie do 8:30
Cycki to temat rzeka masz małe, chcesz duże, masz duże chcesz małe :p
Zwei trzymam kciuki za wysoką chabetę!!! Summerka też dzisiaj robisz?
Edit: dzisiaj rozpoczynam 5mc!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2015, 08:55
Shibuya, lauda., Matleena lubią tę wiadomość
-
Katarzyna87 wrote:Welcome to partyyyyyyy!
już mam strój a la Madonna przygotowany, ale najpierw kąpiel.
Dzisiaj wyjątkowo spałam dość długo. Od 1 do 6 (przerwa na wojsku) a następnie do 8:30
Cycki to temat rzeka masz małe, chcesz duże, masz duże chcesz małe :p
Zwei trzymam kciuki za wysoką chabetę!!! Summerka też dzisiaj robisz?
Edit: dzisiaj rozpoczynam 5mc!!!
gratulacje, cholera jak ten czas leci
ja wczoraj zaczęłam 4mc i myślałam, że będę się lepiej czuła, że przejdą mi mdłości itd, ale ni chu chu jest gorzej niż było